返回列表 發帖
又三面台,好悶呀
lemontea1069 發表於 2018-3-15 13:06

冇錯,除咗搖滾歌手做三面臺之外,其他嘅都唔建議三面臺,三面臺就喺hea嘅表現

佢係fb已經post左:Gone Too Soon,想說笑,自我安慰,愛恨交纏,苦浪漫,任天堂流淚同埋逆時光。。{:1_12 ...
nini 發表於 2018-3-14 10:03

任天堂流淚……

冇錯,除咗搖滾歌手做三面臺之外,其他嘅都唔建議三面臺,三面臺就喺hea嘅表現 ...
lightupmylight 發表於 2018-3-15 14:37

CALLSTAR, 楊千嬅, 周杰倫, GIGI, 小恩子, 大V, 學而, 肥婆, GAY仔 全部都三面台, 真係好Q悶
4面台好睇好多囉唔該
【This is MC】澳門見

CALLSTAR, 楊千嬅, 周杰倫, GIGI, 小恩子, 大V, 學而, 肥婆, GAY仔 全部都三面台, 真係好Q悶
4面台好睇 ...
lemontea1069 發表於 2018-3-15 17:18

三面台連480都經常乜effect都睇唔到XD
四面台好得多
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

4面台好睇 ...
lemontea1069 發表於 2018-3-15 17:18

好似學友咁,佢95年之後直到2016都冇做過四面臺,今次佢哩個tour做四面臺為佢加咗唔少分,喺大陸無論喺室內定室外,通通都做成四面臺,可以話,學友將四面臺嘅演唱會mode帶到大陸邊去,俾更多人認識四面臺,反應好好

反正都喺個句,喺紅館,無論做得再好嘅三面臺都喺比唔上四面臺

回復 49# 1d14

但係5月19日湛江要開,預留搭台拆台時間,我覺得好難加到5場

回復  1d14

但係5月19日湛江要開,預留搭台拆台時間,我覺得好難加到5場 ...
ikellyijoey 發表於 2018-3-18 18:31

前後各加一場咪得loh

前後各加一場咪得loh
1d14 發表於 2018-3-20 11:19

優先訂飛一場都未爆, 暫時加場一D都唔樂觀!
SAMMI 三米

kh23 發表於 2018-3-20 15:55

古Sir flop 得咁緊要???

kh23 發表於 2018-3-20 15:55

好似話加佐禮拜一個場已經係公開既秘密?

回復 1# kelvinyu188

好想睇啊!!!!!

Joseph 發表於 2018-3-21 10:01

Flop左十世啦 由07年開始 flop左十年都有

Flop左十世啦 由07年開始 flop左十年都有
cathay1996 發表於 2018-3-22 16:45

08開始連續四屆最受歡迎男歌手

Joseph 發表於 2018-3-21 10:01

離開咗paco之後人氣一直跌緊啦
跟住大陸又做唔起
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

唔怪之得咁容易買到飛啦...凡事總有原因...

英皇時期有邊首歌可以稱得上"紅"

08開始連續四屆最受歡迎男歌手
lightupmylight 發表於 2018-3-22 16:48

嗰四屆除左08年之外
冇哂四大歌手喎.......
DM多仔多到覆唔哂

英皇時期有邊首歌可以稱得上"紅"
gooloo 發表於 2018-3-23 10:29

戀無可戀囉
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

戀無可戀囉
fifty1205 發表於 2018-3-23 11:39

唔係義海豪情咩仲有爆了

戀無可戀囉
fifty1205 發表於 2018-3-23 11:39

告別我的戀人們真係神碟
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

係咪會唱子華說

平飛全部側田
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

平飛全部側田
mychart- 發表於 2018-4-3 12:59

又係黑到痴左線
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

佢放棄左香港市場咁耐,唔flop有鬼

古巨基呢排要狂上tbb宣傳
係咪真係覺得自己係暗星?
東張西望客串主持+流行經典50年客串主持+愛回家客串角色+個人特輯+勁歌金曲無端端彈出黎……

平飛全部側田
mychart- 發表於 2018-4-3 12:59

黑到咁想唔爆都難~

古巨基呢排要狂上tbb宣傳
係咪真係覺得自己係暗星?
東張西望客串主持+流行經典50年客串主持+愛回 ...
stephybest 發表於 2018-4-3 14:00

其實都係爭取曝光姐
台灣紅如蔡依林出碟都好似有上不同電視新聞節目客串even報天氣
當然 kkk係暗過jolin好多

個台好大
好似想盡量少座位咁

個台好大
好似想盡量少座位咁
lemontea1069 發表於 2018-4-3 15:29

所以咪有得加場咯

原來聽日會賣埋14/5 加場
諗緊買唔買,驚佢遲啲放黑色位

網上熱身歌單

感情真相
羅馬假期
我愛毛查查
愛得太遲
愛的解釋
重覆犯錯
初心
勁歌金曲 (頭兩part)
歡樂今宵
心跳回憶 (臨時加唱半首)
花灑

應該演唱會點都加返心跳回憶
隻勁歌金曲睇嚟走唔甩

網上熱身歌單

感情真相
羅馬假期
我愛毛查查
愛得太遲
愛的解釋
重覆犯錯
初心
勁歌金曲 (頭兩part)
歡 ...
阻住 發表於 2018-4-4 00:09

都唔明點解要唱勁歌金曲

樓下完全冇人排...

樓下完全冇人排...
samxdxd 發表於 2018-4-4 07:58

霉成咁

係咪今日賣 我個邊都冇人排

係咪今日賣 我個邊都冇人排
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-4 08:12

南亞人都唔show佢十線暗星

咁樣睇黎平飛都唔少lo

14號有放對正台黑色位喎,買到56段第31行$280

阻住 發表於 2018-4-4 10:10

可惜14號係星期一, 我一定唔得閒我最後買左13號$280 近轉角位

過一排又會放內部位, 大家唔駛急

阻住 發表於 2018-4-4 10:10

買到 11雙英,12 14 280
五月係破產月,4 5 6 13 睇 Mayday , 11 12 14 睇基

flop到黃牛都炒唔起

諗緊等唔等平霏好

果陣係古巨基最紅,之後除了愛得太遲長期被eason食住
iamsingingwong 發表於 2018-4-4 13:14

其實2008基仔》Eason 少少
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

08年eason無新碟,擺明讓賽,可惜古巨基不爭氣,人氣不算好
iamsingingwong 發表於 2018-4-4 13:30

08年古巨基主打 下次再見 眼睛不能沒眼淚 都唔算好hit

seating plan黑到咁都唔爆