返回列表 發帖
都唔緊要 60蚊放係m記真係唔值
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 20:11

同意 除非唔係我自己畀錢
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

同意 除非唔係我自己畀錢
616.1314 發表於 2018-3-9 20:29

60元食到好多野。。

今日食咗 $60
蝦堡餐加大 + 2X脆香雞翼 + 小龍蝦湯 飲朱古力奶昔
爆肥餐 ...
mamakin 發表於 2018-3-9 19:50

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲
不過我鍾意士多啤梨味多啲

60元食到好多野。。
kk8733 發表於 2018-3-9 20:32

可以買到幾多個父母?

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲
616.1314 發表於 2018-3-9 20:34

試過飲完奶昔肚瀉。。搞到唔敢飲。。

可以買到幾多個父母?
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 20:35

晚市可以買好多菜啦。。

昨日轉冷又落雨。。無人落街。。

晚市六點落去街市。。十二元三斤菠菜。。今日無雨落。晚市要十五元兩斤。。

菠蘿近排少食。。食其他水果呢。。

晚市可以買好多菜啦。。

昨日轉冷又落雨。。無人落街。。

晚市六點落去街市。。十二元三斤菠菜。。今日 ...
kk8733 發表於 2018-3-9 20:38

你可以考慮去菜檔做賣菜佬

你可以考慮去菜檔做賣菜佬
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 20:40

男人要搬菜。。好辛苦。。唔岩我。。

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲

以前好似飲完都會肚痛 但又好想飲

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲

我突然間都想飲
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 29
1. 山旮旯 2. 悲觀生物學 3. 金草莓

好耐無飲奶昔
畀你搞到好想飲

麥當勞奶昔好飲
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

以前好似飲完都會肚痛 但又好想飲
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 21:04

我以前都係 唔知點解
可能以前腸胃差 中學有一排每日第四堂左右既時間就會肚痛
持續咗差唔多兩個月
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

麥當勞奶昔好飲
mamakin 發表於 2018-3-10 01:49

鍾意朱古力

我以前都係 唔知點解
可能以前腸胃差 中學有一排每日第四堂左右既時間就會肚痛
持續咗差唔多兩個月 ...
mamakin 發表於 2018-3-10 01:49

我以前小學日日都肚痛
最後入佐醫院check
最後轉介佐我去見社工

話說我好似未飲過奶色...........
總係覺得....奇奇怪怪咁

鍾意朱古力
帥小寶` 發表於 2018-3-10 01:51

SAME ^^

我以前小學日日都肚痛
最後入佐醫院check
最後轉介佐我去見社工
{:1_9 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 01:57

社工???
你太緊張??

我以前小學日日都肚痛
最後入佐醫院check
最後轉介佐我去見社工

{:1_9 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 01:57

最後係咩事? 壓力性肚痛 ?

鍾意朱古力
帥小寶` 發表於 2018-3-10 01:51

只飲strawberry

最後係咩事? 壓力性肚痛 ?
mamakin 發表於 2018-3-10 02:10

係掛 小學成日比老師針對好戀sad
成日比人罰 勁冇心機

成日比人罰 勁冇心機
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 02:22

針對=偏心 你算幸運

成日比人罰 勁冇心機

我都係有壓力嗰種肚痛
大個咗好啲
CLWM Week 22
Scrambled Eggs Blues / 岑寧兒

成日比人罰 勁冇心機

點解嘅...
你小學嗰陣好跩?

點解嘅...
你小學嗰陣好跩?
616.1314 發表於 2018-3-10 14:25

係咪成日惡作劇

有D 會員好似睇過。。

開心 終於去咗食 H 字頭嗰個買雙球送雙球
不過好遺憾地無牛奶拖肥味
唯有食士多啤梨加綠茶

Wa頂
舊野生蟲呀?

Wa頂
舊野生蟲呀?
bagfgfcde 發表於 2018-3-10 22:03
白芝麻。。

唯有食士多啤梨加綠茶 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:02

自己一個人食哂???

自己一個人食哂???
kk8733 發表於 2018-3-10 22:04

同啊媽食
遲啲會 Call 曬啲閨蜜逐個逐個同我食
食曬再自己一個食

#講吓好啦
#哪有錢可以瘋狂食

針對=偏心 你算幸運
帥小寶` 發表於 2018-3-10 04:16

唔幸運係咪直情理都唔理

我都係有壓力嗰種肚痛
大個咗好啲
stopzi 發表於 2018-3-10 07:42

我依家都好佐D 不過雖然有時都會痛

點解嘅...
你小學嗰陣好跩?
616.1314 發表於 2018-3-10 14:25

都幾嫁
我好唔專心 D MISS勁唔鐘意我

唯有食士多啤梨加綠茶 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:02

!!我聽日都搵人陪我去食

我都係有壓力嗰種肚痛
大個咗好啲
stopzi 發表於 2018-3-10 07:42

大個左仲有 gg

!!我聽日都搵人陪我去食
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:15

我都要繼續搵人陪我去食
直到食到我至愛嘅牛奶拖肥為止!

我都要繼續搵人陪我去食
直到食到我至愛嘅牛奶拖肥為止!
616.1314 發表於 2018-3-10 22:22

等我聽日試下隻新味先

等我聽日試下隻新味先
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:25

我發現佢好鬼死多新味
花果系列就係 櫻花櫻桃 同埋 藍莓薰衣草
之後仲有啲 Hazelnut 啊 拖肥麻糬 啊 唔知乜乜乜焦糖朱古力蛋糕

想去東京食7級濃抹茶雪糕

想去東京食7級濃抹茶雪糕
帥小寶` 發表於 2018-3-10 22:28

jarjar介紹個隻?

我發現佢好鬼死多新味
花果系列就係 櫻花櫻桃 同埋 藍莓薰衣草
之後仲有啲 Hazelnut 啊 拖肥麻糬 啊 唔知 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:27

好鐘意HAZELNUT<3333
哈跟大師泥講除佐朱古力同雲泥拿一定唔會揀之外
咩味我都會試

好鐘意HAZELNUT
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:37

點解唔鍾意呢兩隻味嘅
雖然如果係自己畀錢我都唔會叫呢兩隻味
食自助餐有先會食

點解唔鍾意呢兩隻味嘅  
雖然如果係自己畀錢我都唔會叫呢兩隻味
食自助餐有先會食  ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:40

食雲尼拿我覺得好似好蝕錢
另外就係覺得哈跟大師隻朱古力味唔好食

jarjar介紹個隻?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:36

係啊 最好雪糕配埋jarjar

係啊 最好雪糕配埋jarjar
帥小寶` 發表於 2018-3-10 22:42

識食 雖然我都想

食雲尼拿我覺得好似好蝕錢
另外就係覺得哈跟大師隻朱古力味唔好食 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:42

講吓噴言先:

不過我今次食 Strawberry 覺得太甜(明明以前好鍾意)
可能因為我個人本身已經夠甜
所以唔洗食啲咁甜嘅味

#自己講完都想嘔

識食 雖然我都想
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:43

佢真係。。。幾正

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 10:48

mean
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

想食祖樂比
John 發表於 2018-3-9 13:06

睇黎你好愛霏菲律賓口味
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

點解唔可以
好易咋喎
616.1314 發表於 2018-3-9 09:33

本時我唔會咁癲
係有次去旅行太熱我先狂食雪糕
好幸福

講吓噴言先:

不過我今次食 Strawberry 覺得太甜(明明以前好鍾意)
可能因為我個人本身已經夠甜 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:43

PUN
不過我會揀SUMMER BERRIES多過齋揀士多啤利

我相信有極度嚴重選擇困難症既我
聽日一定會企係個櫃前勁耐都諗唔到食乜

佢真係。。。幾正
帥小寶` 發表於 2018-3-10 22:43

夠童顏 夠可愛
零到呢

本時我唔會咁癲
係有次去旅行太熱我先狂食雪糕
好幸福
matthew1990 發表於 2018-3-10 22:48

咁嗰次旅行真係令你獲益良多