返回列表 發帖

坤哥想追薛家燕大女

吳業坤昨日到新城接受薛家燕訪問,宣傳新歌《凱旋門》,坤哥提到年初二當晚,去了黎小田作品演唱會,遇見家燕姐,由於當日來去匆匆,沒有親身向黎小田打招呼,只能在觀眾席遙遠地向黎小田揮手,家燕姐聞言即說:「你要畀佢一個好印象。」坤哥笑說:「我諗我返唔到轉頭,因為成日撩你。」
家燕姐坦言勸過坤哥不要油腔滑舌,問到家燕姐有否介紹過女仔給坤哥?家燕姐說:「我有問佢想要乜嘢女仔……」坤哥即搶着說:「珊珊(家燕姐大女石祐珊)吖嘛,電話都攞埋喇!」家燕姐聽到當堂一窒,鎮定後再說:「情場嘅嘢慢慢嚟,你嘅心唔好多就得喇!」
採訪、攝影:黃曉妍

討論重點:
1.坤哥又有新目標啦
2.家燕媽媽似乎好清楚坤哥既情史
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wfc?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

估錯發帖人添

WFC
利申:唔係鏡粉

居然唔系香港威廉?
learn from the past

家燕媽幾廿年人聽吳業坤個朵都震一震
FIGHT for 陳柏宇

坤坤好似樣衰左
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

坤仔好上進
支持

為左宣傳新歌真係咩橋都用得出.....

好驚驚。。

問過王梓軒未  

問過王梓軒未
moXYZ 發表於 2018-3-1 15:17

王梓軒要潛修 溫數
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

坤坤頭髮多左

王梓軒要潛修 溫數
b01091018 發表於 2018-3-1 19:14

忙着站台

坤坤頭髮多左
newguy 發表於 2018-3-1 19:15

眼尖 咁勁

估錯發帖人添
HOTMAN 發表於 2018-3-1 09:58

笑到呢

笑到呢
stopzi 發表於 2018-3-2 15:44

以為係鞭個?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

忙着站台
moXYZ 發表於 2018-3-2 15:42

話說佢之前同衛蘭合唱個首歌係唔係雪咗

居然唔系香港威廉?
fengzhizi9225 發表於 2018-3-1 12:12

香港威廉好正經噶,先唔會發呢D煲水新聞

話說佢之前同衛蘭合唱個首歌係唔係雪咗
NelsonWu 發表於 2018-3-2 18:26

無人記得...應該佢都不在乎