返回列表 發帖
想奶椰子
hehehaha 發表於 2020-3-22 22:22

唔知佢而家點
SSN Chart (29 May)
1. 開 始 倒 數 (1 Week No.1) - 馮 允 謙
2. First Date - RubberBand
3. 對 不 起 , 青 年 人 - 福 頭 老 師

唔知佢而家點
John 發表於 2020-3-22 22:26

可能變左藍絲
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

唔知佢而家點
John 發表於 2020-3-22 22:26

椰子畀人摧殘 好傷心

椰子畀人摧殘 好傷心
chachacharlie 發表於 2020-3-22 22:28

椰子煲雞好飲
1. 開 始 倒 數 (1 Week No.1) - 馮 允 謙

椰子煲雞好飲
John 發表於 2020-3-22 22:29

都係
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

椰子煲雞好飲
John 發表於 2020-3-22 22:29

好飲 但椰子好慘

喜歡陽兒

喜歡陽兒
chachacharlie 發表於 2020-3-22 22:35

飲食台?

飲食台?
hehehaha 發表於 2020-3-22 22:37

我愛陽兒 係咩台都要講

我愛陽兒 係咩台都要講
chachacharlie 發表於 2020-3-22 22:40

就好似我喜歡淑儀咁

就好似我喜歡淑儀咁
John 發表於 2020-3-22 22:45

大家食椰子鍾意椰子水定椰子肉多啲???

椰子應該麻麻地
hehehaha 發表於 2020-3-22 20:07

椰子水就可以。。

今朝整左。。。開心
艾石仔 發表於 2020-3-22 22:17

係唔係好好飲。。

大家食椰子鍾意椰子水定椰子肉多啲???
chachacharlie 發表於 2020-3-22 22:47

兩樣都喜歡呀。。

兩樣都喜歡呀。。
kk8733 發表於 2020-3-22 22:58

我都係 唔知邊樣較正!

我都係 唔知邊樣較正!
chachacharlie 發表於 2020-3-22 23:02

有時椰子水唔甜。。但椰子肉一定正

有時椰子水唔甜。。但椰子肉一定正
kk8733 發表於 2020-3-22 23:03

椰子肉好香

椰子布丁
好食

多多花生都唔夠食
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 22 (3/6/2020)

1. 無力感 - 許廷鏗  2. 禁區 - SoulJase  3. Growing Up - Tyson Yoshi  4. 前進號 - Pandora  5. 紅白 - Robynn & Kendy

多多花生都唔夠食
kwanie 發表於 2020-3-22 23:57

好熱氣

好熱氣
艾石仔 發表於 2020-3-23 00:00

食小籠包冇咁熱氣

好熱氣
艾石仔 發表於 2020-3-23 00:00

飲下涼茶。。

飲下涼茶。。
kk8733 發表於 2020-3-23 01:18

咩飲涼茶好

咩飲涼茶好
hehehaha 發表於 2020-3-23 01:26

我係煲綠豆沙清熱。

我係煲綠豆沙清熱。
kk8733 發表於 2020-3-23 01:30

屋企無綠豆
橙 o 5 ok ?

咩飲涼茶好
hehehaha 發表於 2020-3-23 01:26

飲酒啦 唔好聽佢講

屋企無綠豆
橙 o 5 ok ?
hehehaha 發表於 2020-3-23 01:31

蘿白。。菊花 。。

飲酒啦 唔好聽佢講
John 發表於 2020-3-23 01:32

傷肝。。

飲酒啦 唔好聽佢講
John 發表於 2020-3-23 01:32

一飲酒就想聽陳蕾、祖兒同kary d yum歌

一飲酒就想聽陳蕾、祖兒同kary d yum歌
hehehaha 發表於 2020-3-23 04:51

冇色惑???

想出去食車仔麵!
麵麵麵麵麵麵麵

來吧跳唱著la la la la
讓周邊空氣開出了花

來吧跳唱著la la la la
讓周邊空氣開出了花
hehehaha 發表於 2020-3-23 21:37

想知空氣點樣開花
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 銀河修理員 2. 呼吸有害 3. 無力感

想知空氣點樣開花
帥小寶` 發表於 2020-3-23 22:03

可能空氣比喻無處不在、多不勝數既事物
空氣開花即係遍地開花!
好有社會意義

可能空氣比喻無處不在、多不勝數既事物
空氣開花即係遍地開花!
好有社會意義 ...
hehehaha 發表於 2020-3-23 22:06

唔通想陷兩個暗星於不義??

唔通想陷兩個暗星於不義??
帥小寶` 發表於 2020-3-23 22:07

就像盪入靈魂當中佈陣 (黑警佈陣)
哪一些即將要發生 (出TG同圍捕_人)

就像盪入靈魂當中佈陣 (黑警佈陣)
哪一些即將要發生 (出TG同圍捕_人)
hehehaha 發表於 2020-3-23 22:10

美賢

很想吃他

很想吃他
SugarFree 發表於 2020-3-23 23:50

想吓好喇

想吓好喇
stopzi 發表於 2020-3-24 10:50

你有興趣?
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

你有興趣?
kevinlai1621 發表於 2020-3-24 10:53

可能食過
Jason Playlist 2020 Week 22
#1 山下見 | Retroll Hip Hop重操嘻哈

可能食過
JasOh103 發表於 2020-3-24 11:06

睇怕都係

想吓好喇
stopzi 發表於 2020-3-24 10:50

邊個黎。

邊個黎。
kk8733 發表於 2020-3-24 12:05

#你問我都唔知

#你問我都唔知
stopzi 發表於 2020-3-24 12:07

驚。。邊鬼個 。。

很想吃他
SugarFree 發表於 2020-3-23 23:50

難道我像她 讓你可隨時牽掛
還蒙著兩眼 無視各種偏差

只想食黃絲

想食正宗既..唔知咩味道呢

下次教煮咩

想食正宗既..唔知咩味道呢

下次教煮咩
Garfield 發表於 2020-3-24 20:54

係咪準備挑戰美女廚房