返回列表 發帖

有無睇周奕瑋個日本節目<周遊東京>

https://hk.celebrity.yahoo.com/周遊東京首播內容貼地-周奕瑋獲網民大讚好過森美杜如風-061113921.html

其實幾好睇 介紹d野幾貼地
不過佢d tone 好gay 又同個攝影師用男友視覺拍野

Jar jar 話他18 歲
足浴時可以欣賞他的美腿,算福利了

做完喇, 無得睇Jarvis BB
好失落

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你對人咁冇戒心
可能人地落左啲迷藥/毒藥落去...
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 17:13

唔會啦~ 大家都係間鋪既顧客姐
坐我隔離 可能佢學緊英文
我地傾傾下計 無啦啦同我地搭咀
吹吹下仲幫我地埋單TIM

雖然個餐唔貴 但個種心意真係永遠記得

個店主無啦啦送碗百幾蚊既野食比JARJAR食 係咪覺得佢真係太可愛???

話說當年第一次去日本 到步第一餐就有 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 17:11

你對人咁冇戒心
可能人地落左啲迷藥/毒藥落去...

個店主無啦啦送碗百幾蚊既野食比JARJAR食 係咪覺得佢真係太可愛???

話說當年第一次去日本 到步第一餐就有個三唔識七既日本人請我食拉麵
自此我就對日本人真係極有好感 點解可以咁友善

你情敵
harryharry 發表於 2018-3-9 14:44

這低價情敵 難接受
你贈我 這種質素對手
侮辱我 當初跟你邂逅

D對白好淫。。 原來他系1
xteve 發表於 2018-3-8 15:02

可能係萬能插頭。。

有無人知佢條仔係邊個?
cathay1996 發表於 2018-3-9 14:40

你情敵

有無人知佢條仔係邊個?

Jarjar: 去到邊到都有人同我講 你好緊呀

邊到緊呀
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 22:53

D對白好淫。。 原來他系1

Jarjar: 去到邊到都有人同我講 你好緊呀

邊到緊呀

攝影師好似同j男主持拍緊拖feel
iamsingingwong 發表於 2018-3-4 10:35

佢咁拍真係好有FEELI LIKE IT

連你都睇
stopzi 發表於 2018-3-4 20:52

其實基本講日本我就會睇之前杜如風 森美 金剛小儀
仲有viu個72小時都有睇

不過老實講佢d recommendation ok得黎又幾貼地

啲第一視角真係好hehe
CunninG 發表於 2018-3-2 22:37

連你都睇

冇呀 睇翠如好過

冇睇呀
bagfgfcde 發表於 2018-3-4 10:51

我唔睇呀。姣過我呢。

冇睇呀

有少少鍾意左佢lol
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Madonna Music cassette

gay af
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

cm都成堆member係嬅粉
所以hehe同追女明星係無衝突
CunninG 發表於 2018-3-3 14:05

但hehe 通常都係鍾意diva 系女歌手

唔會追akb 呢d妹妹仔
同埋聽講jarvis 係人瑞忠粉

請問邊集有得看 Jarvis 的 body? 日本溫泉?

第五集逼佢更硬去溝女,tvb真係好賤
佢第一集都有話鍾意AKB48其中一個,係扮定點呢?
我都覺得佢好hehe ...
膠膠 發表於 2018-3-3 04:15

cm都成堆member係嬅粉
所以hehe同追女明星係無衝突

第五集逼佢更硬去溝女,tvb真係好賤
佢第一集都有話鍾意AKB48其中一個,係扮定點呢?
我都覺得佢好hehe

幾年冇特別J佢, 點解樣衰左咁多

好似啱啱聽到佢話 not good at 結識女仔
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

啲第一視角真係好hehe

真係好好J

落中環是旦執一個都靚仔過呢件啦下話
hehehaha 發表於 2018-3-2 00:15

你係唔係中環???

落中環是旦執一個都靚仔過呢件啦下話

講真 34歲老0仲要扮QQ呢件事都幾嘔心
不過Jarvis 又真係幾正嘅

佢今晚啪左好多隻蠔
hehe 發表於 2018-3-1 22:40

肯定滿瀉

對住個男攝影師嗌BB is sojengjengpig

佢今晚啪左好多隻蠔
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Jarvis好J好Cute Cute

好似有d森美都講過嘅好似

No

好好睇
日文超勁
本身都ok佢 而家直情好鐘意
佢真係好bfable
好想同佢瘋狂去日本

杜如風先係最正嗰個囉  
不過入咗 TVB 之後明顯無以前咁放
以前 NowTV 嗰啲《風行全世界》真係笑死 ...
616.1314 發表於 2018-3-1 18:05

幾好睇

睇近平啦
John 發表於 2018-3-1 17:28

邊個平?

發生過咩事?

Ps: 我都有睇!以前麻麻地佢,不過今次佢都介紹得幾好,係有啲位略嫌佢overact左啲

其實 ...
膠膠 發表於 2018-3-1 17:25

杜如風先係最正嗰個囉
不過入咗 TVB 之後明顯無以前咁放
以前 NowTV 嗰啲《風行全世界》真係笑死我
又扮張曼玉呃免費嘢飲 又喺條街度扮中國殭屍
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

童顏是種恩賜
利申:唔係鏡粉

你覺得睇邊習好
RVHOCPC 發表於 2018-3-1 15:18

睇近平啦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

冇睇
麻麻地佢
可能因為早年喺CM發生嘅事嘅緣故
呢星期去84睇金像電影仲好 ...
liebe 發表於 2018-3-1 16:06

發生過咩事?

Ps: 我都有睇!以前麻麻地佢,不過今次佢都介紹得幾好,係有啲位略嫌佢overact左啲

其實啲媒體都幾廢,由杜如風先踩後讚,之後出森美又讚森美踩杜如風,而家出周奕偉又即踩森美杜如風,其實各有各風格有乜好比,我三個都有追,覺得都好睇

有無去浸溫泉??

<=============
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

冇睇
麻麻地佢
可能因為早年喺CM發生嘅事嘅緣故
呢星期去84睇金像電影仲好
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

介紹咩?介紹你睇囉