返回列表 發帖
蝦是垃圾清道夫,所以要食去腸的蝦。
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:43

收到
但甜蝦通常出去食
唔會自己洗

我唔怕
相信政府!
唔怕!
John 發表於 2020-3-7 21:42

可圈可點。聽說中武漢多數是聽政府的市民。

油甘魚同北寄貝都好正
hehehaha 發表於 2020-3-7 21:48

好味
唔知吉之島收左未
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我最初以為你喜歡千嬅,但最近見你經常貼喜歡祖兒
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:41

佢喜歡gin lee

醉愛吞拿魚
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:41

油甘魚同北寄貝都好正

笑到我
hehehaha 發表於 2020-3-7 21:47

其實笑話越想笑越難得笑吧
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呢樣真
自己煮一定要挑腸
條腸黑過艾辛
John 發表於 2020-3-7 21:44

笑到我

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:43

呢樣真
自己煮一定要挑腸
條腸黑過艾辛

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:41

千嬋失寵了
我而家愛自己

為何沒意思~我都妒忌~

好耐冇食過帶子同甜蝦 : (
hehehaha 發表於 2020-3-7 21:40

醉愛吞拿魚
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:41

好味

Wa d細菌周街飛仲食魚蛋
hehehaha 發表於 2020-3-7 21:41

我唔怕
相信政府!
唔怕!

我都想食

醉愛吞拿魚
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我食緊魚蛋
好味
但旺角好重狗
痴線
John 發表於 2020-3-7 21:38

Wa d細菌周街飛仲食魚蛋

我都係收聲,聽大家講反而覺得新鮮和有趣,我喜歡同年青人傾計,傾完都覺年輕了。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:38

教下後生仔
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

你同祖兒好熟?
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:40

祖兒好

我食緊魚蛋
好味
但旺角好重狗
痴線
John 發表於 2020-3-7 21:38

快啲走

三文魚 北寄貝 吞拿魚 鰻魚 帶子 腐皮 甜蝦
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:39

我喜歡同祖兒傾
John 發表於 2020-3-7 21:39

你同祖兒好熟?

帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:39

都唔錯
想食

我都係收聲,聽大家講反而覺得新鮮和有趣,我喜歡同年青人傾計,傾完都覺年輕了。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:38

我喜歡同祖兒傾

咁食左咩
John 發表於 2020-3-7 21:37

我訓係度你食唔食?
Kfmusic 發表於 2020-3-7 21:02

試下

我都係收聲,聽大家講反而覺得新鮮和有趣,我喜歡同年青人傾計,傾完都覺年輕了。

我食緊魚蛋
好味
但旺角好重狗
痴線

真係咩人諗咩野
kevinlai1621 發表於 2020-3-7 21:02

唔係人體壽司盛
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:01

咁食左咩

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:28

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

我是內歛和悶旦的人,做起來都沒有太大火花,難聽是草草了事。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:24

點解唔試下追求新刺激
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:25

你扮死魚呀
hehehaha 發表於 2020-3-7 21:23

我是內歛和悶旦的人,做起來都沒有太大火花,難聽是草草了事。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:24

點解唔試下追求新刺激

不如你都分享下
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:19

我是內歛和悶旦的人,做起來都沒有太大火花,難聽是草草了事。

我訓係度你食唔食?

你扮死魚呀

大家越講越yum ,明乎其實在拉票
hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:19

有沒有跟太太的床事分享?
最難忘一次?

不如你都分享下
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:19

你都可以

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-7 21:19

唔yum囉

不如你都分享下

你個紅唇
Kfmusic 發表於 2020-3-7 21:04

不好玩呢 not your taste bye

我訓係度你食唔食?

一定好好玩

邊一樣嘢好玩先
chachacharlie 發表於 2020-3-7 21:03

你個紅唇

諗清楚

你好好玩

邊一樣嘢好玩先

可浪費金錢 又可填飽個肚

唔係人體壽司盛
帥小寶` 發表於 2020-3-7 21:01

我訓係度你食唔食?

John 發表於 2020-3-7 21:00

食咗啲錢佢

咁直接dum錢落海
chachacharlie 發表於 2020-3-7 20:59

你好好玩