返回列表 發帖

#Cool Cafe 飲食台2.0#

開佐3年終於有2.0啦

其實我真係好鐘意宮崎駿d野食<3333

yummy yummy

Lunch 食咩好

好想食傷心酸辣粉!

依幾日會POST 美食啦。。

Lunch 食咩好
hehehaha 發表於 2018-3-7 20:20

食蛋蛋

聽住祖兒真係好正
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

聽住祖兒真係好正
hehehaha 發表於 2018-3-7 21:00

咩黎
WYTV Music Chart(Week 41)
5中1, 命中率奇低, 不過咁都有冠真係執到啦

咩黎
kevinlai1621 發表於 2018-3-7 21:07

春卷
好好食,入面勁多菜

春卷
好好食,入面勁多菜
hehehaha 發表於 2018-3-7 21:18

睇唔出

聽日lunch唔可以再食泰國嘢!

聽日lunch唔可以再食泰國嘢!
electric 發表於 2018-3-7 21:48

點解??

點解??
kevinlai1621 發表於 2018-3-7 21:54

因為有d辣

幾時會有兔兔煮既美食圖?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

聽住祖兒真係好正
hehehaha 發表於 2018-3-7 21:00

見到都好油
CLWM Week 34
潛水 (1) | 未來見 | 毋忘我

kk8733 發表於 2018-3-7 20:25

記得set積分高於99999999999 ok?

見到都好油
stopzi 發表於 2018-3-7 22:13

汁黎ga

汁黎ga
hehehaha 發表於 2018-3-7 22:14

炸野

本帖隱藏的內容需要積分高於 1200 才可瀏覽

介紹吓
@hehehaha
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

食蛋蛋
electric 發表於 2018-3-7 20:50

其實我好鐘意食EGG BENEDICT

幾時會有兔兔煮既美食圖?
matthew1990 發表於 2018-3-7 22:12

做咩咁掛住我。。

記得set積分高於99999999999 ok?
hehehaha 發表於 2018-3-7 22:13

你好衰。唔好回港呀。

this post is yum
42. 難抵擋清醒的厭惡 情願在不清醒中回顧
Week42
1未來見2愛情是一種法國甜品3寧願當初不相見

食早餐先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

開佐3年終於有2.0啦

其實我真係好鐘意宮崎駿d野食
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-7 19:59

賣相好好
波兒有火腿?
BTS ❤/EXO ❤/Wanna One ❤/Infinite ❤/Apink ❤/
--> MMK Music Chart 2018 WK <--
[華語榜]1. 2. 3.
[韓語榜]1. 2. 3.

kk8733 發表於 2018-3-7 20:25

好耶
BTS ❤/EXO ❤/Wanna One ❤/Infinite ❤/Apink ❤/
--> MMK Music Chart 2018 WK <--

YEah早兩日話想食回鍋肉

今日就去咗食

話說 H 字頭嗰個雪糕有買雙球送雙球嘅優惠
有無人想陪我去食...
無我就要自己食四球㗎啦
全女班 W34 終生女友 / 冷淡 / 千年如一日

東坡肉yumyum
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 42
1. 一個女人和浴室 2. 四大發明 3. 未來見

好想食海膽

好想食海膽
hehehaha 發表於 2018-3-9 01:35

我想食蠔
SSN Chart (12 Oct)  自唱新歌「和每天講再見」(4 Jan)
1. 四 大 發 明 (1 Week No.1) - 鄧 小 巧
2. 認 真 如 初 - 陳 柏 宇
3. 撼 動 - Supper Moment

東坡肉yumyum
帥小寶` 發表於 2018-3-9 01:22

麻麻肥膏
鍾意食燒肉!
SSN Chart (12 Oct)  自唱新歌「和每天講再見」(4 Jan)
1. 四 大 發 明 (1 Week No.1) - 鄧 小 巧

好耶
mamakin 發表於 2018-3-8 09:19

我都期待

我想食蠔
John 發表於 2018-3-9 03:28

我想食柏豪

我想食柏豪
hehehaha 發表於 2018-3-9 03:30

柏豪都幾正

我想食餐蛋麵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 42
1. 一個女人和浴室 2. 四大發明 3. 未來見

話說 H 字頭嗰個雪糕有買雙球送雙球嘅優惠
有無人想陪我去食...
無我就要自己食四球㗎啦  ...
616.1314 發表於 2018-3-9 01:04

點樣可以一次過食四球

點樣可以一次過食四球
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 09:31

點解唔可以
好易咋喎
全女班 W34 終生女友 / 冷淡 / 千年如一日

點解唔可以
好易咋喎
616.1314 發表於 2018-3-9 09:33

係囉家庭裝我試過一次過食晒
當然食完要肥返步

點解唔可以
好易咋喎
616.1314 發表於 2018-3-9 09:33

咁我睇住你食啦

係囉家庭裝我試過一次過食晒
當然食完要肥返步
stopzi 發表於 2018-3-9 09:35

咩係肥返步
咁睇黎應該跑完都係減唔走

咩係肥返步
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 09:37

跑跑跑跑跑
一食就停唔到 每次話食多一啖
最後食多咗好多啖

跑跑跑跑跑
最後食多咗好多啖
stopzi 發表於 2018-3-9 09:40

Ruby 2.0

Ruby 2.0
kk8733 發表於 2018-3-9 09:47

邊水

跑跑跑跑跑
最後食多咗好多啖
stopzi 發表於 2018-3-9 09:40

咁你都係去肥番算食極唔停

邊水
stopzi 發表於 2018-3-9 09:56

咁有實力都唔識 。。 希望Ruby 上水壓扁你。。

咁你都係去肥番算食極唔停
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 10:18

無人要lu

無人要lu
stopzi 發表於 2018-3-9 10:39

咁學霏姐咁愛自己

咁我睇住你食啦
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 09:37

無癮

咩係肥返步

好心佢啦
本身已經夠哂肥
再食落去可以去做相撲選手