返回列表 發帖
留名

FOR WHAT ?
mamakin 發表於 2018-3-8 20:06

睇hide 點知啲hide原來係啲嘔心文黎

依個造型令我諗起某會員。。。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

想嘔

好想做龍力蓮隻狗..

又係恤衫
stephybest 發表於 2018-3-25 09:04

Jacket黎

你地覺得鍾欣潼首定鐘欣桐首 你不會懂 好聽啲?

我都覺
偷拍全相個D真係好應該拉曬佢地
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-19 00:11

我都覺,今朝有個會員仲要send俾人睇,好應該捉佢坐監

既然有首歌叫123321 希望有一首歌叫2332

考CRE個時左邊一個靚仔 右前一個大隻仔
連派卷個個都係肌肉仔
咁多引誘之下都可以LV2
我定力真係好
果 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-6-30 15:21

又發姣。。嘔心。。

好唔好聽過你為主觀判斷,永遠沒有共識討論
newguy 發表於 2018-7-18 00:19

抱歉,前日設立禁止話題名單令各位造成不安
考慮到各位此名單會限制大家的討論空間
已將名單取消

版主工作不容易,要在維持討論自由和論壇安全中找平衡,辛苦了

小小意見,有禁止討論話題名單 ...
newguy 發表於 2018-7-18 01:14

首先多謝意見,我推出名單原意係想大家專注係音樂內容討論,同埋避免偶像爭議問題。
但一下子要禁止邊類話題唔可以提出係難免令大家反感。我為此再次抱歉,重新考慮管理方針。

對此人身攻擊部分,都見到有會員認為禁止人身攻擊係一件難以避免,甚至會限制自由
我亦明白攻擊內容亦因人而異,難作一致判斷,甚至管理層同會員間會因此有差異
所以我會對嚴重人身攻擊作出處分

我都仍然學習梗點去做一個版主,我亦會承認自己有不足
我會為各位會只努力去改善點樣去管理

其實有無節目係專講愛情
kevinlai1621 發表於 2018-10-5 17:49

係依個區開個 愛情研究院 點睇?

右手面一個大隻仔 左前方一個靚仔
一路食飯一路望左望右
食餐飯都忙過人 真係辛苦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-11-30 22:04

依位版主可唔可以檢點啲?