返回列表 發帖
好難搵到啲歌有蔡健雅果啲咁出色既歌手
bagfgfcde 發表於 2018-4-22 12:36

台灣大把喎……
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

無人可以超越蔡健雅係佢心目中嘅地位
stopzi 發表於 2018-4-29 20:50

咁對我而言,蔡小姐既地位仲有人高過佢。(如果用鍾意既歌手黎講)

條女肯出歌未
帥小寶` 發表於 2018-5-3 19:28

出完隻EP唔係好耐ja bor

I love 戰神卡爾迪亞
真係好好聽
bagfgfcde 發表於 2018-5-8 17:00
會唔會女演唱人?不過鬥得過偷故事的人至算

徐佳瑩同aMei呼聲都好高呀
Sandee多人睇好入圍 但封后就冇乜人支持
我覺得佢拎過歌后已經ok 呢隻碟想佢 ...
bagfgfcde 發表於 2018-5-8 21:15

心裡學我凝住今年可能得
四屆唔容易

終於肯聽下近排cm興甚麼歌
包括令到大家起晒火頭既三隻

密謀緊點樣重新上路地去整個2018既自家選
一來既時間多少問題
二來係點宣傳多少少人注意
兩樣都搞到頭都大

終於聽晒18上半年自己較為想聽既派台歌

幾時有考CRE?

另,游小姐放左監,點解冇聽朋友講過?

Funny comment:
明明「閉上眼數三二一 睜開眼失去你」呢句肯定比班mk仔女日傳夜傳當金句 佢唔要lol ...
bagfgfcde 發表於 2018-12-27 20:42

我突然諗起ekids某首副歌首句