返回列表 發帖
我係千Fa
hehehaha 發表於 2018-3-12 00:19

下。傻的嗎???

依家先知有個咁既會員
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 00:03

禁止訪問。。。
已經係6年前既事

歌名 : 姣婆守唔到寡

He said, "Let's get out of this town.
Drive out of the city, away from the crowds."
I thought heaven can't help me now.
Nothing lasts forever, but this is gonna take me down

He's so tall and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
I can see the end as it begins
My one condition is

Say you'll remember me
Standing in a nice dress,
Staring at the sunset, babe
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again
Even if it's just in your
Wildest dreams, ah-ha oh,
Wildest dreams, ah-ha oh.

I said, "No one has to know what we do."
His hands are in my hair, his clothes are in my room
And his voice is a familiar sound,
Nothing lasts forever but this is getting good now

He's so tall and handsome as hell
He's so bad but he does it so well
And when we've had our very last kiss
My last request is

Even if it's just in your
Wildest dreams, ah-ha oh,
Wildest dreams, ah-ha oh.

You see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burning it down
Someday when you leave me
I bet these memories
Follow you around

You'll see me in hindsight
Tangled up with you all night
Burning it down
Someday when you leave me
I bet these memories
Follow you around

Even if it's just pretend

Even if it's just in your (just pretend, just pretend)
Wildest dreams, ah-ha oh
In your wildest dreams, ah-ha oh
(even if it's just in your wildest dreams) ah-ha
In your wildest dreams, ah-ha.

評價:
Taylor Swift做乜唱到好似Serrini咁喘哂氣?
乜佢有哮喘架咩

依家先知有個咁既會員
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 00:03

點解會無啦啦搵到嘅
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點解會無啦啦搵到嘅
616.1314 發表於 2018-3-12 09:29

http://www.cmusichart.com/discuz/stats.php?type=postsrank

精華帖 排行榜

精華帖 排行榜
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 13:24

你咁留意D 精華。。

我們總在愛情裡死不悔改

當年既飛輪海

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

開心,方大同竟然派歌

開心,方大同竟然派歌
hehehaha 發表於 2018-3-12 15:47

咩曲風。。

當年既飛輪海
matthew1990 發表於 2018-3-12 15:20

吳尊個女真係無得輸
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

吳尊個女真係無得輸
帥小寶` 發表於 2018-3-12 17:05

女你又啱?
小斌女呢?

女你又啱?
小斌女呢?
hehehaha 發表於 2018-3-12 17:53

小斌女十萬分
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

小斌女十萬分
帥小寶` 發表於 2018-3-12 17:58

支持La La世界

小斌女十萬分
帥小寶` 發表於 2018-3-12 17:58

你男女都岩??

支持La La世界
hehehaha 發表於 2018-3-12 18:03

剩係支持小斌斌

剩係支持小斌斌
帥小寶` 發表於 2018-3-12 18:16

其實佢係咩角色??

其實佢係咩角色??
kk8733 發表於 2018-3-12 18:23

下你假膠?

下你假膠?
帥小寶` 發表於 2018-3-12 18:26

唔知先問下。。一時有人話佢係插頭  。。究竟係咩???

而不知不覺 就長大了
重要事不再重要
以前不重要的成目標

想當個太空人 飛飛
英勇的警察 伯伯
我的志願怎麼不見了
年紀越大 夢想越小 何故
那快樂越少 何故
慾望卻越來越高

理想時代 逆向發展
你想實在 現實把誰淘汰
想念當時我們 愛做夢的我們
理想時代 是非黑白
我的期待 原來沒有答案
想念當時我們 拯救世界的我們
理想時代

快要聽不見 心中煎熬
是想要 還是需要
怎麼再多也滿足不了

上班就等下班 嘿嘿
每一天都被浪費
我的時間怎麼不見了
年紀越大 夢想越小 何故
那快樂越少 何故
慾望卻越來越高

理想時代 逆向發展
你想實在 現實把誰淘汰
理想時代 是非黑白
我的期待 原來沒有答案
理想時代

你沒錯 我沒錯 他沒錯
以上純屬虛構 以上純屬虛構
想念當時我們 從不畏懼的我們

理想時代 逆向發展
你想實在 現實把誰淘汰
理想時代 是非黑白
我的期待 原來沒有答案
理想時代

聽到眼淚都流出來了

下你假膠?
帥小寶` 發表於 2018-3-12 18:26

No
佢真膠

No
佢真膠
electric 發表於 2018-3-12 18:57

一語中的

Goodnight my friend 閒談往日事
無數夜聊電話的過渡寂寥時
年少 無知 曾倔強累事
還恃未成熟很放肆

難過 情史 從前太重視
陶醉在盲目苦戀每日被凌遲
時間 如此 回頭看憾事
才發現其實不介意

When I Fall 緣份畢竟這麼深奧
抱著單手忐忑擁抱 跌撞於戀愛路
尋得到 尋不到 怎都好 遺憾化作丁點鼓舞
明日碰上一位終老 最幸福的眼淚逐串數

饒恕 容忍 糊塗到懂事
曾軟弱無力開始對浪漫存疑
完美 人生 承諾最不易
誰分享簡單一輩子

When I Fall 緣份畢竟這麼深奧
抱著單手忐忑擁抱 跌撞於戀愛路
尋得到 尋不到 怎都好 遺憾化作丁點鼓舞
明日碰上一位終老 最幸福的眼淚逐串數

從前為每份痛吶喊樂與怒 再也聽不到
今天可 來自昨天多少煎熬
跟他一起夕陽漫舞 進入新戀愛路更美好

聽到眼淚都流出來了

年少 無知 曾倔強累事
還恃未成熟很放肆

難過  ...
jose 發表於 2018-3-12 19:24

睇到都想痛哭

年少 無知 曾倔強累事
還恃未成熟很放肆

難過  ...

係呀
不過係啲高音好似咇屎咁咇唔出黎 谷到標哂眼水果種眼淚囉

年少 無知 曾倔強累事
還恃未成熟很放肆

難過  ...

最近真係鍾意聽返呢首

好開心 今日順利完成咗個 Project
仲要以後都唔洗再見到個 Freerider
二〇二三年度全女班投票

616.1314 發表於 2018-3-12 19:58

真羨慕 我仲有兩份同兩個廢組員一組。。。

感情如同潭深  浸過世界各種名份

SWEET

616.1314 發表於 2018-3-12 19:58
真羨慕 我仲有兩份同兩個廢組員一組。。。
mamakin 發表於 2018-3-12 19:59

比你揀

freerider 定係 會做野但要汁佢手尾既谷微

比你揀

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 20:37

咁其實 Freerider 好啲
一嚟 好難好婉轉咁同人講「你交啲嘢好 L 垃圾啊 _!」
二嚟 就算講完人地都未必同意 / 唔肯畀你改佢啲嘢
二〇二三年度全女班投票

比你揀

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 20:37

會做野但唔俾人汁佢啲trash既谷微

bagfgfcde 發表於 2018-3-12 20:43

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
二〇二三年度全女班投票

年少 無知 曾倔強累事
還恃未成熟很放肆

今天可 來自昨天多少

聽聞呢首係gin lee入環球前kary最後一首歌
唔喊就假

二嚟 就算講完人地都未必同 ...
616.1314 發表於 2018-3-12 20:41

某程度上都係
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 六度相隔理論 - Lolly Talk

bagfgfcde 發表於 2018-3-12 20:43

對付依類人 最好既辦法
就係係份REPORT到寫底邊個做邊PART(好似係)

除佐咁我都唔知可以點樣

二嚟 就算講完人地都未必同 ...
616.1314 發表於 2018-3-12 20:41

所以通常如果個科係我強項既
我一開波就會拎曬所有野泥做

不過最好就係有得自己一個組既就自己一組!

聽聞呢首係gin lee入環球前kary最後一首歌
唔喊就假
hehehaha 發表於 2018-3-12 21:01

個MV好感人

想繼續睇jarjar

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:26

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 22:29

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:32

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

樓上又自私傾
二〇二三年度全女班投票

**** 本內容被作者隱藏 ****
kevinlai1621 發表於 2018-3-12 22:33

依到吾講得
會比人鬧嗄

依到吾講得
會比人鬧嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:35

Hur, 又要講又要怕

屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 22:26

Set低啲可以嗎

樓上又自私傾
616.1314 發表於 2018-3-12 22:34

你要高d分
好多mimi吾可以亂講嗄

樓上又自私傾

我同你最無私

樓上又自私傾

其實可以不理 雖然真係好8