返回列表 發帖
CHISIN好想睇HOTCHA演唱會
真係首首都識唱咁濟
帥小寶` 發表於 2018-4-4 21:15

我想睇Cookies多啲
剩係用啲時間台上鬧交已經好夠

我想睇Cookies多啲
剩係用啲時間台上鬧交已經好夠
hehehaha 發表於 2018-4-4 21:28

仲有angela表演八婆本色
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

回復 2100# 帥小寶`

忠粉here
原來係一場 3/6開
利申:唔係鏡粉

回復  帥小寶`

忠粉here
聽講開兩場
tom 發表於 2018-4-4 21:35

實開心死你

若你碰到了 替我問候他
告訴他我過得很美滿

突然記得想當年真係好鐘意首歌
佢去佐邊

愛HOTCHA

開心。明晚同大家姐食日本放題。。

Akay一出歌就無人理gingin

Akay一出歌就無人理gingin
HOTMAN 發表於 2018-4-5 00:06

正常呀,你以為攞過女銀就真係一樣level咩

正常呀,你以為攞過女銀就真係一樣level咩
hehehaha 發表於 2018-4-5 00:13

咁係咪即係 以為單車拎過女金就同祖祖一樣LEVEL

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 00:22

唔講都唔記得單車攞過女金

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 00:22

電單車level高過祖祖
體脂方面

當親吻掠過然後送走我
但有你 關心存在過 甜也比苦多
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

arm arm 碌到Crystal post 左張hotcha合照
我終於識分佢地3個
註:認唔到樣就當佢係美言
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

arm arm 碌到Crystal post 左張hotcha合照
我終於識分佢地3個
註:認唔到樣就當佢係美言 ...
b01091018 發表於 2018-4-5 15:13

明明個陣winkie最靚

回復 2117# 帥小寶`

岩岩出道頭兩年winkie最靚後尾唔知咩事愈黎愈唔店
利申:唔係鏡粉

E?? 乜唔係話American Idol唔再做啦咩.....
依家又做番? KP???

E?? 乜唔係話American Idol唔再做啦咩.....
依家又做番? KP???
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 20:45

old news is so exciting

今日真係好開心
聽日一定會更加開心架姐 是咪牙哈姆雷特

old news is so exciting
JasOh103 發表於 2018-4-5 21:39

我地一齊欣賞下依位會員^^

http://www.cmusichart.com/discuz/space.php?uid=655

我地一齊欣賞下依位會員^^
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:19

真人?

樓上同樓樓上唔該保持冷靜

真人?
electric 發表於 2018-4-5 22:24

副BODY同埋.........都幾吸引

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:33

快去認識mark

Mark 快些PM 霖霖版主。。

快去認識mark
帥小寶` 發表於 2018-4-5 22:35

上次訪問: 2016-11-22 17:23

上次訪問: 2016-11-22 17:23
hehehaha 發表於 2018-4-5 22:40

可能已經比我地某位會員食佐

我說真係好好聽
好啦 六月有機會就入場聽下啦

可能已經比我地某位會員食佐
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:40

可能已經太多人PM
開過個分身
叫阿mark

可能已經太多人PM
開過個分身
叫阿mark
hehehaha 發表於 2018-4-5 22:46

D_U 我都有咁諗過
幻想即刻冇曬

我說真係好好聽
好啦 六月有機會就入場聽下啦
JasOh103 發表於 2018-4-5 22:41

無買ginetic版權無得唱

D_U 我都有咁諗過
幻想即刻冇曬
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:47

唔識阿mark 但阿mark有咩得罪你

唔識阿mark 但阿mark有咩得罪你
帥小寶` 發表於 2018-4-5 22:48

冇得罪我

只係覺得成件事唔襯

D_U 我都有咁諗過
幻想即刻冇曬
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:47

唔緊要啦,到你地meet up既時候佢都唔會得閒評價Gin Lee ga la

唔緊要啦,到你地meet up既時候佢都唔會得閒評價Gin Lee ga la
hehehaha 發表於 2018-4-5 22:51

咁你又岩既
究竟一個人要有幾辛苦先可以練到咁靚

咁你又岩既
究竟一個人要有幾辛苦先可以練到咁靚 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:53

失戀既時候

呢個acc想用多一個禮拜就唔再用了
Happy and Blessed.

呢個acc想用多一個禮拜就唔再用了
jose 發表於 2018-4-5 23:08

典解...

典解...
bagfgfcde 發表於 2018-4-5 23:09

想喺佢踏入五年之際永久封塵
同cchow2一齊長存

想喺佢踏入五年之際永久封塵
同cchow2一齊長存
jose 發表於 2018-4-5 23:11

之後會唔會以蘭豬格格既身份強勢回歸CM

開心 聽日放假

之後會唔會以蘭豬格格既身份強勢回歸CM
bagfgfcde 發表於 2018-4-5 23:13

我曾經有個account叫gin
但俾人ban咗.......

有冇人想了解多D CCHOW2?

https://hk.carousell.com/cchow2/

Less concerned with outside forces than internal balance, Golden Hour stands as an assured, artful snapshot of a particular rush of feelings, but its wisdom speaks volumes to Musgraves’ ongoing evolution. “If you’re ever gonna find a silver lining,” she sang in the first track on her major label debut, “It’s gotta be a cloudy day.” Even then, she suspected that ecstasy is most rewarding when it’s hard-won. On Golden Hour, she wears the sunlight well.

劉惜君《如我》真係好正
黃衍仁《飛蛾光顧》聽咗一次 唔識形容 只係覺得好勁
而家可以聽Supper Moment《[dal segno]》

屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:33

其實我只係留意到d abs......
你果然............好yum

Sm新碟好丁
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Sm新碟好丁
dongbb2332 發表於 2018-4-6 10:44

Kacey Musgraves新碟好丁