返回列表 發帖
奶皇蕉好食。。
kk8733 發表於 2020-3-22 00:03

香蕉奶好飲
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

香蕉奶粉我都ok
帥小寶` 發表於 2020-3-22 00:17

冇試過
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

奶昔就太甜了
帥小寶` 發表於 2020-3-22 00:22

好甜咩
自己整唔落糖都ok
幾香

咩水果加左香蕉就超好飲。
kk8733 發表於 2020-3-22 00:26

椰子應該麻麻地

椰子是無辜的
John 發表於 2020-3-22 22:13

想奶椰子

唔知佢而家點
John 發表於 2020-3-22 22:26

可能變左藍絲

椰子煲雞好飲
John 發表於 2020-3-22 22:29

都係

喜歡陽兒
chachacharlie 發表於 2020-3-22 22:35

飲食台?

椰子布丁
好食

飲下涼茶。。
kk8733 發表於 2020-3-23 01:18

咩飲涼茶好

我係煲綠豆沙清熱。
kk8733 發表於 2020-3-23 01:30

屋企無綠豆
橙 o 5 ok ?

飲酒啦 唔好聽佢講
John 發表於 2020-3-23 01:32

一飲酒就想聽陳蕾、祖兒同kary d yum歌

想出去食車仔麵!
麵麵麵麵麵麵麵

來吧跳唱著la la la la
讓周邊空氣開出了花

想知空氣點樣開花
帥小寶` 發表於 2020-3-23 22:03

可能空氣比喻無處不在、多不勝數既事物
空氣開花即係遍地開花!
好有社會意義

唔通想陷兩個暗星於不義??
帥小寶` 發表於 2020-3-23 22:07

就像盪入靈魂當中佈陣 (黑警佈陣)
哪一些即將要發生 (出TG同圍捕_人)

準備瘋狂食芝士腸同飲豆漿
最好親自餵畀我食
愈多汁愈好
最多搵人收集爆出黎既漿再飲翻

買外賣定堂食?
kaman921 發表於 2020-4-5 20:16

堂食
有時啲春卷呀炸雞呀薯條呀凍哂唔好食
啲湯麵又係隔開送到黎又另一回事

我覺得物以類聚嘅
同埋裝唔裝 app 其實唔重要
裝左唔代表你要搵 sex,搵 sex 都唔代表要裝 app
個人心態嘅姐
我有肉照同無肉照嘅時候,咪一樣有人搵我 ons,同時一樣有人搵我傾偈做朋友
所以,我都係覺得 don't think just do
do 唔係指做愛,而係做你覺得要做嘅野

星勤 發表於 2014-8-3 16:55

do 唔係指做愛,而係做你覺得要做嘅野
hkwilliamsiu 發表於 2020-4-8 19:23

啱呀
因為做愛英文唔係 Do love 而係 Make Love

係要用黎Make的

你邊到搵出黎....
屮SiU霖屮 發表於 2020-4-10 22:00

你班淫蟲要對自己嘅淫論負責任!

我想食德國腸。。德國最出名食腸。。
kk8733 發表於 2020-4-6 00:18

法國白肉腸好食啲
雖然唔一定大條
但咬起上黎個味飄入個口
再攻返上鼻
個感覺一流
試過伴煎蘋果咁食都ok

德國腸個味太aggressive太咸

話又唔係咁講… 好多 0 仔都好串同吊高黎賣 XD
星勤 發表於 2014-6-9 16:55
咁又係你對慣個d全部都係岩岩青春期 升中學 係反叛d
hinz 發表於 2014-6-9 16:58

今晚晚市買到好平鯇魚腩。。二十元一舊。。切片用韓國醬醃。好好食。。
kk8733 發表於 2020-4-11 00:10

煲粥應該唔錯

近排食素。。清下腸胃。。

昨日煲了黃豆,眉豆紅米,糙米,白米,黑米粥。。再加了些紅蘿白,番薯。。 ...
kk8733 發表於 2020-4-18 21:56

近排食素
但你上星期先買完食完鯇魚腩??

炒左飯

素食後食好多。。都無點肥。。
今日食左半個木瓜。香蕉。。再食綠豆沙。。 ...
kk8733 發表於 2020-5-2 21:11

仲有冇偷食蝦?

他續說:「有唔少人唱2萬蚊港紙,好明顯係ATM提款就過嚟唱美金。前日就有一對老人家一人孭一個背囊唱10萬美金,疊錢仲有臭丸味,箍錢條橡筋係融左落張錢度嘅,真係拎埋床下底啲錢出嚟換。」