返回列表 發帖
超開心。。食了隻熊證。。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2018-6-19 19:30

第二句未必囉

我知係WFC
決定之後唔再上黎CM了(除左餘下時間每個月要update返下半年既十大airplay)
有幸係度認識到每一位
廣東歌、樂迷們
共勉之

有緣係地球另一邊再見

我知係WFC
決定之後唔再上黎CM了(除左餘下時間每個月要update返下半年既十大airplay)
有幸係度認識到每一 ...
hehehaha 發表於 2018-6-19 21:13

吓 點解
值得咩

我知係WFC

我知係WFC

願你永遠安康
願你永遠懂得飛翔

我知係WFC

我知係WFC

典解啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我知係WFC

一齊倒數埋gin gin先啦

我知係WFC

Love u
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

第二句未必囉
stopzi 發表於 2018-6-19 21:07

所以要帶眼識人
過橋抽板最唔要得

Kary生咗冇人提?

打波打得咁辛苦都係第一次
但 真 係 好 爽

香香公主好好人緣
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

但 真 係 好 爽
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:16

打咩波

打咩波
newguy 發表於 2018-6-20 14:34

你估下

我知係WFC

What happen
Cm 嬅粉一個都不能少

但 真 係 好 爽
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:16

我呢

你估下
bagfgfcde 發表於 2018-6-20 14:38

如果係正常野  
應該係排球

如果係正常野  
應該係排球
newguy 發表於 2018-6-20 15:21

羽毛球 lol
同校隊朋友打 好攰
我呢
stopzi 發表於 2018-6-20 15:02

?

今日聽左好多好碟

Here I Come - Gin Lee
Gin Lee - Gin Lee
ginetic - Gin Lee
beGin - Gin Lee
Live In The Moment - Gin Lee
Bold & Beautiful - Gin Lee (一半)

今日聽左好多好碟

beGin - Gin Lee ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:45

識背未
大合唱靠你唷

今日聽左好多好碟

beGin - Gin Lee ...
JasOh103 發表於 2018-6-20 23:45

近年最好聽既碟都比你聽哂了

終於肯聽下近排cm興甚麼歌
包括令到大家起晒火頭既三隻
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

能鳴謝你吧 讓我相信 誰亦能飛

密謀緊點樣重新上路地去整個2018既自家選
一來既時間多少問題
二來係點宣傳多少少人注意
兩樣都搞到頭都大

上次訪問: 2018-6-22 01:15
最後發表: 2018-6-20 20:29

上次訪問: 2018-6-22 01:15
最後發表: 2018-6-20 20:29
kayzzz 發表於 2018-6-22 23:22

唔洗Mark ap咩大佬,支持淫kay女金牙
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

終於聽晒18上半年自己較為想聽既派台歌

方大同啲歌真係好高質
危險世界真係好神

唔洗Mark ap咩大佬,支持淫kay女金牙
hehehaha 發表於 2018-6-22 23:34

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

林奕匡啲歌真係好高質
Songs of Love真係好神

林奕匡啲歌真係好高質
Songs of Love真係好神
nicholashin 發表於 2018-6-23 13:44

得啖笑
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

不經意 偷偷笑

我知係WFC

自由飛翔.flac
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

-----------------
版主:請勿齋貼youtube link

我覺得kenny講嘢好似楊千嬅

你咪繼續搶人D 金獎/冠軍囉
我去台灣掃金曲獎
廣東碟第一PLUG 完爆你地添啦

人流連這一生多少幅四面牆
圍著我這一生多少競技場

感謝蔡媽媽N年前生左個咁識唱歌既創作才女出黎

3:20-5:30
OMGGG

香港唔配有環球呢間咁有眼光既公司

我呢啲唔買正價飛既偽粉唔配去睇Gin Lee演唱會

不要詩 我今晚只要 大灑狗血
造作地 放大我悲切 拼命唱 痛快至虛脫

美淫做乜瘋狂唱the greatest showman既歌?