返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

元氣 就要走
美祖
PEACE~
Music Awards 2020 得獎名單,2021 準備中
Music Picks Week 3
(15/01/2022)
1. 三個字 - Anson Kong  2. Call My Name! - COLLAR  3. 好好地過 - RubberBand  4. 時候不早 - 張天賦  5. 我在 - Nowhere Boys

**** 本內容被作者隱藏 ****
Kfmusic 發表於 2019-12-23 21:59

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2019-12-23 22:54

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

Kfmusic 發表於 2019-12-23 23:17

啜啜
SSN Chart (14 Jan)  ||  鏡榜冠軍: I Know - 姜濤 / AGA  鏡榜第四季季選 (已完成)
1. 好 好 地 過 (1 Week No.1) - RubberBand
2. I Know - 姜 濤 、 AGA
3. 團 圓 說 - 謝 安 琪

Kfmusic 發表於 2019-12-23 23:17

啜啜
John 發表於 2019-12-24 00:38

我又要。。。

hehehaha 發表於 2019-12-24 16:37

hehehaha 發表於 2019-12-24 16:37

要吸下TG

nicholashin 發表於 2019-12-24 23:40

明明早計劃
臨場吹蕭資格
47. Bring Him Home
2022week04
1 . 林家謙  -  在空中的這一秒

明明早計劃
臨場吹蕭資格
b01091018 發表於 2019-12-26 22:21

好肚餓

好肚餓
Kfmusic 發表於 2019-12-26 22:57

metoo
但眼訓了
SSN Chart (14 Jan)  ||  鏡榜冠軍: I Know - 姜濤 / AGA  鏡榜第四季季選 (已完成)
1. 好 好 地 過 (1 Week No.1) - RubberBand

nicholashin 發表於 2019-12-24 23:40

支持

http://www.barf.com.hk/en/index.html

BARF is about feeding pets properly. The diet is based on raw meat, bones, offal and other healthy whole foods, such as eggs, milk, fruit and vegetables.
Jason's Year-End Playlist 2021
31/12/21 *COMPLETED*

藝人洪朝豐曾患舌癌和淋巴癌,要進行割脷手術保命,今年踏入60歲嘅佢借一封信《六十出櫃書》宣布出櫃,今日更在社交網公布出櫃宣言:「我終於出櫃了,就在六十歲,甲子之歲,從頭出發,自此活在光天化日底下,不再驚怕。出櫃後,我期待可以正式幫助因為雙性戀或同性戀性傾向,而感到不安與茫亂的人。生命只活一次,我們的生命是自己的,我們要快快樂樂,活自己的生命。我希望我顛簸不平的歷閲與經驗,成為別人的祝福,譲他們在黑暗之中,看到希望與光明,感受到一點溫暖與安慰。生命是美麗的。到處充滿希望。」

洪朝豐直認與前女友寶詠琴分手後,成為百分百同性戀者,如遇上真愛會毫不猶豫結婚。佢接受東網訪問時,被問現時可有男友?佢表示冇,單身七年,亦未有人追求,自己都想拍拖。問佢對男友要求?佢則表示:「靚唔靚仔不是問題,是否外國人也不是問題,不過四大訴求,缺一不可。第一佢一定要孝順父母,因為係天經地義嘅事,我哋喺父母度嚟,百行孝為先;第二個係要尊敬老人家,因為老人家用佢哋嘅青春去建設社會,已令我哋得以去享用依家呢個社會嘅一切,做人飲水一定要思源,得人因果千年記;第三個訴求係要尊敬老師,我哋嘅知識喺老師嗰度傳授過嚟;第四係必須要同我一樣咁浪漫,我曾經試過同唔浪漫嘅人一齊相處,唔係咁容易,總結經驗,嗰個人一定要浪漫。」

洪朝豐感情生活多采多姿,1989年他與前前妻葉桂好離婚後,在1998年直認撻着大6年的寶詠琴,惜二人分手後洪朝豐曾向寶詠琴追討一百萬,當中包括性服務費,並大爆與寶詠琴嘅性史。

藝人洪朝豐曾患舌癌和淋巴癌,要進行割脷手術保命,今年踏入60歲嘅佢借一封信《六十出櫃書》宣布出櫃,今日 ...
hehehaha 發表於 2020-2-25 18:07

關飲食台咩事???

你係我嘅青春期永遠唔會再接觸到
兩個人就咁永遠疏離都無話好定唔好

食左祖兒

2020情侶大獎提名
mosesming + John
John正
mosesming 發表於 2020-2-28 19:58

2020情侶大獎提名
hehehaha 發表於 2020-2-28 20:07

要同 JasOh103 + kayzzz 一決高下了

2020情侶大獎提名
hehehaha 發表於 2020-2-28 20:07

Barf

要同 JasOh103 + kayzzz 一決高下了
bagfgfcde 發表於 2020-2-28 20:51

我同你一pair好唔好
冇人同我爭 :(

Barf
kayzzz 發表於 2020-2-28 20:52

你同小麗 aka onstar好唔好?

我同你一pair好唔好
冇人同我爭 :(
hehehaha 發表於 2020-2-28 21:08

你唔係同星勤咩

你唔係同星勤咩
bagfgfcde 發表於 2020-2-28 21:18

hehehaha好偉大。。

你唔係同星勤咩
bagfgfcde 發表於 2020-2-28 21:18

你呢?同克勤?

想食唔係元氣嘅壽司

好耐冇食三哥 :(

壽司郎太串 唔想食
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 01
1. 勿念 2. 三個字 3. 樹

壽司郎太串 唔想食
帥小寶` 發表於 2020-2-29 22:42

上次食壽司郎,排咗兩個半鐘,好彩水準不錯。如果排半小時,可以一試。

壽司郎太串 唔想食
帥小寶` 發表於 2020-2-29 22:42

有無啲平平地嘅黃店壽司推介

Keep fit有咩菜單推介

早晨 今日早餐食炒蛋堡
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 01
1. 勿念 2. 三個字 3. 樹

Lunch食咩好

想手機米線又想食魚生
Jason's Year-End Playlist 2021

Lunch食咩好

想手機米線又想食魚生
JasOh103 發表於 2020-3-1 11:59

手機米線係乜名堂

Lunch食咩好

想手機米線又想食魚生
JasOh103 發表於 2020-3-1 11:59

陳生好食啲

手機米線係乜名堂
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 12:07

用手機睇米線相當食咗

陳生好食啲
stopzi 發表於 2020-3-1 12:08

乜第一日就咁發力想贏最淫會員呀陳生

乜第一日就咁發力想贏最淫會員呀陳生
JasOh103 發表於 2020-3-1 12:12

希望佢贏到一次
Overdue

陳生好食啲
stopzi 發表於 2020-3-1 12:08

wow that seems like fun

想食唔係元氣嘅壽司
RVHOCPC 發表於 2020-2-29 21:04

分一次手你大傷元氣

原來祖兒一早已經預言元氣同香港人分手之後既下場

分一次手你大傷元氣

原來祖兒一早已經預言元氣同香港人分手之後既下場 ...
John 發表於 2020-3-1 14:03

暗黃

想食唔係元氣嘅壽司
RVHOCPC 發表於 2020-2-29 21:04

元氣又貴又唔食

不如食黃店放題

元氣又貴又唔食

不如食黃店放題
JasOh103 發表於 2020-3-1 14:34

有無推薦

上次食壽司郎,排咗兩個半鐘,好彩水準不錯。如果排半小時,可以一試。 ...
hkwilliamsiu 發表於 2020-2-29 22:54

你同男朋友去?

有無推薦
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 15:42

兆萬中心9樓

你同男朋友去?
hehehaha 發表於 2020-3-1 15:48

原來hkwilliamsiu係女會員

原來hkwilliamsiu係女會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 18:08

叫小麗都唔係女人啦