返回列表 發帖
心諗有幾難
都大大話話介佐兩年
屮SiU霖屮 發表於 2019-7-12 18:39

戒左兩年唔食雞出賣既生活

戒左兩年唔食雞出賣既性生活
stephybest 發表於 2019-7-12 19:01

KFC就的確戒咗
每次望住D雞都諗起被出賣的感覺
#就算情人多壞 亦慣了照捱

性生活就

係咪唔食得吉邊
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

係咪唔食得吉邊
JasOh103 發表於 2019-7-12 19:44

我早餐都少個選擇lu

蛋好食

蛋好食
hehehaha 發表於 2019-7-15 00:31

我日日都食蛋。。

我日日都食蛋。。
kk8733 發表於 2019-7-15 00:35

腸呢?

腸呢?
hehehaha 發表於 2019-7-15 00:57

唔食。。唔健康。。

唔食。。唔健康。。
kk8733 發表於 2019-7-15 01:05

德國腸呢

德國腸呢
hehehaha 發表於 2019-7-15 01:11
仔仔牌子先食。。

仔仔牌子先食。。
kk8733 發表於 2019-7-15 01:25

原來你咁大食

最近胃口麻麻
可能太熱
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

最近胃口麻麻
可能太熱
帥小寶` 發表於 2019-7-17 14:45

可能因為林鄭
成日開妓者會

突然好想食PIZZA

原來你咁大食
hehehaha 發表於 2019-7-15 16:22

你依家先知。。

問到方太出街食飯有冇着數?佢笑笑口話:「冇㗎,唔可以唔收錢,我亦唔會接受。如果人哋送咩送咩畀你,我咪貼士畀番相應嘅錢,唔可以攞着數。」佢話有時啲老闆會過嚟打招呼。講到近年「廚神」湧現,佢話冇乜留意,不過最欣賞就係李家鼎:「行家一睇就知得唔得,鼎爺真係叻嘅,有機會都想見吓佢,佢除咗刀功,煮同講嘅嘢都好有根據。」至於其他廚師,方太就話因為唔識,所以唔講。
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

點解個個都講緊fault line cake
潮流嗎?

希望可以快d有燒賣食

霆鋒給我吹  
一切跌進禁區

突然好想食PIZZA
屮SiU霖屮 發表於 2019-7-17 22:28

食左未

SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

食左未
John 發表於 2019-8-13 00:03

口水已流

有冇人飲過?幾正的

說一句雞扒包 心裡邊 更牽掛
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

突然好想狂隊生蠔

突然好想狂隊生蠔
屮SiU霖屮 發表於 2019-9-10 11:06

yum!

突然好想狂隊生蠔
屮SiU霖屮 發表於 2019-9-10 11:06

你哋就好啦有月餅食

你哋就好啦有月餅食
hehehaha 發表於 2019-9-13 19:55

你就好啦。日日有洋腸食。。

有無人唔食藍絲餐廳
只係幫襯黃絲餐廳?
麥黨勞 吉野家 大家樂都係藍絲
再將我相信的如煙火般綻放

有無人唔食藍絲餐廳
只係幫襯黃絲餐廳?
麥黨勞 吉野家 大家樂都係藍絲
kaman921 發表於 2019-9-14 00:18

一向唔食。。中學後無點食。。
麥記一年一次。。吉野。。自己買肥牛去整好過。。大家樂有咩好食。。真係唔知。。

中秋節晚餐。。有鮑片炆冬菇。帶子加個麵。。雞。。菜心薯苗生菜。。洋蔥炒蛋。。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你就好啦。日日有洋腸食。。
kk8733 發表於 2019-9-14 00:06

邊有日日食。。。
你估我係浦銘心咩。。。 -.-"

邊有日日食。。。
你估我係浦銘心咩。。。 -.-"
hehehaha 發表於 2019-9-14 00:35

你一星期食幾多次???

CM幽默大師重出江湖

中秋節晚餐。。有鮑片炆冬菇。帶子加個麵。。雞。。菜心薯苗生菜。。洋蔥炒蛋。。 ...
kk8733 發表於 2019-9-14 00:28

一日有你煮嘅精緻美宴
乜嘢洋腸也變得不外如是

一日有你煮嘅精緻美宴
乜嘢洋腸也變得不外如是
hehehaha 發表於 2019-9-14 18:37

你要影下洋腸俾我睇。。

你要影下洋腸俾我睇。。
kk8733 發表於 2019-9-14 21:15

平時好少買黎食
下星期出超市買完影比你
要咩size?

平時好少買黎食
下星期出超市買完影比你
要咩size?
hehehaha 發表於 2019-9-14 21:39

XXL 仔仔牌。。

XXL 仔仔牌。。
kk8733 發表於 2019-9-14 22:08

唔一定大條先好食
芝士腸仔都可以好正
入面又多汁

好卦住廚師腸

唔一定大條先好食
芝士腸仔都可以好正
入面又多汁

好卦住廚師腸
hehehaha 發表於 2019-9-14 23:19

香港都有啦。。芝士腸。。要影。。
影大大條。。要夠直。唔要一大卷。。

香港都有啦。。芝士腸。。要影。。
影大大條。。要夠直。唔要一大卷。。 ...
kk8733 發表於 2019-9-14 23:27

好少洋腸係直
除非罐頭細細條嗰d 。。。

kai him leung
1 週前
所謂錯誤的宇宙, 不一定在同性間發生
我個故仔係喺台灣讀書時識到個男仔, 對我非常好
知我一個女仔黎讀書會同我周圍食嘢, 放學揸電單車接送返屋企
朝早樓下等你一齊買早餐返學
同同學一齊去旅行時仲會靜靜雞帶我行去另一邊探險
大家一直都似是無所不談
我就不自覺地鍾意左佢
點知後來發現
同一個旅行入面, 佢同另一個男同學睡了
佢原來一直是個同志
後來一次對話間, 他直認接受不了女性
我口說作為老友當然所有事都會支持
返到屋企喊左好耐, 一直都諗既然對我無意思, 點解要對我咁好
但始終嬲唔落好耐
隔左咁多年, 大家都有固定伴侶
而佢一直都係我最好最了解我嘅朋友
可能就係喺呢個錯誤的宇宙, 我地未必得到戀人嘅愛
或者咁先係最好嘅安排
所以想同大家講, 無咩野係錯過會後悔
其實都只是一種安排, 令你將來會遇到更好:)
顯示較少

查看 2 則回覆

剛剛係灣仔新X園食飯,排咗廿五分鐘入座,坐低後叫埋嘢食見到個帶住cap帽,太陽眼鏡嘅譚X麟直入舖內搵事頭婆,唔洗兩秒就走返出門口,原來係事頭婆話冇位,唔做佢生意,之後伙記哥哥大大聲講以後米L再嚟,全場鼓掌後例牌玩下接龍.
#happy friday
#新X園
#事頭婆話佢哋深黃嘅

點解校長唔叫Gin Lee或者Aga幫手買外賣?

有時間去開屯門幫襯東屋台
懲罰黃店

為MV排舞跳到氣喘 Gin Lee瞓身演出床戲

李幸倪(Gin Lee)早前為了拍攝輕快跳舞新歌《喘息空間》的MV,特別為此練舞!《喘》曲歌詞的主角決意拋開一切投入去愛,因此MV導演致力表現狂野與高傲的性感,更有多個型格場景,包括鏡面和玻璃面舞台,若隱若現的Gin Lee大擺甫士。
為了令MV有最佳視覺效果,Gin Lee在拍攝前負傷練舞,腳部出現髖關節炎,但為了配合歌曲效果,也特意去排舞,「這首歌的節奏很快,一開始排舞的時候我覺得無可能跳到,而且排舞時,心跳直達170,所有動作和舞步也很急很密,跳到我氣喘!」

個人感想: 連gin lee拍MV都要食tg食到氣喘!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

由 小 時 候 到 而 家 , Joey 都 對 花 生 不 離 不 棄 : 「 我 鍾 意
花 生 夠 脆 卜 卜 , 好 香 口 。 」

在最新出爐的2020年版東京米芝蓮指南中,連續十二年獲得三星級榮耀,位於銀座的數寄屋橋次郎不再是星級食肆。

#臨場吹蕭資格
47. Bring Him Home
week12
1 . 黃淑蔓@me&        IAmAllAlone

冷戰結束很大程度上是一廂情願的一個宣布,因為西方人太想結束冷戰了,冷戰給他們帶來了太多的痛苦和災難,當時人們普遍認為這個歷史已經終結,民主自由已經取得勝利,這更是一廂情願。基於這樣一種認識,可以說後來的專制集權國家,包括中國在內,也包括普京領導的俄羅斯,還有其他專制政府,得到了很大的喘息空間,甚至不止是喘息空間,尤其是中共,在全球化的過程中,成為最大的得利者,同時利用他的活力,反過來對西方世界形成很大的壓力。

藍店藍到發黑你仲邊有胃口食
食黃店都開胃啲