返回列表 發帖

久違了的楊千嬅新劇,大家有無興趣睇?

日期: 8/3/2018
活動: 陳寶華新劇《多功能老婆》發佈會
嘉賓: 女主角、周柏豪、黃錦燊、黃浩然、
             陳煒、洪永城、朱晨麗、袁文傑、
             梁舜燕、王梓軒、于淼、吳若希、
             黎燕珊、魯振順、陳寶華、杜之克、
             余詠珊、陸浩明。
時間: 14:00
地點: 尖沙咀廣東道5號海運大廈地下OTE101號舖六公館

剛剛已開記招,公佈女主角係楊千嬅
唔通千嬅爭完歌后影后,掉返轉爭視后?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

做邊個嘅老婆
黃浩然同周柏豪唔使查屈機百科都知道係細過老千
咪講我知係貓屎

無興趣
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

之前唱無雙(個陣未知監製搵佢)
有諗過佢會唔會番tvb 拍劇
估唔到咁快成真

都想睇既
佢拍親既tvb 劇都高質
同埋拍番一兩套劇可以吸下人氣
但唔想佢入星夢

做邊個嘅老婆
咪講我知係貓屎 ...
林仔 發表於 2018-3-8 14:51

黃浩然啊好似~
有佢同黃浩然~
我會諗起方麗娟同劍雄架喎~

希望係同劍雄一pair
周柏豪

黃浩然啊好似~
有佢同黃浩然~
我會諗起方麗娟同劍雄架喎~
表妹保莉 發表於 2018-3-8 14:54

即係周柏豪唔係男一
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

希望係同劍雄一pair
周柏豪
721AXA 發表於 2018-3-8 14:55

周柏豪都算~佢好似係拍吳若希

劍雄同方麗娟
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

無興趣
若葉之年 發表於 2018-3-8 14:52

+1

做邊個嘅老婆
咪講我知係貓屎 ...
林仔 發表於 2018-3-8 14:51

魯振順

之前唱無雙(個陣未知監製搵佢)
有諗過佢會唔會番tvb 拍劇
估唔到咁快成真

都想睇既
佢拍親既tvb 劇都高質 ...
放空 發表於 2018-3-8 14:54

可能美千好似柏豪,拍下劇就加盟星夢

超有興趣

講真 好期待!!
好想快啲睇到
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

有興趣!不過佢要湊仔有時間拍戲?

同埋千嬅又做女強人? 千祈唔好演到單身男女2咁,傾向抱抱俏佳人食嫩草柏豪

一定傾掂咗有視后拎先拍啦

好期待
睇演員名單我都即刻諗起新紥師妹

好新鲜

套劇英文名叫wonder women
會唔會用wonder woman 做主題曲lol

2014 叱咤男女歌手金獎

千嬅演袁文傑老婆掛, 袁文傑46歲, 千嬅44歲.

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

希望千千同祖祖會一齊拍同一套劇
可以加埋Kary 薛薛同小謝

到時候又俾人串母子戀...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

bagfgfcde 發表於 2018-3-8 15:33

宮心計2?
加插一段Kary AGA GinLee傭妹三角戰
肥婆馬上收皮

宮心計2?
加插一段Kary AGA GinLee傭妹三角戰
fifty1205 發表於 2018-3-8 15:35

宮心計2拍左啦~
3啦要拍都XDDDDD

影后歌后都拎完,想要埋視后?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

bagfgfcde 發表於 2018-3-8 15:33

DIVA華麗之後電視版

宮心計2拍左啦~
3啦要拍都XDDDDD
表妹保莉 發表於 2018-3-8 15:36

4條故事線
太后戰 Sammi vs Kelly
皇后戰 Miriam vs Joey
妃子戰 Fiona vs Kay
妹仔戰 Kary vs Gin vs AGA
好精彩
肥婆馬上收皮

有興趣
千千一定係想仔仔可以係電視見到媽咪 所以接拍

影后歌后都拎完,想要埋視后?
星勤 發表於 2018-3-8 15:37

可能想破do姐紀錄, do姐都只係視后同影后

唔錯,但如果搵容祖兒或者王菀之做會仲正囉!
Hanson 發表於 2018-3-8 15:28

睇返美麗在望、學警2咪得囉~D演技應該冇咩點變

都好期待下
佢以前演親都癲癲喪喪咁
今次演個萬能老婆都有新鮮感

柏豪好慘 隻弱雞做女友

周柏豪唔係楊千嬅老公?黃浩然先係男一?點解佢入TBB都做唔到男一咁弱雞
舞來舞去 不日內開始錄音。

無綫重頭劇《多功能老婆》上年搵嚟轉戰內地發展十幾年嘅著名編劇陳寶華擔任劇集總監製和總劇審,之前寶華姐就話杜之克和余詠珊好有誠意,所以不計較酬勞,當一份人情咁送俾無綫。由於寶華姐回歸開劇,所以唔少藝人都主動聯絡,希望有份參演,事前以鄧萃雯飾演女主角嘅呼聲最高。另外,寶華姐亦認為佘詩曼、鍾嘉欣和楊千嬅都係合適嘅人選之一。

之前鄧萃雯就話要多方面配合,如果陳寶華肯寫,佢會考慮返無綫拍劇;亦有傳聞話寶華姐有同楊千嬅傾過。咁邊個係劇集女主角?事前女主角人選極度保密,甚至連劇中演員都唔知,去到今日嘅劇集記招終於公佈啦!女主角就係繼01年《美味情緣》之後再重返無綫拍劇嘅楊千嬅啦!淨係睇套劇嘅英文名叫《Wonder Women》 就知襯晒千嬅咁滯啦!

除咗女主角之外,劇集演員陣容強勁,包括周柏豪、黃浩然、朱晨麗、黃錦燊、洪永城、陳煒及吳若希等。劇集將會喺5月開始拍攝,黃浩然喺劇中飾演楊千嬅嘅老公,個名仲叫返電影《新紮師妹》嘅「劍雄」,唔知楊千嬅劇中個名會唔會叫「麗娟」呢?

https://hk.celebrity.yahoo.com/% ... 97766711746614.html

好掛住劍雄同方麗娟
tvb d人工咁奀 楊千嬅竟然會制

好掛住劍雄同方麗娟
tvb d人工咁奀 楊千嬅竟然會制
janice001 發表於 2018-3-8 16:43

可能好似楊怡拍再創世紀咁, 5萬蚊一集, 咁拍20集都100萬啦

周柏豪唔係楊千嬅老公?黃浩然先係男一?點解佢入TBB都做唔到男一咁弱雞
黃家正 發表於 2018-3-8 16:17

演技差

美千真係好正好好笑

RE: 久違了的楊千嬅新劇,大家有無興趣睇?

4條故事線
妹仔戰 Kary vs Gin vs AG ...
fifty1205 發表於 2018-3-8 15:44

咁個皇帝會係邊個
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

咁個皇帝會係邊個
hehemamama 發表於 2018-3-8 17:27

劉華囉,再唔係麟伯

咁個皇帝會係邊個
hehemamama 發表於 2018-3-8 17:27

當然係何韻佬
肥婆馬上收皮

4條故事線

sammi 要做太后....你係咪想激死JASON會員

美千真係好正好好笑
放空 發表於 2018-3-8 17:24

Chi sin 扮多陣得唔得

千嬅返tvb, 不了

4條故事線

仲有混戰
Sammi vs Miriam
Joey vs Kay

可能好似楊怡拍再創世紀咁, 5萬蚊一集, 咁拍20集都100萬啦
放空 發表於 2018-3-8 16:51

少到,美千十幾年返大陸拍一集已經收15萬

個名有d柒
如果佢拍不懂撒嬌的女人果類型正d