返回列表 發帖
喺邊度聽啊咁  
我想做真·Kay 粉
616.1314 發表於 2018-12-20 23:57

去瞻瞻ig睇佢story就知佢有幾離地

俾人寸幾句就惱羞成怒依d先係 真 玻璃心同 真 嘔心囉
平時懶公正已經夠嘔心

kayzzz 發表於 2018-12-21 00:14

what? my mum is getting a gold award soon? what the heck? 原來瞻瞻唔支持 kay 女金
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

如果我 d 頭髮跌到落個鼻呢我就會剪
二〇二三年度全女班投票

what? my mum is getting a gold award soon? what the heck? 原來瞻瞻唔支持 kay 女金  ...
616.1314 發表於 2018-12-21 00:25

team gin confirmed
仲要扮asian accent講英文

fans wor
JasOh103 發表於 2018-12-20 23:27

我呢d正職gin fan part time kay fan都熟書過佢

kayzzz 發表於 2018-12-21 00:30

what do you think about Kay's song? OK LA
好差囉唔支持啊媽首歌
二〇二三年度全女班投票

佢係咁話佢啊妹開緊大
佢啊妹無曬私隱
好慘
二〇二三年度全女班投票

what? my mum is getting a gold award soon? what the heck? 原來瞻瞻唔支持 kay 女金  ...

段live有呢段?

段live有呢段?
HOTMAN 發表於 2018-12-21 00:35

有啊
開頭左右
二〇二三年度全女班投票

kayzzz 發表於 2018-12-21 00:30

Asian唔用asian accent用咩?
唔通學佢阿媽用American Accent咩

有啊
開頭左右
616.1314 發表於 2018-12-21 00:35

好似完全唔care咁

佢係咁話佢啊妹開緊大
佢啊妹無曬私隱
好慘
616.1314 發表於 2018-12-21 00:34

仲話張生成日唔係屋企

連個仔都唔肯相信 又唔怪得班kay粉唔 信
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

JasOh103 發表於 2018-12-21 00:49

唔知瞻瞻有冇睇人妻個mv

JasOh103 發表於 2018-12-21 00:49

班gin fans 信 你 最尾真係投 信 就ok

唔知瞻瞻有冇睇人妻個mv
HOTMAN 發表於 2018-12-21 00:54

做乜抄我post?

做乜抄我post?
kayzzz 發表於 2018-12-21 00:56

可能驚訝媽媽係度沖下涼full下mask就拎女金 之前搏哂老命得銀銅 所以what the heck

可能驚訝媽媽係度沖下涼full下mask就拎女金 之前搏哂老命得銀銅 所以what the heck ...
HOTMAN 發表於 2018-12-21 00:58

講野呀? 瞻瞻淨係識”a song of my mum’s”咋
(編按:畫面出現既係人妻的偽術)
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

講野呀? 瞻瞻淨係識”a song of my mum’s”咋
(編按:畫面出現既係人妻的偽術)
**** 本內容 ...
kayzzz 發表於 2018-12-21 01:14

佢仲要只係覺得首歌 OK LA
瞻瞻完全唔支持佢啊媽嘅歌唱事業
明明係因為佢啊媽佢先有得上紅館表演
二〇二三年度全女班投票

佢仲要只係覺得首歌 OK LA  
瞻瞻完全唔支持佢啊媽嘅歌唱事業  
明明係因為佢啊媽佢先有 ...
616.1314 發表於 2018-12-21 01:28

離地到可能已經唔記得上過紅館
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

離地到可能已經唔記得上過紅館
JasOh103 發表於 2018-12-21 01:35

可能佢覺得紅館只係好普通嘅一個地方
二〇二三年度全女班投票

可以由頭到尾按順序聽一張真·大碟
真係一件好享受嘅事
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

可能驚訝媽媽係度沖下涼full下mask就拎女金 之前搏哂老命得銀銅 所以what the heck ...
HOTMAN 發表於 2018-12-21 00:58

以前阿key唱社會歌應該窮到冇得沖涼仲點full mask
現在學其他女歌手唱下發姣歌sheshe歌先女金

fans wor
JasOh103 發表於 2018-12-20 23:27

我比較支持祖兒
起碼好多方面都闊過kay好多

乃木

可能聽開容祖兒
bagfgfcde 發表於 2018-12-20 23:56

但係IG冇follow容祖兒 反而follow 美嬋

原來無敵破壞王第二集 男女主角嘅廣東話配音一齊換人

但係IG冇follow容祖兒 反而follow 美嬋
eggsteven 發表於 2018-12-21 09:50

係咪同美嬋個仔係同學

ginleeginlee好親民

ginleeginlee好親民
HOTMAN 發表於 2018-12-21 21:06

多謝

本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽

原來堅堅有 3.5 首歌入到 KKBOX 本地年度單曲累積榜 TOP 100
可以拎女金
二〇二三年度全女班投票

版主大特賣最少送2 分

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-12-21 21:53

希望呢位會員唔好貼不雅照片
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

希望呢位會員唔好貼不雅照片
matthew1990 發表於 2018-12-22 00:55

你個樣就不雅

你個樣就不雅
hehehaha 發表於 2018-12-22 01:18

唔知連詩雅幾時再出不雅照?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唔知連詩雅幾時再出不雅照?
matthew1990 發表於 2018-12-22 01:40

聽日

聽日
hehehaha 發表於 2018-12-22 01:43

但我想睇欣宜深海炸彈多D

但我想睇欣宜深海炸彈多D
matthew1990 發表於 2018-12-22 01:43

我想睇鄧小巧演唱會著三點式
一路唱一路fing
一定好正

LOHO + 祖雄

差唔多寫曬啲tag喇 開心

沐春風好正
希望阿Kay係mv一絲不掛啦
基本偷情的禮儀黎
如入無人之境噶

差唔多寫曬啲tag喇 開心
RVHOCPC 發表於 2018-12-22 22:40

幫我寫啲唔該