返回列表 發帖
東坡肉yumyum
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我想食餐蛋麵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲
不過我鍾意士多啤梨味多啲
616.1314 發表於 2018-3-9 20:34

我突然間都想飲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

麥當勞奶昔好飲
mamakin 發表於 2018-3-10 01:49

鍾意朱古力
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

係掛 小學成日比老師針對好戀sad
成日比人罰 勁冇心機
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 02:22

針對=偏心 你算幸運
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我都係有壓力嗰種肚痛
大個咗好啲
stopzi 發表於 2018-3-10 07:42

大個左仲有 gg
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

想去東京食7級濃抹茶雪糕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

jarjar介紹個隻?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:36

係啊 最好雪糕配埋jarjar
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

識食 雖然我都想
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:43

佢真係。。。幾正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我都唔知
我太濫了

(原來一開始咗講噴嘢係會停唔到
616.1314 發表於 2018-3-10 22:59

不安
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

點解咁不安
明明你都成日講噴嘢!
616.1314 發表於 2018-3-10 23:02

咪屈我
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

想知堅李幾時煮冬陰公派街坊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

呢幾日日日2杯奶茶 快不行了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

oh... 精盡人亡
ed8671ed 發表於 2018-3-11 21:51

Molamola
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

點解既
616.1314 發表於 2018-3-11 21:52

因為餐餐外賣
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

食蛋蛋
electric 發表於 2018-3-12 09:03

盲了bye
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

十世冇食味千 麻麻地
mamakin 發表於 2018-3-12 19:46

細個食覺得好味好多
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

食拉麵唔食味千
即係好似想食壽司既話
冇人會去食元綠一樣
雖然以前我好鐘意食元綠個冷辣麵
雖然依 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:57

元綠lunch學生餐好抵
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

因為你的味道好好聽走去食味千
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

係! 想當年真係成日食元綠
又平又未食過其他好野
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:04

好似廿幾蚊已經有個餐
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

係!
依家20幾蚊LUNCH只係得番M記幾個餐
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:07

吉野家大飯都三十幾 fuck
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

唔知點解 覺得吉野家啲飯細碗咗...
明明以前雙拼飯係食到好飽的
(唔准話我大食咗!一定唔係絕非係) ...
616.1314 發表於 2018-3-12 23:10

好彩我仲係覺得好飽
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

細個嗰陣我都好好鍾意
依家覺得東坡肉太肥太油
食完會有少少反胃想嘔
我老了  ...
616.1314 發表於 2018-3-12 23:14

東圾肉 world class 係高級享受
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

吃吃喝喝最好
bagfgfcde 發表於 2018-3-12 23:21

愛不愛意國雪糕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

鍾意祖兒多啲
bagfgfcde 發表於 2018-3-12 23:24

祖兒也喜歡煎妹
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

今晚宵夜係雞尾包
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

今晚決定食cheap sushi
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:23

我都想食 但無得買
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我一陣post出黎你應該會無哂胃口
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:35

你自製?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

takeaway
hehehaha 發表於 2018-3-13 01:44

新鮮!!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

食lunch了
electric 發表於 2018-3-13 09:14

你條仔隻spoon呢
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

跌咗
electric 發表於 2018-3-13 15:15

咁咪要成日執
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

為大家送上cheap cheap sushi
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:31

都未至於噴飯啦ching
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

當20舊壽司塞哂入去
個賣相就好一般
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:38

三文魚不好吃麼
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

其實ok, 只係ok
純粹貪平同好掛住日本嘢先食
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:41

好過無啦咁
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

唔知點解我覺得好好笑
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:48

你係咪想搶人老公
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我對Asian冇興趣
hehehaha 發表於 2018-3-13 15:53

咁你係個邊大飽口福
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

話緊我。。???
kk8733 發表於 2018-3-13 16:07

兔肉不了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

UMMMMMM
我覺得中國D臘腸其實都唔錯咸咸地又煙煙UNUN
加落碗飯到做臘味飯好野味

外國例如德國大肉 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:04

臘腸真係不了
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

打算今晚diu M
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

WHAT IS THE MEANING OF DIU M
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:44

姐係食M記 大家食tamjai唔會講diu譚?
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

果然係有好大個GENERATION GAP
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:51

教識你 be young
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

我今日真係學到好多野呀
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:52

大家交流交流
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

補個靚習先 食唔到m記sadchu
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

喜歡牛丸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

有無人鍾意蟹子丸/包?
咬落去入面有蟹子
hehehaha 發表於 2018-3-13 19:59

呢隻超好味
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

每日唔食宵夜唔舒服
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

買左飯團做宵夜
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

你咁大食???
kk8733 發表於 2018-3-13 23:01

少食多餐
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

終於可diu譚
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

日本蛋卷 7仔清貨賣5蚊 開心
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

TOP

返回列表