返回列表 發帖
我的青春小鳥一去不回來~

4:11
15:48
19:41
雖然勁怪 但係學大耳獸話齋 冇問題

不過比起小狼x雪兔哥哥 小狼x小櫻 雪兔x桃矢
我最鐘意都係小狼x桃矢<333333

好唔好睇丫呢輯
淨係睇左第一集咋
dongbb2332 發表於 2018-4-12 13:04

都OKAY嫁
不過最重要係可以繼續J小狼

兩位係咪一齊番
帥小寶` 發表於 2018-4-14 11:12

會唔會係咁

隔離區個POST真係好睇
堅堅果然係新天后

其實我覺得首歌幾好聽

有兩個post都好好睇
newguy 發表於 2018-4-16 01:14

的確好好睇

omgosh 咁都比我搵到個同以前ik88tv一樣既煲戲煲劇網

健身注意!港男更衣遭偷拍 半裸照被分享「品評」

大家要小心

偷拍係好唔要得,再之前有一堆仲係全見,好似個偷拍者已經比人拉咗 ...
newguy 發表於 2018-4-18 23:48

我都覺
偷拍全相個D真係好應該拉曬佢地

唔知咩人泥~~~
不過好希望某幾位男明星都係好似佢咁^^

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E8%80%81%E5%85%AC%E5%90%8C%E6%80%A7%E6%88%80%E9%A8%99%E5%A9%9A%E7%94%9F%E5%AD%90-%E5%81%87%E8%8C%83%E5%86%B0%E5%86%B0%E7%88%86%E5%BF%83%E7%A2%8E%E9%9B%A2%E5%A9%9A-050805301.html

大陸網紅何承熹2年前因參加歌唱選秀節目《超級女聲》爆紅,她透露15歲時就開始整型,耗時8年花費3800萬元整成范冰冰,老公余小泉為配合她也整成李晨模樣,兩人結婚一年多生下一個兒子,當時還被網友虧小孩會不會認不得自己父母,不過最近卻被爆出,兩人早已離婚,因余小泉是同性戀還騙婚。

▲爆料者告訴何承熹余小泉根本是同性戀。(圖/翻攝自微博 , 2018.04.20)

當時何承熹在微博氣憤寫下:「我祝福你們,你們詆毀我說我連給孩子唯一的一罐奶粉都要倒在垃圾桶,你們不覺得是天大的笑話嗎?」網上流傳當時余小泉為了追何承熹,知道她愛整型便開了一間整型診所討她歡心,還配合她整成李晨,沒想到去年6月兩人翻臉,何承熹在微博爆出余小泉是同性戀的事實,還拆穿余小泉謊言,說他結婚只是為了有個孩子,欺騙她的感情。

▲何承熹公開余小泉種種謊言。(圖/翻攝自微博 , 2018.04.20)

何承熹表示,自己並不歧視同性戀,可恥的是偽裝隱瞞自己去欺騙女孩子,還說騙婚的行為令人髮指非常不道德,在外還控訴何承熹對孩子不好,種種謊言讓何承熹心碎公開余小泉假面與同性戀照片。

由這一分鐘開始 我對telegram完全改觀!!!!!!!!!!!!

你話如果第時我可以好似佢咁寫到個咁多人用既app 又可以咁靚仔又可以咁好身材
你話幾咁美好呢

無論睇幾多次都係咁正
DAVID WILLIAMS 佢個種花痴法真係笑到我嘔血

重煲GLEE
先記得原來KURT老豆個種愛係幾咁偉大........

一套戲入面有3個chris
然後3個chris都咁正...

如果要我排我真係唔識排

既然有首歌叫123321 希望有一首歌叫2332
harryharry 發表於 2018-4-27 21:48

不如整番首歌一字頭九字尾既四位數字

未明白麼  在乎什麼  敗在什麼  
這一課
hehehaha 發表於 2018-4-30 20:55

講起我就扯火啦 點解903永遠16位

關家姐你又啱
stephybest 發表於 2018-4-30 21:53

扯火姐 唔代表岩既
不過我都幾鐘意聽佢D歌

真相

王菀之有新歌!!
hehehaha 發表於 2018-5-14 18:55

RVHOCPC?

唔通等埋MV先PLUG

有歌出已經算係咁
hehehaha 發表於 2018-5-14 19:27

佢始終都係好鐘意唱歌既

希望新歌係快歌
hehehaha 發表於 2018-5-14 20:11

希望新歌係RAP歌

終於落榜
仲估有機會挑戰下21個32WK

人妻的偽術

係咪串緊倫敦人妻
hehehaha 發表於 2018-6-7 15:43

連走數天后都PLUG歌

美之拍拍拍拍拍MV拍咁耐都仲未PLUG

KAY, 美之, HOCC, Fa, Joey, Gigi, Kelly, Janice, AGA, Gin Lee
係咪近年最熱鬧
hehehaha 發表於 2018-6-7 16:42

冇美霏既樂壇 跟本稱不上熱鬧

原來前前後後我都上咗CM 14年
冇記錯當年個網(2004年?)睇歌詞係黑色底
又好似有歌download
到後來08年又有人女金先認真睇airplay
有啲會員由上cm成日見佢地名又成日出現903個討論區到識埋真人
低低能能原來我以為毫無代價可以唱最幸福的歌
原我可
hehehaha 發表於 2018-6-10 22:56

CM撮合過唔少人

Devil May Cry 終於出新作

快樂存在已久 由簡單的心接收

琪粉們真係好努力嗄

其實版主可唔可以解釋下兩個post開頭要公開投票結果
我 唔 信 係 唔 小 心 囉 ...
hehehaha 發表於 2018-6-17 18:04

好希望以後每一首歌都可以公開投票嗄

我一定要識哂所有投ivana 5分既會員
hehehaha 發表於 2018-6-17 18:08

期待你同
http://www.cmusichart.com/discuz/space.php?uid=71
有進一步關係

班龍舟隻手好大舊

何超儀都係得一個

見到真係勁大聲笑出黎
3點幾笑到我比人鬧

考CRE個時左邊一個靚仔 右前一個大隻仔
連派卷個個都係肌肉仔
咁多引誘之下都可以LV2
我定力真係好
果然亂答都2到

幾時有考CRE?

另,游小姐放左監,點解冇聽朋友講過?
Evan@LaRossa 發表於 2018-6-30 19:24

6月頭~

NETFLIX隔咁耐先放GLEE出黎
係時候重煲

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

竟然係細路仔卡通片時間播套咁BL既學園奶爸
TVB果然係進步佐

美版主真有空,連卡通片都睇~
stephybest 發表於 2018-7-25 18:19

咁岩行過打開電視咁岩睇到

THE LEOPARD CANT CHANGE ITS SPOT
笑到我呢

白血球好可愛

又有朗朗肉肉睇

原來J2版火影都終於播到打完輝夜
唔知之後係咪繼續播埋佢個仔個代呢

唔知佐助老佐個配音會唔會變呢
每次睇廣東話版都以為小丸子家姐會入錯片場

究竟我花痴D 定係 david walliams 花痴d

pass

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

BITCH! COME HERE! * INFINITE

好在冇等AIRPOWER