返回列表 發帖

Gin Lee表面堅強:想身邊有人照顧

Gin Lee以新歌抒情。

李幸倪(Gin Lee)宣傳新歌《很堅強》,她提到步入2018年有新花名,事緣叱咤頒獎禮上少爺占跟當奴稱呼她做「堅Lee」,從此這花名就被放大,她覺得是上天安排,正好配合新歌宣傳。

新歌講述女性表面堅強,內在仍是需要安慰關懷。Gin Lee說:「有朋友聽完首歌都有喊,好多職業女性放工後都要照顧小朋友、打理家務。表面好堅強,其實都需要人照顧同安慰。」此外,Gin Lee稱本月工作非常忙碌,坦言都想身邊有人照顧,但根本沒時間亦沒空間。新年期間終於有假放的她透露日前花了9個小時計劃行程,會跟父母及親戚遊澳洲10日。

Gin Lee話想有人照顧。

Gin Lee近日又頻頻在社交網站發帖,自爆去澳洲旅行,又返回家鄉馬來西亞,去過馬六甲等地方。Gin Lee更笑言一天在馬來西亞,都沒辦法節食!

Gin Lee大貼叻沙相,引死人!

=========================

個人感想:
我都好掛住大馬d美食呀...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

關於堅Lee 個名,我想講好耐
之前又話首歌除夕收到份詞即刻開始錄
即係1月1之前已經知道歌名叫很堅強
現在又宣傳叱咤比個新名佢配合首歌
講大話!

關於堅Lee 個名,我想講好耐
之前又話首歌除夕收到份詞即刻開始錄
即係1月1之前已經知道歌名叫很堅強
現在 ...
hehehaha 發表於 2018-3-2 17:37

可能隻歌本身已經叫很堅強
正諗緊點宣傳
跟住903頒獎禮無端端有人爆佢個花名出黎
Gin Lee就諗住903咁多人睇d人實好有共鳴 用呢個gimmick實好多人覺得好有趣
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

可能隻歌本身已經叫很堅強
正諗緊點宣傳
跟住903頒獎禮無端端有人爆佢個花名出黎
Gin Lee就諗住903咁多 ...
John 發表於 2018-3-2 17:39

其實正路
份詞林若寧填
佢本身監制叱咤個show
可能同DJ傾個d tag 既brief
好啦
我又支持返gin lee啦

其實正路
份詞林若寧填
佢本身監制叱咤個show
可能同DJ傾個d tag 既brief
好啦
我又支持返gin lee啦 ...
hehehaha 發表於 2018-3-2 17:45

Gin Lee天真傻 應該真係信哂佢地!

Gin Lee天真傻 應該真係信哂佢地!
John 發表於 2018-3-2 17:49

Btw今年隻album係咪用「形容詞」黎做concept?
定係玩Nickname
好似幾特別

Btw今年隻album係咪用「形容詞」黎做concept?
定係玩Nickname
好似幾特別
hehehaha 發表於 2018-3-2 17:53

今年估冇concept
似容祖兒d碟

今年估冇concept
似容祖兒d碟
John 發表於 2018-3-2 17:55

睇佢點Sell
好似好難sell咁
加油

佢連真名都冇乜人識,點解仲要搞花名依d gimmick = =
出第二plug未? 能否挑戰難聽過很堅強?

很堅強首歌我覺得OK
但堅LEE 呢個名真係好唔得
好心佢唔好再叫自己做堅LEE

希望可以做佢男朋友

有照顧是咪包養

佢連真名都冇乜人識,點解仲要搞花名依d gimmick = =
出第二plug未? 能否挑戰難聽過很堅強? ...
loowee 發表於 2018-3-2 18:21

真相

今年估冇concept
似容祖兒d碟
John 發表於 2018-3-2 17:55

之前好似係某訪問話無 concept
隻碟以歌行先
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

很堅強首歌我覺得OK
但堅LEE 呢個名真係好唔得
好心佢唔好再叫自己做堅LEE
放空 發表於 2018-3-2 18:27

agger
好娘

之前好似係某訪問話無 concept
隻碟以歌行先
616.1314 發表於 2018-3-2 19:30

學埋XXX d衰野

呢度有冇人想照顧佢 ?

美堅打定輸數,搵人照顧,幫佢紅館騷包底?

呢度有冇人想照顧佢 ?
mamakin 發表於 2018-3-2 19:35

@John

@John
hehehaha 發表於 2018-3-2 19:44

已經照顧緊

第一幅相好得人驚

第一幅相好得人驚
jose 發表於 2018-3-2 20:19

煙屎牙

個名叫「堅」嘅都冇好下場

已經照顧緊
John 發表於 2018-3-2 19:51

怪唔知你唔鍾意女人

大馬啲野真係好好食
大馬啲人真係好好人
大家一定要守護堅持用好歌聲感動樂迷既天后 堅Lee!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

再食真係變大碼
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

再食真係變大碼
風見志郎 發表於 2018-3-3 08:57

明明以前都好似唔係咁入UMG之後塊面腫到西環浮屍咁

點解呢條女而加唔娘唔做
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

好小女人噶

好小女人噶
Frankiekiekie 發表於 2018-3-7 17:51

gin lee有j㗎咩
做咩個樣好似白花油滴x頭咁嘅

好小女人噶
Frankiekiekie 發表於 2018-3-7 17:51

咁辛苦就咪學人唱歌返鄉下耕田啦!

Gin真係要減下肥

gin lee有j㗎咩
做咩個樣好似白花油滴x頭咁嘅
jose 發表於 2018-3-7 21:38

係咪堅Lee初夜會見到呢個樣咁真係留返畀大家曉佢啦