返回列表 發帖
4條故事線
太后戰 Sammi vs Kelly
皇后戰 Miriam vs Joey
妃子戰 Fiona vs Kay
妹仔戰 Kary vs Gin vs AG ...
fifty1205 發表於 2018-3-8 15:44

仲有混戰
Sammi vs Miriam
Joey vs Kay

可能好似楊怡拍再創世紀咁, 5萬蚊一集, 咁拍20集都100萬啦
放空 發表於 2018-3-8 16:51

少到,美千十幾年返大陸拍一集已經收15萬

個名堅係柒,不如直接用英文名算但演員陣容係幾有新鮮感,大部分都有觀眾緣 ...
sunnyay1231 發表於 2018-3-8 20:32

直頭係趕客

肯整走個仙杜拉頭未
jose 發表於 2018-3-8 21:29

好似話到時唔係用呢個頭拍

多功能老婆 個名 同千嬅王晶電影寶貝當家 一樣有陣大陸味,而寶貝當家香港票房只有約19萬,創千嬅票房新 ...
iamsingingwong 發表於 2018-3-8 23:00

呢套直頭係上佐畫都唔知,我諗連好多嬅粉都唔知有套咁既野

黃子華都係,但最近4000萬票房,祖祖拍tvb劇可能放星期日播
iamsingingwong 發表於 2018-3-8 23:01

賀歲片票房好難差得去邊既

祖兒今年都好似有參演賀歲片
John 發表於 2018-3-9 00:44

好似係喎,但唔記得佐係邊套,好似話係做返佢自己?

想知上等人同貓屎個角色係點

個頭真係唔知想點!!出道以黎最樣衰髮型!
    係咪果個咩stylist gavin 搞架大佬? 呢個人ge ...
happychicken 發表於 2018-3-9 13:00

我覺得最樣衰係06個陣既杯麵頭

我以為淨係大陸上
happychicken 發表於 2018-3-9 13:02

我都以為係,完全唔知香港都有上
見到個名同個肥妹已經冇興趣

千嬅唱咗電影主題曲架。
kenneth 發表於 2018-3-9 14:16

白雪新衣

劍雄d眼皮好樣衰
Nathan 發表於 2018-3-9 13:53

依家完全J唔落

我都諗緊邊個演千千老公...
PangChiYeung 發表於 2018-3-9 14:17

唔係劍雄咩?

主題曲唔會就係Wonder woman 呀?當插曲得唔得?主題曲另外再唱,到時千嬅嚮勁歌金曲咪勁多歌上榜。{:1_9 ...
kenneth 發表於 2018-3-9 14:12

唔係唔唱呀? 唔想聽到星夢班友唱呀
如果主題曲都上到榜,今年已經有三首上榜歌了,不過依家勁歌個榜wfc

主題曲
瑪珠沙華
作曲
宇崎龍童
作詞
楊 熙
主唱
楊千嬅

Wiki見到。 唔知真定假,但個歌名好熟口面 ...
Nathan 發表於 2018-3-9 20:51

邊個黎架? 改編歌黎架?

年年都有賀歲電影,又不見上年有4000萬票房,千嬅拍左十幾年電影先得一套過4000萬,估不到子華阿佘都有 ...
iamsingingwong 發表於 2018-3-10 10:06

我指既唔會差得去邊係話唔會好似佢之前咁毒藥得幾百萬

都仲係覺得黃浩然個樣太後生...
PangChiYeung 發表於 2018-3-10 10:06

佢依家都走晒樣呀,反而比比鳥就真係有gap

試過
張家輝當年拍外父唔怕做嘅時候 係連一次男一都未做過
當然當時可能無人估得到佢以後一飛沖天啦 ...
林仔 發表於 2018-3-10 12:23

冇既,當時美瑞都係第一次擔正做女一,大家平起平坐喇

其實千嬅拎過視后啦~~好似係2007年
shing 發表於 2018-3-12 21:48

2007年 南方盛典頒獎典禮 最佳女主角: 《武十郎》- 武十郎
2007年 南方盛典頒獎典禮 最具人氣女演員: 《武十郎》 - 武十郎