返回列表 發帖
我又要食。多謝你。
kk8733 發表於 2018-3-29 23:52

屋企唔夠番茄,請你食呢個
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hehehaha 發表於 2018-3-29 23:55

咁你會請我食咩
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 22
1. HW1 2. 醫生我無病 3. Long D

咁你會請我食咩
帥小寶` 發表於 2018-3-29 23:59

聽聞你鍾意食腸,我有腸

hehehaha 發表於 2018-3-29 23:55

我之前養隻兔兔好喜歡食依D 野。。
唔可以常常俾好野佢食。搞到唔願意食CHEAP 野。。

聽聞你鍾意食腸,我有腸
hehehaha 發表於 2018-3-30 00:11

好 唔洗驚餓死

聽聞你鍾意食腸,我有腸

你想包養佢???

唔可以常常俾好野佢食。搞到唔願意食CHEAP 野。。 ...
kk8733 發表於 2018-3-30 00:13

我以為呢d係cheap野
有咩其他野可以餵

IF YOU MISS EATING PIZZA
EAT A MAN WHO JUST ATE PIZZA

精句精句

我以為呢d係cheap野
有咩其他野可以餵
hehehaha 發表於 2018-3-30 01:09

兔兔會食剩下D 綠色。好曳曳。
無咩其他野可以餵。佢肚子好差。好易腸胃有問題。

你攬住佢就可以。

聽聞你鍾意食腸,我有腸

your sausage can feed a family
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

雖然唔靚不過好好味

雖然唔靚不過好好味
electric 發表於 2018-3-30 19:53

咩黎
CKKL Music Choice 2022
本周冠軍歌: 風靡 - 衛蘭

咩黎
kevinlai1621 發表於 2018-3-30 19:53

vegetarian conchiglie

海南雞好食

食左雪糕麵包。個包咸。。D 雪糕又唔係靚牌子。

好彩網上買15 元。。大家姐請我食。

海南雞好食
帥小寶` 發表於 2018-3-30 20:09

AGGAR

AGGAR
hehehaha 發表於 2018-3-31 19:54

試過係馬來西亞食 世界級

帥小寶` 發表於 2018-3-31 20:04

Gin Lee 味

Gin Lee 味
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:10

我唔敢食。。

我唔敢食。。
kk8733 發表於 2018-3-31 20:10

同你煮d野食一樣

Gin Lee 味
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:10

馬拉啲雞味零舍不同

馬拉啲雞味零舍不同
帥小寶` 發表於 2018-3-31 20:12

好想叫

好想叫
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:13

我諗鴨岩你多啲 雞都係留番俾我

我諗鴨岩你多啲 雞都係留番俾我
帥小寶` 發表於 2018-3-31 20:14

唔鍾意鴨

唔鍾意鴨
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:15

咁你去搵雞食

咁你去搵雞食
帥小寶` 發表於 2018-3-31 20:16

好想叫
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:13

叫CHICKEN???

唔鍾意鴨
hehehaha 發表於 2018-3-31 20:15

燒鴨好食。。

雖然唔靚不過好好味
electric 發表於 2018-3-30 19:53

唔靚咩,好吸引喎

燒鴨好食。。
kk8733 發表於 2018-3-31 20:26

麻麻地
不了

麻麻地
不了
hehehaha 發表於 2018-4-1 01:37

我喜食海鮮多D。。

要出去其他地方食早餐
先知出面d早餐係咁難食

要出去其他地方食早餐
先知出面d早餐係咁難食
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-1 09:03

自己整啦。。

點解紫菜味shake shake粉咁好食

六點半落街買左十元三斤菠菜。。假期無咩人買送。。

自己煮過新鮮青口先知原來青口係可以咁好味...........
出面食個D簡直係垃圾.......

自己煮過新鮮青口先知原來青口係可以咁好味...........
出面食個D簡直係垃圾....... ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-7 20:46

想食

想食
帥小寶` 發表於 2018-4-7 20:47

想食屮SiU霖屮?

想食屮SiU霖屮?
hehehaha 發表於 2018-4-8 01:37

不了 留番某俾數字會員

SORRY 我係不供食用:D

一睇就知香港既Citysuper係良心企業
40幾蚊港紙既doublecream只係賣1英磅咋
平到笑

出面食個D簡直係垃圾....... ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-7 20:46

係丫
SSN Chart (27 May)  ||  鏡榜冠軍: 作品的說話 - 姜濤  鏡榜2021年總選 (已完成)
1. 飛 鳥 俠 (1 Week No.1) - 布 志 綸
2. 竊 竊 詩 - per se
3. 墜 落 - 陳 柏 宇

帥小寶` 發表於 2018-3-31 20:04

雞飯真係超正
好好食
SSN Chart (27 May)  ||  鏡榜冠軍: 作品的說話 - 姜濤  鏡榜2021年總選 (已完成)
1. 飛 鳥 俠 (1 Week No.1) - 布 志 綸

唔可以常常俾好野佢食。搞到唔願意食CHEAP 野。。 ...
kk8733 發表於 2018-3-30 00:13

乾草是王道
糧冇咁好

北角69折酒店自助餐 3.5小時任食即開生蠔+片皮鴨+12款Mövenpick

見到有69折真係眼前一亮
話說未發現帝京之前依間都係on my list
lunch都有即開生蠔同埋movenpick
不過可惜我係九龍人 + 同行友人每次食完都唔知點解會肚痛
已經好耐冇去試lu

https://www.weekendhk.com/dining/%E8%87%AA%E5%8A%A9%E9%A4%90-%E9%A3%B2%E9%A3%9F%E5%84%AA%E6%83%A0-%E7%94%9F%E8%A0%94-%E7%89%87%E7%9A%AE%E9%B4%A8/2/

北角69折酒店自助餐 3.5小時任食即開生蠔+片皮鴨+12款Mövenpick

見到有69折真係眼前一亮{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-13 23:45

69折都係好貴 食唔起

69折都係好貴 食唔起
帥小寶` 發表於 2018-4-14 00:50

10折可以考慮下

見到有69折真係眼前一亮{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-13 23:45

伏黎
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

◣二〇二一年度全女班音樂流行榜頒獎典禮 賽果
歌手 泳兒 歌曲 先哭為敬 唱片 薛丁格的貓

@小霖
616.1314 發表於 2018-4-14 22:09

今日先睇到
除佐STARBUCKS仲未戒到之外
好在我都唔飲汽水
茶記凍飲通常都少甜/走甜

BTWWWWWWW

HAAGEN DAZS個兩隻新味
7-11 買一送一! 平均15蚊杯咋