返回列表 發帖
開心 又LOCK POST
--> MMK MUSIC AWARDS 2019 <--
--> MMK Music Chart 2020 COMING SOON <--
[華語榜]
[韓語榜]

開心 又LOCK POST
mamakin 發表於 2018-12-1 15:13

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

好黑暗

既然要租咁多日
咁不如自己買番SET比自己好過<3
著到咁鮮咁撞 我都唔係好慣

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2018-12-1 15:28

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
--> MMK MUSIC AWARDS 2019 <--
--> MMK Music Chart 2020 COMING SOON <--
[華語榜]
[韓語榜]

?

?
hehehaha 發表於 2018-12-1 19:16

呢個真係好好笑 人地拎唔到 所以要搵人陪 好似係

每次睇到雲海比人插就好好笑

**係Nights with AGA 江海迦演唱會 - 廣州站**
唱完月球下的人
Gin: 好唔好聽呀?
(觀眾:好!)
Gin:可唔可以比我唱多一首歌呀?
大家有冇聽過我最新既…live in the moment個隻碟?
(阿叔:有!)
Gin: 咁裡面有首歌…
(阿叔:和每天講再見)
Gin: 就係我有份作曲既
(後排女聲:雙雙!)
Gin: 咁我都係非常之…鍾意呢首歌
送比大家…和每天講再見

Gin Lee完勝

**係Nights with AGA 江海迦演唱會 - 廣州站**
唱完月球下的人
Gin: 好唔好聽呀?
Gin:可唔 ...
HOTMAN 發表於 2018-12-1 21:54

成個主場咁
賓妹is shooooook

?
hehehaha 發表於 2018-12-1 19:16

啱嘅
幾年前我都有個熟人話投嘟姐嘎
但當時似乎冇乜noise咁

完勝馬拉雞個PMQ垃圾live
返鄉下學唱歌先啦

漫長夜晚星若可不休
SSN Chart (3 Apr)
1. will (not) see you soon (1 Week No.1) - 莊 正
2. 再 度 - 謝 安 琪
3. 碧 玉 - 王 菀 之

做咩撼動變左viutv宣傳曲
WYTV Music Award 2019(完整名單)
2020.01.05 (SUN)

突然留意到 1:40
是咪某紅人

HEA佐兩年 終於有番D動力寫下
哎呀呀 真係好難排啊

跌落過海+掉進海的眼淚=跌落過海的眼淚

309咤叱 YY 好QQ
HINZ TOP 20 Week 13
01 Diamond Mine - Serrini
02 重聚那一天 - Pandora樂隊
03 在尋找什麼 - 李拾壹

世界第一難題
點解達爾文咁好聽

突然留意到 1:40
是咪某紅人
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-3 00:54

係 藍先生

係 藍先生
mtrccc 發表於 2018-12-3 15:09

原來mr blue都係祖粉泥

原來mr blue都係祖粉泥
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-3 15:26

睇落好似唔係好高?

睇落好似唔係好高?
mtrccc 發表於 2018-12-3 15:35

我諗16x未到170左右掛
不過佢都唔需要太高啦

我諗16x未到170左右掛
不過佢都唔需要太高啦
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-3 15:45

佢係受架? 唔清楚哈哈

佢係受架? 唔清楚哈哈
mtrccc 發表於 2018-12-3 15:50

NO IDEA 估咋

NO IDEA 估咋
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-3 15:52

唔係我杯茶 受都冇用

完勝馬拉雞個PMQ垃圾live
返鄉下學唱歌先啦
JasOh103 發表於 2018-12-2 00:17

[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

唔係我杯茶 受都冇用
mtrccc 發表於 2018-12-3 16:10

咁你岩飲D咩茶
開心SHARE下

咁你岩飲D咩茶
開心SHARE下
屮SiU霖屮 發表於 2018-12-3 17:02

https://www.instagram.com/farfar_chen_otter/?hl=en
超可愛

健身教練
唔錯唔錯

Gingin同kaykay首歌中間都有啲yum笑聲

係咪恥笑Aga
。Kaykay。Taytay。Kelly。

係咪恥笑Aga
nicknicknick 發表於 2018-12-3 19:03

兩個女人都瘋

係咪恥笑Aga
nicknicknick 發表於 2018-12-3 19:03

TayTay 係 TIWWCHNT 啲笑聲呢咁

TayTay 係 TIWWCHNT 啲笑聲呢咁
bagfgfcde 發表於 2018-12-3 19:30

恥笑自己點解會寫咗首咁嘅歌出黎噶
。Kaykay。Taytay。Kelly。

幣傢NEL 聽埋另外個一半PHOENIX
有D想插首上去TIM

太后: 我對森美嘅音樂作品從來都唔會有興趣架
Music Awards 2019 得獎名單
Music Picks Week 14 (4/4/2020)

1. 阿愁 - SoulJase  2. 銀河修理員 - Dear Jane  3. 黑鏡 - 黎曉陽  4. 在尋找什麼 - 李拾壹  5. 重聚那一天 - Pandora

重新睇過一次今年既MV 睇到信真係頂唔順狂笑 我到底睇緊咩

HOTMAN 發表於 2018-12-4 00:15
咁林奕匡啲MV呢

HOTMAN 發表於 2018-12-4 00:15

party with TL

party with TL
hehehaha 發表於 2018-12-4 00:18

佢喺連登開埋戶口 同人罵戰
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK14: 水刑物語 / 再度 / 阿愁

咁林奕匡啲MV呢
nicholashin 發表於 2018-12-4 00:17

覺得一世同學係今年最好既動畫MV 如果當佢係既話
不過再睇多D先下定論

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽

放空 發表於 4/12/2018 00:30
反應快過碧福特呀
Music Picks Week 14 (4/4/2020)

1. 阿愁 - SoulJase  2. 銀河修理員 - Dear Jane  3. 黑鏡 - 黎曉陽  4. 在尋找什麼 - 李拾壹  5. 重聚那一天 - Pandora

反應快過碧福特呀
kwanie 發表於 2018-12-4 00:40

咁都唔係好快啫

放空 發表於 2018-12-4 00:30

其實條片點樣 邊度有得睇 俾你地講到好好奇
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

其實條片點樣 邊度有得睇 俾你地講到好好奇
616.1314 發表於 2018-12-4 00:51

Youtube 有

咁都唔係好快啫
JayantL 發表於 4/12/2018 00:49
滴滴左兩下咪比奧歷治頂入囉

咁林奕匡啲MV呢
nicholashin 發表於 2018-12-4 00:17

我一向都撐 Sony 啲 MV,因為我睇鏡位多過睇調色
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

覺得一世同學係今年最好既動畫MV 如果當佢係既話
不過再睇多D先下定論 ...
HOTMAN 發表於 2018-12-4 00:25

一轉左唔係 阿邊個 拍你就 ok :P
(呢個係動畫MV啦)
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝