返回列表 發帖
其實好應該同美軒攞唔知乜乜年度歌手
帥小寶` 發表於 2018-12-30 16:30

基本上勁爆女歌手抽走kay俾aga/小巧
俾kay攞年度歌手 已經皆大歡喜
每個歌手都唔會得罪

基本上勁爆女歌手抽走kay俾aga/小巧
俾kay攞年度歌手 已經皆大歡喜
每個歌手都唔會得罪 ...
kayzzz 發表於 2018-12-30 16:37

其實而家係得Kay fans如你offended姐
女歌手大贏家我又唔覺得會得罪到佢喎

1月1唔好攞三甲啦咁 銀銅咁影衰佢
頒個至尊女歌手俾佢好未?
Jason Playlist 2020 Week 22
#1 山下見 | Retroll Hip Hop重操嘻哈

1月1唔好攞 ...
JasOh103 發表於 2018-12-30 17:06

你真係搞笑 1月1日攞金獎騎住你偶像點解唔好攞
傻的嗎

你真係搞笑 1月1日攞金獎騎住你偶像點解唔好攞
傻的嗎
kayzzz 發表於 2018-12-30 17:16

開心
原來堅姐已經係一個worthy opponent
琪琪成功騎住佢 班粉就好滿足打菲滋

1月1唔好攞 ...

我淨係知gin gin勁開心 開哂香檳慶祝咁樣

開心
原來堅姐已經係一個worthy opponent
琪琪成功騎住佢 班粉就好滿足打菲滋 ...
JasOh103 發表於 2018-12-30 17:23

邊個打菲滋顯而易見啦
做人阿Q d好既

1月1唔好攞 ...

fans連新城d獎都咁在乎

fans連新城d獎都咁在乎
Nathan 發表於 2018-12-30 18:28

唔止fans在乎
有另一個歌手因為無金獎要成間唱片公司一齊杯葛個頒獎禮添
勁大牌

唔止fans在乎
有另一個歌手因為無金獎要成間唱片公司一齊杯葛個頒獎禮添
勁大牌 ...
kayzzz 發表於 2018-12-30 18:36

話歌手同公司乜乜乜都係無證無據,但fans行為係實實在在見到。

話歌手同公司乜乜乜都係無證無據,但fans行為係實實在在見到。
Nathan 發表於 2018-12-30 18:46

咁又係 偶像攞埋d豬肉獎
某部分fans打晒菲滋d行為又真係好明顯

銳哥走前 2016年新城頒獎禮反而係近幾年做得最好
呢一兩年啲獎又愈黎愈亂
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

簽名被屏蔽

1月1唔好攞 ...

秒殺 D人Double standard...
有D野唔駛下下贏到盡既

簽名被屏蔽

1/1 只怕 Gin 拎得女銅咋 比同公司Aga 騎返轉頭
白河喜來登 發表於 2018-12-30 20:29

支持aga

喜來登 垃圾 !

比比鳥為咗個唔識唱歌嘅師妹結果搞到自己俾人翻舊賬

#你說悲不悲哀

Gin佢自己既三首年度歌曲:
潛水、信、侘寂

Gin佢自己既三首年度歌曲:
潛水、信、侘寂
HOTMAN 發表於 2018-12-31 01:34

原來係張敬軒fans

2019決定反GIN

The Haunting of Hill House

大家好 我係 ____
新一年祝大家 老~少~平~安~
老少平安 周柏豪

閉上眼 閉上眼
總會看到剎那的神

Whats that
kayzzz 發表於 2018-12-30 12:08

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 3333 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2018-12-31 19:38

你 好 無 聊

你 好 無 聊
kayzzz 發表於 2018-12-31 19:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 1111 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2018-12-31 19:46

M版主?
係邊?

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK22: 低半度 / 孤獨的對岸 / 金都

放空 發表於 2018-12-31 21:02

本帖隱藏的內容需要積分高於 111 才可瀏覽

頭先viutv mirror同error笑到我

M版主?
係邊?
kayzzz 發表於 2018-12-31 19:46

點會係我
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

頭先viutv mirror同error笑到我
hlyung 發表於 2018-12-31 23:28

Error 好難聽

新一年 廢話少說
祝大家很堅強
每日都自我感覺還好

Error 好難聽
matthew1990 發表於 2018-12-31 23:57

Mirror都係啦

比比鳥為咗個唔識唱歌嘅師妹結果搞到自己俾人翻舊賬

#你說悲不悲哀 ...
JayantL 發表於 2018-12-31 00:02

其實係咪星夢嘅文化就係咁?
為左謝文欣都可以有人出嚟聊交,雖然可能只係借佢名義
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Happy new year!
祝大家新一年可以給世界最悠長的濕吻

其實係咪星夢嘅文化就係咁?
為左謝文欣都可以有人出嚟聊交,雖然可能只係借佢名義 ...
Bluejays 發表於 2019-1-1 00:57

都唔知謝文欣今年做過啲乜
竟然留言會有唔少人乘機提呢個人

星夢旗下啲歌手fans係咪真係咁鍾意互相攻擊XD

祝大家新一年如沐春風

都唔知謝文欣今年做過啲乜
竟然留言會有唔少人乘機提呢個人

星夢旗下啲歌手fans係咪真係咁鍾 ...
JayantL 發表於 2019-1-1 01:04

捱左三年的我 表示:係

不過以前係激烈到 歌手唔會出嚟覆 posts ... 比比鳥可能未知
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

新一年祝大家終身美麗!
要Creo En Mi!

祝大家新一年點石成金!

祝大家有夢要想 抱夢而活!

捱左三年的我 表示:係

不過以前係激烈到 歌手唔會出嚟覆 posts ... 比比鳥可能未知 ...
Bluejays 發表於 2019-1-1 01:06

其實唔應該話係 星夢文化
似係 電視 / 大台 文化多啲

其實唔應該話係 星夢文化
似係 電視 / 大台 文化多啲
JayantL 發表於 2019-1-1 02:18

都啱 ... Pakho 咁樣覆 posts,都係大台做法

真有福
d新歌新碟聽足三個星期都未聽完
無太多expectations既情況下
原來好多都水準以上

真有福
d新歌新碟聽足三個星期都未聽完
無太多expectations既情況下
原來好多都水準以上 ...
hehehaha 發表於 2019-1-1 04:27
中文區鍾意邊啲

今晚又有得聽謝大媽十五分鐘長致謝詞同炒車災難live
。Kaykay。Taytay。Kelly。

中文區鍾意邊啲
nicholashin 發表於 2019-1-1 14:47

新碟暫時聽左憶蓮, 綺貞, Jolin, Hins, Jason
CD就買左Eason, Juno+Kay, Alfred
RubberBand Hours出左3個月仲聽緊
今日聽會聽一個人一首歌,其實仲有好多

頭像兩位都雙料過
有少少想功成身退

應該係時候換黎推新血...

頭像兩位都雙料過
有少少想功成身退

應該係時候換黎推新血...
JasOh103 發表於 2019-1-2 01:37