返回列表 發帖
唔食lunch係因為寫tag寫到不知幾點

希望可以推介下邊間tea大件夾抵食 ...
JasOh103 發表於 2019-3-10 19:11

水街好多大件夾抵食嘅嘢
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

30蚊又咁多要求
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:06

所以呢三十蚊可以用嚟食啲好食啲嘅嘢 instead of 細叉飯

例如
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:08

美心:
公司三文治(不過依家好似加到 $34)
燒鴨瀨粉
西多士

例如
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:08

或者 M記食個二十五蚊餐 / 兩個 $11 包 / 一個 $16 下午茶

m記16蚊搵笨嘅
  其實最大問題係我食m記一定會生痱滋
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:12

麥旋風 + 蘋果批 咪唔搵笨
麥旋風正價好似都 $11

搞到我好餓
JasOh103 發表於 2019-3-10 21:12

我都係
講到好想食

M記其實好毒
食一次有排清返好個身子
hehehaha 發表於 2019-3-10 21:14

願聞其詳 :0
點毒法 點調理返好個身子

但係唔飽
kevinlai1621 發表於 2019-3-10 21:16

咁 $16 + $11 囉

吳業坤搣甩豬腩肉轉Look鋪路做脫星

吳業坤自完成紅館演唱會後,一直想繼續學跳舞,認為先決條件是將身形 ...
hehehaha 發表於 2019-3-15 22:08

你咁樣仲邊有人有食慾
呢個 Po 可以 Lock 了

想食麥當勞嗰個菠蘿批

好正wO
hehehaha 發表於 2019-3-16 17:53

希望夏季出番荔枝玫瑰:p
屮SiU霖屮 發表於 2019-3-8 23:07

終於襯買雙球送雙球食咗
橙花酸酸甜甜 幾好食 但係個味道有少少似益力多
茉莉花就真係茉莉花味囉

原來又有 禾仲病緊冇得食
屮SiU霖屮 發表於 2019-3-23 23:22

omg take care 啊老公豬