返回列表 發帖
即係應該with cc啦
咁很堅強個d算得咩
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 09:33

可能楊淽 搶美霏棄曲
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

牙John今日好髪力,支持你

想去邊間食???
kk8733 發表於 2018-3-9 09:00

唔係好識…
SSN Chart (15 Mar)  冠軍: 無答案 - 林家謙  |  亞軍: 三生有幸 - Yan Ting

可能楊淽 搶美霏棄曲
John 發表於 2018-3-9 11:13

咁楊淽都唔錯
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

牙John今日好髪力,支持你
hehehaha 發表於 2018-3-9 11:13

我會怕醜

咁楊淽都唔錯
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 11:13

Alvin幫吳雨霏做既歌都唔錯

我會怕醜
John 發表於 2018-3-9 11:14

支持你怕醜

我會怕醜

元朗近來多了。。有大瀛喜。。

我會怕醜

你咁大膽。。

支持你怕醜
hehehaha 發表於 2018-3-9 11:14

知醜 舉手…

I'm really gonna miss you picking fights

上年真係好經典
播得119次就有十大第7
UMG always wins
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

上年真係好經典
JasOh103 發表於 2018-3-9 16:56

冇第4可能係因為首歌難聽得濟

bagfgfcde 發表於 2018-3-9 17:37

好明顯係要為霏姐做勢, 話俾大家聽, 無論如何佢都係一姐

bagfgfcde 發表於 2018-3-9 17:37

第7可能係影射緊隻歌

好明顯係要為霏姐做勢, 話俾大家聽, 無論如何佢都係一姐
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 17:49

霏霏 : 比你地班NEWBIE玩埋今年 下年等我生完
你地就知道咩先係真正天后真正環球一姐<333

上年真係好經典
JasOh103 發表於 2018-3-9 16:56

很堅強可唔可以至尊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

霏霏 : 比你地班NEWBIE玩埋今年 下年等我生完
你地就知道咩先係真正天后真正環球一姐 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 17:51

難啲啦 佢咁擺款 鍾意幾時出就幾時出 環球都管佢唔到
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

很堅強可唔可以至尊
帥小寶` 發表於 2018-3-9 17:53

不了

很堅強可唔可以至尊
帥小寶` 發表於 2018-3-9 17:53

想1月1日聽到live
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

想1月1日聽到live
JasOh103 發表於 2018-3-9 18:00

呢位女歌手有個朵,叫做堅Lee。2018年播放率最高既一首歌:很堅強!!!!!!

hmv數碼中國集團昨晚(3月8日)舉行週年晚宴,筵開39席,旗下藝人總動員出擊,包括張智霖、胡杏兒、張繼聰、林雪、鄭欣宜、張建聲、蔡瀚億、雨僑、鄧健泓、石詠莉、周柏豪、周秀娜、連詩雅、鄧月平、杜小喬、王宗堯、趙永洪、Celine譚芷昀、譚順生、陳詩慧、鄒文正、陳嘉莉、白健恩、鄭融、連詩雅、鍾浠文、黎紀君及梁諾妍等,陣容非常鼎盛!不少藝人在晚宴上獻唱,其後張智霖與hmv數碼中國集團主席蕭定一,帶領一眾藝人大合唱《無言感激》,掀起高潮,全場high到盡!

周柏豪仲後過鄧健泓

想1月1日聽到live
JasOh103 發表於 2018-3-9 18:00

想1月1日聽到gin lee唱幾次live
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

hmv數碼中國集團昨晚(3月8日)舉行週年晚宴,筵開39席,旗下藝人總動員出擊,包括張智霖、胡杏兒、張繼聰 ...
John 發表於 2018-3-9 19:22

連詩雅有兩個

連詩雅有兩個
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 19:27

分身bam

分身bam
John 發表於 2018-3-9 19:45

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好飽。。食左好多菠菜。。菜心苗。番茄。青椒。洋蔥。。

連詩雅有兩個
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 19:27

笑死

Nate@Nowhere boys 好靚仔

Nate@Nowhere boys 好靚仔
帥小寶` 發表於 2018-3-9 20:52

Howie@Dear Jane呢?

hehehaha 發表於 2018-3-9 20:56

留俾你

hehehaha 發表於 2018-3-9 20:56

我要TIM。。

我要TIM。。
kk8733 發表於 2018-3-9 21:34

唔好搞人老公啦

唔好搞人老公啦
hehehaha 發表於 2018-3-9 21:38

你教下我。。

你教下我。。
kk8733 發表於 2018-3-9 21:59

教D咩? 教攪人老公@_@??

教D咩? 教攪人老公@_@??
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 22:00

等HEHEHAHA 教SASA 啦。

唔好搞人老公啦
hehehaha 發表於 2018-3-9 21:38

人地老公先好食
nonkul

人地老公先好食
SA弟林 發表於 2018-3-9 22:09

你又話要收斂!!

人地老公先好食

我都想聽下。

你又話要收斂!!
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 22:13

睇你可以點放縱。。COME ON。。

你又話要收斂!!
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-9 22:13

我錯

我都想聽下。
kk8733 發表於 2018-3-9 22:14

冇野講
nonkul

But on a Wednesday in a cafe
I watched it begin again

你教下我。。
kk8733 發表於 2018-3-9 21:59

如果人地老公搞我先咁算唔算搞人老公?

人地老公先好食

不得了

hehehaha 發表於 2018-3-9 22:28

你應該大嗌唔好

hehehaha 發表於 2018-3-9 22:28

你有咁樣經歷???

樓上班人咁開放
不安

樓上班人咁開放
不安
bagfgfcde 發表於 2018-3-9 22:34

小朋友要出番去

小朋友要出番去
kevinlai1621 發表於 2018-3-9 22:37

好彩我係大人

哇 jarjar 食到成口都係
好可愛!