返回列表 發帖
心之科學 40k
人妻的偽術 12k

自我感覺還好 90k
Bye 老人天后

大家都係學字尾
一世同學好似好d
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 14 (4/4/2020)

1. 阿愁 - SoulJase  2. 銀河修理員 - Dear Jane  3. 黑鏡 - 黎曉陽  4. 在尋找什麼 - 李拾壹  5. 重聚那一天 - Pandora

超開心。。食了隻熊證。。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2018-6-19 19:30

第二句未必囉

我知係WFC
決定之後唔再上黎CM了(除左餘下時間每個月要update返下半年既十大airplay)
有幸係度認識到每一位
廣東歌、樂迷們
共勉之

有緣係地球另一邊再見

我知係WFC
決定之後唔再上黎CM了(除左餘下時間每個月要update返下半年既十大airplay)
有幸係度認識到每一 ...
hehehaha 發表於 2018-6-19 21:13

吓 點解
值得咩

我知係WFC

2020 霏.共和 KFMUSIC Choice 第13週
冠軍歌: Diamond Mine - Serrini
亞軍歌: 阿茲與海默 - 黎曉陽
季軍歌: 再度 - 謝安琪

我知係WFC

願你永遠安康
願你永遠懂得飛翔

我知係WFC

我知係WFC

典解啊
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 14
1. 原罪 2. 日光 3. Superpowers

我知係WFC

一齊倒數埋gin gin先啦

我知係WFC

Love u
SSN Chart (3 Apr)
1. will (not) see you soon (1 Week No.1) - 莊 正
2. 再 度 - 謝 安 琪
3. 碧 玉 - 王 菀 之

第二句未必囉
stopzi 發表於 2018-6-19 21:07

所以要帶眼識人
過橋抽板最唔要得

Kary生咗冇人提?

打波打得咁辛苦都係第一次
但 真 係 好 爽

香香公主好好人緣
Jason Playlist 2020 Week 13
#1 在尋找什麼? | 李拾壹

但 真 係 好 爽
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:16

打咩波

打咩波
newguy 發表於 2018-6-20 14:34

你估下

我知係WFC

What happen
Cm 嬅粉一個都不能少
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK14: 水刑物語 / 再度 / 阿愁

但 真 係 好 爽
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:16

我呢

你估下
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:38

如果係正常野  
應該係排球

如果係正常野  
應該係排球
newguy 發表於 2018-6-20 15:21

羽毛球 lol
同校隊朋友打 好攰
我呢
stopzi 發表於 2018-6-20 15:02

?

今日聽左好多好碟

Here I Come - Gin Lee
Gin Lee - Gin Lee
ginetic - Gin Lee
beGin - Gin Lee
Live In The Moment - Gin Lee
Bold & Beautiful - Gin Lee (一半)

今日聽左好多好碟

beGin - Gin Lee ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:45

識背未
大合唱靠你唷

今日聽左好多好碟

beGin - Gin Lee ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:45

近年最好聽既碟都比你聽哂了

終於肯聽下近排cm興甚麼歌
包括令到大家起晒火頭既三隻
讓每天綻放的綻放的綻放
Revival。LaRossa' Moment

能鳴謝你吧 讓我相信 誰亦能飛

密謀緊點樣重新上路地去整個2018既自家選
一來既時間多少問題
二來係點宣傳多少少人注意
兩樣都搞到頭都大
讓每天綻放的綻放的綻放

上次訪問: 2018-6-22 01:15
最後發表: 2018-6-20 20:29

上次訪問: 2018-6-22 01:15
最後發表: 2018-6-20 20:29
kayzzz 發表於 2018-6-22 23:22

唔洗Mark ap咩大佬,支持淫kay女金牙
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

終於聽晒18上半年自己較為想聽既派台歌
讓每天綻放的綻放的綻放

方大同啲歌真係好高質
危險世界真係好神

唔洗Mark ap咩大佬,支持淫kay女金牙
hehehaha 發表於 2018-6-22 23:34

[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

林奕匡啲歌真係好高質
Songs of Love真係好神

林奕匡啲歌真係好高質
Songs of Love真係好神
nicholashin 發表於 2018-6-23 13:44

得啖笑

不經意 偷偷笑

我知係WFC

自由飛翔.flac
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

-----------------
版主:請勿齋貼youtube link

我覺得kenny講嘢好似楊千嬅

你咪繼續搶人D 金獎/冠軍囉
我去台灣掃金曲獎
廣東碟第一PLUG 完爆你地添啦
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 14 (4/4/2020)

1. 阿愁 - SoulJase  2. 銀河修理員 - Dear Jane  3. 黑鏡 - 黎曉陽  4. 在尋找什麼 - 李拾壹  5. 重聚那一天 - Pandora

人流連這一生多少幅四面牆
圍著我這一生多少競技場

感謝蔡媽媽N年前生左個咁識唱歌既創作才女出黎

3:20-5:30
OMGGG

香港唔配有環球呢間咁有眼光既公司

我呢啲唔買正價飛既偽粉唔配去睇Gin Lee演唱會