返回列表 發帖
講吓噴言先:

不過我今次食 Strawberry 覺得太甜(明明以前好鍾意)
可能因為我個人本身已經夠甜 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:43

甜心仔仔。。

PUN
不過我會揀SUMMER BERRIES多過齋揀士多啤利

我相信有極度嚴重選 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:49

Summer Berries 我又係好愛
不過覺得依家唔係 Summer
所以好港女地決定唔食住
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

甜心仔仔。。
kk8733 發表於 2018-3-10 22:50

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

PUN
不過我會揀SUMMER BERRIES多過齋揀士多啤利

我相信有極度嚴重選 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:49

佢話無牛奶拖肥之後
我本身都想慢慢揀
但條隊好長
唔想畀後面啲人仇視

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:52

邊個嚟

邊個嚟
616.1314 發表於 2018-3-10 22:52

一個貢獻良多既ACTOR!
班台灣人叫佢做美國甜心

仲有檸檬味我都好鍾意
有啲人覺得好酸但係我好愛

其實我好鍾意食酸嘢
因為我係大肚婆

仲有檸檬味我都好鍾意

其實我好鍾意食酸嘢
因為我係大肚婆 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:56

你俾邊個整大。???

佢話無牛奶拖肥之後
我本身都想慢慢揀
但條隊好長
唔想畀後面啲人仇視  ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:52

好怕去到買個時先同我講話賣曬/停佐
明明諗佐勁耐個選擇冇佐我會好痛苦

好怕去到買個時先同我講話賣曬/停佐
明明諗佐勁耐個選擇冇佐我會好痛苦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:57

常常都係咁。。

你俾邊個整大。???
kk8733 發表於 2018-3-10 22:57

我都唔知
我太濫了

(原來一開始咗講噴嘢係會停唔到

我都唔知
我太濫了

616.1314 發表於 2018-3-10 22:59

不安
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 守破離 2. 懷很舊的舊 3. 慶祝無意義

仲有檸檬味我都好鍾意

其實我好鍾意食酸嘢
因為我係大肚婆 ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:56

我都鐘意檸檬味既野食
好鐘意食SIMPLYLIFE個LEMON MERINGUE PIE

我都唔知
我太濫了

你快D 找美電啦。。佢一定幫到你。。

我都唔知
我太濫了

你突然大開PUN MODE

我都鐘意檸檬味既野食
好鐘意食SIMPLYLIFE個LEMON MERINGUE PIE
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:00

未食過... 搵次試吓先

不安
帥小寶` 發表於 2018-3-10 23:00

點解咁不安
明明你都成日講噴嘢!

點解咁不安
明明你都成日講噴嘢!
616.1314 發表於 2018-3-10 23:02

咪屈我
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 守破離 2. 懷很舊的舊 3. 慶祝無意義

未食過... 搵次試吓先
616.1314 發表於 2018-3-10 23:02

STARBUCKS個檸檬撻/熱情果撻都唔錯!

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 22:52

who?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:05

That's my favorite
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

who?
matthew1990 發表於 2018-3-10 23:05

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

我都唔知
我太濫了

唉 對你好失望

有D 會員好似睇過。。
kk8733 發表於 2018-3-10 22:00

點解又死圖既
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 11 <--
[華語榜]1.亂世情侶 2.代你白頭 3.懷很舊的舊
[韓語榜]1.Sunrise 2.CLOCK 3.Traffic Light

唉 對你好失望
bagfgfcde 發表於 2018-3-10 23:07

好似係畀你整大!

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:07

點解飲食台都可以講
--> MMK Music Chart 2019 WK 11 <--
[韓語榜]1.Sunrise 2.CLOCK 3.Traffic Light

That's my favorite
matthew1990 發表於 2018-3-10 23:06

以前好鐘意買泥當下午茶

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:07

我唔識
nonkul

Summer Berries 我又係好愛  
不過覺得依家唔係 Summer
所以好港女地決定唔食住  ...
616.1314 發表於 2018-3-10 22:51

Summer Berries
Raspberry Sorbet
Lemon Sorbet
Belgium Chocolate
Macadamia Nut

點解飲食台都可以講
mamakin 發表於 2018-3-10 23:08

臨訓前DEL佐佢先

回復 173# 屮SiU霖屮

oh shit

檸檬撻幾好食
熱情果撻無食過

話說我細個嗰陣飲凍檸茶係會食埋啲檸檬

有D 會員好似睇過。。
kk8733 發表於 2018-3-10 22:00

新圖呢?

我唔識
SA弟林 發表於 2018-3-10 23:08

有冇攪錯! 勁出名W0R!!!!

檸檬撻幾好食  
熱情果撻無食過

話說我細個嗰陣飲凍檸茶係會食埋啲檸檬  ...
616.1314 發表於 2018-3-10 23:09

咁我又未去到咁既地步
最多都係唔落糖

Summer Berries
Raspberry Sorbet
Lemon Sorbet
Belgium Chocolate
Macadamia Nut
matthew1990 發表於 2018-3-10 23:08

呢個 List 好高質
頭三隻味我都好愛

新圖呢?
matthew1990 發表於 2018-3-10 23:10

你睇唔到???

未食過。。會唔會好酸。。。

你睇唔到???
kk8733 發表於 2018-3-10 23:11

我都睇唔到

咁我又未去到咁既地步
最多都係唔落糖
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:10

我都係唔落糖
然後如果有人問我點解唔落糖
我就會答佢上面嗰句噴嘢

未食過。。會唔會好酸。。。
mamakin 發表於 2018-3-10 23:11

都唔係話好酸好酸既
不過堅係好食

有冇中大仔 介紹下佢地個名物

有冇攪錯! 勁出名W0R!!!!
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:10

我食野 唔記名
nonkul

我食野 唔記名
SA弟林 發表於 2018-3-10 23:12

我會記住個廚師個名
然後搵番佢整個既野食泥試嗄!!

上面嗰兩個人講啲嘢好甜

我都係唔落糖
然後如果有人問我點解唔落糖
我就會答佢上面嗰句噴嘢  ...
616.1314 發表於 2018-3-10 23:11

你係鐘意食酸野?定係齋係鐘意檸檬@_@?

你係鐘意食酸野?定係齋係鐘意檸檬@_@?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-10 23:14

酸嘢
我以前會飲果醋

你睇唔到???
kk8733 發表於 2018-3-10 23:11

得一張?

我都睇唔到
mamakin 發表於 2018-3-10 23:11

上面嗰兩個人講啲嘢好甜
616.1314 發表於 2018-3-10 23:14

即係好似我成日會睇GORDON RAMSAY YOUTUBE D片學煮野食嗄<3
明明想當年香港人都唔識咩係BEEF WELLINGTON!!!
比肥媽同埋檸檬攪到CHEAP曬 佢兩個整完我自此冇再整過

得一張?
matthew1990 發表於 2018-3-10 23:15

睇到嗎??  點解得美袋睇到。