返回列表 發帖
詳情請到友壇
3-1
可惜我好似未試過
最多係咁同個西裝仔係咁對望 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-4 16:24

可唔可以pm條link比我  

咁你又岩既
究竟一個人要有幾辛苦先可以練到咁靚 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-5 22:53

app上面好多人都有練到咁靚啦~仲放埋相出嚟

可能已經太多人PM
開過個分身
叫阿mark
hehehaha 發表於 2018-4-5 22:46

(認真mode) 阿mark個uid仲早個mark

又係一年一度落街名正言順濕身昅仔既大日子
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-8 14:55

點解有得濕身?

今年少佐好多外國人
冇得欣賞佢地個BODY 好SAD

不過都幾多大隻本地人 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-8 19:09

ig 無咩名媛po相,表示失望

點解cm咁多人會對“的士佬”有興趣

隔離區個POST真係好睇
堅堅果然係新天后

其實我覺得首歌幾好聽 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-15 17:45

有兩個post都好好睇

健身注意!港男更衣遭偷拍 半裸照被分享「品評」

大家要小心
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-18 20:00

偷拍係好唔要得,再之前有一堆仲係全見,好似個偷拍者已經比人拉咗

剛剛發現楊潮凱好靚仔

重煲GLEE
先記得原來KURT老豆個種愛係幾咁偉大........
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-24 00:28

做咩重煲GinLEE?

首周就空降了佳佳唱片榜的冠軍,是力壓了陳奕迅的《C』mon in》專輯,在五大唱片榜上排在了第11位。綜合來看,二珂的台灣銷售成績極佳,這也在於宣傳充分
bagfgfcde 發表於 2018-4-26 23:40

好明顯宣傳充足

Love Joey Four
bagfgfcde 發表於 2018-6-7 15:17

Love Joey Love Four

兩邊fans都愛恨分明
不過兩個post真係好好笑

冇個們字
bagfgfcde 發表於 2018-6-17 17:50

唔係呀
我覺得應該有個們字
阿門

打波打得咁辛苦都係第一次
但 真 係 好 爽
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:16

打咩波

你估下
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:38

如果係正常野  
應該係排球

熱烈興祝宇多田光出左新碟
matthew1990 發表於 2018-6-26 12:58

想聽下你嘅comment
先行single嚟講 覺得anata好普通

先行其實我排名係
Anata>Forevermore>>>>>>>>>Chikai>Oozora de Dakishimete>>>>>>>Play A Love Song>Hats ...
matthew1990 發表於 2018-6-26 23:04

尋日買左未得閒聽,今晚聽

先行其實我排名係
Anata>Forevermore>>>>>>>>>Chikai>Oozora de Dakishimete>>>>>>>Play A Love Song>Hats ...
matthew1990 發表於 2018-6-26 23:04

不如去 http://www.cmusichart.com/discuz ... page%3D1&page=3
呢度好難trace返啲post

考CRE個時左邊一個靚仔 右前一個大隻仔
連派卷個個都係肌肉仔
咁多引誘之下都可以LV2
我定力真係好

屮SiU霖屮 發表於 2018-6-30 15:21

你們的幸福

其實ocean係邊個分身?

幾時有考CRE?

另,游小姐放左監,點解冇聽朋友講過?
Evan@LaRossa 發表於 2018-6-30 19:24

今日新聞有報

話說我銀行無哂d錢。。。
kevinlai1621 發表於 2018-7-11 16:48

我啲np仲係到

終於搵到有人唱心之科學好聽過我
RVHOCPC 發表於 2018-7-17 22:45

好唔好聽過你為主觀判斷,永遠沒有共識討論

抱歉,前日設立禁止話題名單令各位造成不安
考慮到各位此名單會限制大家的討論空間
已將名單取消 ...
harryharry 發表於 2018-7-18 00:40

版主工作不容易,要在維持討論自由和論壇安全中找平衡,辛苦了

小小意見,有禁止討論話題名單本身唔係問題,因為佢可以被視為版規一部分,關鍵在於禁甚麼

色情呢啲野要禁,對呢個討壇呢講好正常,因為呢個壇個定位唔係呢樣野,大家可到友壇

去到人身攻擊,要禁亦都合理,本身成個壇都有禁 (好似係)

但去到話天王天后討論,其實我本人好少討論呢樣野,因為覺得無聊,但係咪要禁呢? 當各大果邊都未禁 (除非OT另作別論),去到cool chats 反而要禁我會覺得奇怪。就算禁,係咪要用永無共識呢個理由去禁呢?如果係,咁呢個壇好多野都可能要禁,所以我先有上面少少誨氣言論,希望版主不要見怪。

小小意見,要禁一啲話題係可以理解,但同時都可以同大家討論下,有啲buffer period ,咁大家都會易啲接受同明白

最後再次多謝版主嘅付出,要撥出個人時間處理版務,係唔容易嘅事

**** 本內容被作者隱藏 ****
屮SiU霖屮 發表於 2018-7-22 23:32

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

版主唔易做,有立場就比人話

咪係,又唔見班kay粆自己申請做版主
hehehaha 發表於 2018-11-17 23:13

好似都唔止一次有版主比kay 粉圍

kop1874 呢個會員完美示範乜叫 _up 當秘笈
bagfgfcde 發表於 2018-11-20 07:17

唔係第一次啦

歌聲如初定一種永遠好啲? 雖然兩首都唔係好,但concept 上幾似