返回列表 發帖
youtube comment:
ng fung2 days ago
加油符家浚
46. 我正發覺我有生命必會有光 若還未照亮別人也照亮了我
Week23
1前進號2無他3呼吸有害

容 我獨處靜想 願你贈我寬限期
Jason Playlist 2020 Week 22
#1 山下見 | Retroll Hip Hop重操嘻哈

美丁對住阮兆祥講鍾意肥仔波LGBT icon 大髮力
Week23

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

會員 hkwilliamsiu 個official youtube channel 好睇!
hehehaha 發表於 2018-6-14 17:53

好狗
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 23
1. 銀河修理員 2. 呼吸有害 3. 無力感

[打手]美堅呼籲各位支持麥當勞叔叔之家[/打手]
---------------------------------------

今年搵王浩信仲劣過上年唐詩詠
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Week23

政治歌2018

Aga - 無期
陳柏宇 - 無限大
張敬軒 - 缺
謝安琪 - 人妻的偽術

[打手]美堅呼籲各位支持麥當勞叔叔之家[/打手]
---------------------------------------

今年搵王浩信 ...
b01091018 發表於 2018-6-15 13:44

[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

matthew1990 發表於 2018-6-15 23:28

Week23

離場才完美

離場才完美
JasOh103 發表於 2018-6-16 00:22

誠實會變天

幸福既然隨機 你為何心死

離離合合 百世紀

好彩一祖Cap咗圖
一陣出個CM祖粉Kay粉 list好冇

兩邊fans都愛恨分明
不過兩個post真係好好笑

琪粉們真係好努力嗄

琪粉們真係好努力嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-6-17 17:16

冇個們字

冇個們字
bagfgfcde 發表於 2018-6-17 17:50

唔係呀
我覺得應該有個們字
阿門

兩邊fans都愛恨分明
不過兩個post真係好好笑
newguy 發表於 2018-6-17 16:13

其實版主可唔可以解釋下兩個post開頭要公開投票結果
我 唔 信 係 唔 小 心 囉

政治歌2018

Aga - 無期
陳柏宇 - 無限大
張敬軒 - 缺
謝安琪 - 人妻的偽術
hehehaha 發表於 2018-6-15 20:56

信?
SSN Chart (29 May)
1. 開 始 倒 數 (1 Week No.1) - 馮 允 謙
2. First Date - RubberBand
3. 對 不 起 , 青 年 人 - 福 頭 老 師

其實版主可唔可以解釋下兩個post開頭要公開投票結果
我 唔 信 係 唔 小 心 囉 ...
hehehaha 發表於 2018-6-17 18:04

好希望以後每一首歌都可以公開投票嗄

信?
John 發表於 2018-6-17 18:05

心()之科學

屮SiU霖屮 發表於 2018-6-17 18:06

我一定要識哂所有投ivana 5分既會員

我一定要識哂所有投ivana 5分既會員
hehehaha 發表於 2018-6-17 18:08

期待你同
http://www.cmusichart.com/discuz/space.php?uid=71
有進一步關係

屮SiU霖屮 發表於 2018-6-17 18:06

支持
將班容粉逐個貼堂
1. 開 始 倒 數 (1 Week No.1) - 馮 允 謙

支持
將班容粉逐個貼堂
John 發表於 2018-6-17 18:10

喜歡祖兒 four

期待你同

有進一步關係
屮SiU霖屮 發表於 2018-6-17 18:10

對on7+2仔無興趣

喜歡祖兒 four
bagfgfcde 發表於 2018-6-17 18:12

喜歡祖兒4

誠實是傷害
誠實會變天

誠實是傷害
誠實會變天
HOTMAN 發表於 2018-6-17 19:40

然而回頭誠實去自問
能誠實的相愛 自然無憾也無畏

然而回頭誠實去自問
能誠實的相愛 自然無憾也無畏
hehehaha 發表於 2018-6-17 20:09

很誠實
很誠實很誠實很誠實

誰的心 切除耳機

喜歡祖兒 four
bagfgfcde 發表於 2018-6-17 18:12

好煩牙你

好煩牙你
stopzi 發表於 2018-6-17 23:24

認同

好煩牙你
stopzi 發表於 2018-6-17 23:24

咁喜歡幸兒 four 啦

點解關智斌咁靚仔 公平咩

其實係男同性戀既世界
邊個係一邊個係零
重要咩
今日你比人話零係女人
今日我開show扮女人
有時候兩個人一齊
點相處鍾意做啲乜
外人無權去講一字一句
呢啲所謂既界線真係好無謂
而最重要係
莖謙同志賓
曾經互相深愛過大家

其實係男同性戀既世界
邊個係一邊個係零
重要咩
今日你比人話零係女人
今日我開show扮女人
有時候兩個人一 ...
hehehaha 發表於 2018-6-18 01:26

真係好感人

真係好感人
帥小寶` 發表於 2018-6-18 01:27

呢個世界
有人可以由直變孿
有人可以由男變女去變性
有男人結咗婚都可以出去搵男人
有人什至明明叫嘉穎又走去叫雨霏
由零變一/由一變零
其實冇嘢係impossible

呢個世界
有人可以由直變孿
有人可以由男變女去變性
有男人結咗婚都可以出去搵男人
有人什至明明叫嘉穎又 ...
hehehaha 發表於 2018-6-18 01:33

行開啲啦 人地原名叫吳穎呀

行開啲啦 人地原名叫吳家穎呀
kayzzz 發表於 2018-6-18 04:18

打錯
最近成日Mix咗陳家茵、梁嘉茵、陳家樂、洪嘉豪

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2018-6-18 12:25

我心之2個po
人妻1個

睇黎取向都幾明顯

班龍舟隻手好大舊

班龍舟隻手好大舊
屮SiU霖屮 發表於 2018-6-18 12:56

攬實佢地啦。。。

邊首歌好聽D我唔知
但至少Noise就一定係心之科學
不認不認還需認
CM所謂既琪粉緊張美祖多過自己偶像
寧願係CHH美祖個POST出10個POST攻擊都唔係美琪個POST講都多句

邊首歌好聽D我唔知
但至少Noise就一定係心之科學
不認不認還需認
CM所謂既琪粉緊張美祖多過自己偶像
寧願係 ...
CunninG 發表於 2018-6-18 22:03

其實另外一個原因係Kay首歌攤到凍哂先開post
D fans自然無乜動力去評首歌 至少我係cool chart 個邊已經出左幾個post所以都費事再係cool hot hit留言評首歌  反而討論左個睇投票既function
當然明白版主ssss好忙所以未必即時開到post 所以都係無辦法

**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2018-6-18 12:25

你講我丫

何超儀都係得一個

見到真係勁大聲笑出黎
3點幾笑到我比人鬧

煩到9 彩嘈完未
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 22 (3/6/2020)

1. 無力感 - 許廷鏗  2. 禁區 - SoulJase  3. Growing Up - Tyson Yoshi  4. 前進號 - Pandora  5. 紅白 - Robynn & Kendy