返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2019-3-11 00:37

你d condom好大啊

hehehaha 發表於 2019-3-11 02:12

好多顏色
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

搞到我好餓
JasOh103 發表於 2019-3-10 21:12

又到tea time
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

或者 M記食個二十五蚊餐 / 兩個 $11 包 / 一個 $16 下午茶
616.1314 發表於 2019-3-10 21:10

X野家呢

今日想食通粉
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

X野家呢
John 發表於 11/3/2019 15:44
條x準備

條x準備
kwanie 發表於 2019-3-11 15:45

瞄X準未

今日想食通粉
帥小寶` 發表於 2019-3-11 15:44

火腿通

打算買野食
定自己煮好呢

打算買野食
定自己煮好呢
John 發表於 11/3/2019 16:55
即係打算左未

即係打算左未
kwanie 發表於 2019-3-11 17:01

但食野冇得明日再打算

但食野冇得明日再打算
John 發表於 11/3/2019 17:02
肚餓訓醒第二日再算

肚餓訓醒第二日再算
kwanie 發表於 2019-3-11 17:03

甘早=.=

甘早=.=
John 發表於 11/3/2019 17:04
你有無發現自己塊面圓過SERRINI

你有無發現自己塊面圓過SERRINI
kwanie 發表於 2019-3-11 17:05

點解你會見到

點解你會見到
John 發表於 11/3/2019 17:06
你唔影相嘅

你唔影相嘅
kwanie 發表於 2019-3-11 17:07

本帖隱藏的內容需要積分高於 5678 才可瀏覽

想食女

打算買野食
定自己煮好呢
John 發表於 2019-3-11 16:55

其實寂寞就如自己一個吃吉邊
我們的總和

想食女
John 發表於 11/3/2019 17:08
你肯定?

你肯定?
kwanie 發表於 2019-3-11 17:10

游B新相好正

游B新相好正
John 發表於 11/3/2019 17:14
游B 受過幾多苦你體驗到唔到

游B 受過幾多苦你體驗到唔到
kwanie 發表於 2019-3-11 17:16

好慘

好慘
John 發表於 11/3/2019 17:18
唉, 做野唔WELL PLANNED 就係咁

又到tea time
John 發表於 2019-3-11 15:43

食飽了
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

食飽了
JasOh103 發表於 2019-3-11 17:47

John 發表於 2019-3-11 17:50

呢兩日都一餐當兩餐食
好開心
Week 09 一個眼神 - my little airport

呢兩日都一餐當兩餐食
好開心
JasOh103 發表於 11/3/2019 17:51
慳好多

慳好多
kwanie 發表於 2019-3-11 17:52

就快失業係要慳d

就快失業係要慳d
JasOh103 發表於 11/3/2019 17:53

呢兩日都一餐當兩餐食
好開心
JasOh103 發表於 2019-3-11 17:51

會肚餓

會肚餓
John 發表於 2019-3-11 18:07

要瘦

要瘦
JasOh103 發表於 2019-3-11 18:24

唔好學你偶像瘦文唔食野啊._.

唔好學你偶像瘦文唔食野啊._.
stephybest 發表於 2019-3-11 18:27

如果可以好似佢感瘦就好

如果可以好似佢感瘦就好
JasOh103 發表於 2019-3-11 18:28

好似我咁瘦呢咁

好似我咁瘦呢咁
bagfgfcde 發表於 2019-3-11 18:29

其實我地重量係一樣

要瘦
JasOh103 發表於 2019-3-11 18:24

放棄治療

聞到樓下蒸魚 好香呀呀呀呀呀

聞到樓下蒸魚 好香呀呀呀呀呀
John 發表於 11/3/2019 19:51
13 樓的紅衫魚

13 樓的紅衫魚
kwanie 發表於 2019-3-11 19:53

一陣煮菜

一陣煮菜
John 發表於 11/3/2019 19:53
又話決定出去食?

又話決定出去食?
kwanie 發表於 2019-3-11 19:56

炒菜定烚好呢

炒菜定烚好呢
John 發表於 11/3/2019 19:57
DEPEND ON 係乜菜

DEPEND ON 係乜菜
kwanie 發表於 2019-3-11 19:57

椰菜
炒會好食D

椰菜
炒會好食D
John 發表於 11/3/2019 20:02
有無金華火腿牙

想食雲吞同燒賣

想食雲吞同燒賣
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:05

熟悉吳業坤的,一定知道他愛吃燒賣,幾乎每天冇燒賣不歡,熱愛原因是有選擇困難症。坤坤說:「以家條邨得番7仔先有燒賣食。飲茶時阿妹唔食,阿媽食一粒,我食三粒,唔夠再叫多籠。我咁鍾意,因為我有選擇困難症,諗定一樣,就唔怕揀唔到啦!簡單啲講,即係我好婆媽囉,乜都要諗好耐。好似去茶餐廳有咁多ABC餐,次次我都揀沙嗲牛肉麵,呢個餐最local好好feel!」

熟悉吳業坤的,一定知道他愛吃燒賣,幾乎每天冇燒賣不歡,熱愛原因是有選擇困難症。坤坤說:「以家條邨 ...
John 發表於 2019-3-11 21:28

OMG I'm so Kwan gor

但係又想食雪糕

想食雲吞同燒賣
hehehaha 發表於 2019-3-11 21:05

春卷呢

呢兩日都一餐當兩餐食
好開心
JasOh103 發表於 2019-3-11 17:51

我一直一直都係
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk