返回列表 發帖
送禮開九場都冇咁多平飛,講真古sir喺香港嘅票房已經好好,湛江站直情可以取消 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-8 14:20

古生香港係最好市場, 大陸完全無人睇
【This is MC】澳門見

係唔差但唔係好, FB好多平飛呀
lemontea1069 發表於 2018-5-8 13:56

暫時見到280都係原價 再等等先
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

會睇第一場
好易有飛

暫時見到280都係原價 再等等先
帥小寶` 發表於 2018-5-8 17:50

見到 500 /2張, 唔算特別平
不過 280 應該唔會大減

以為咁好死上流行益歌迷,原來上去重温勁歌係自high自己連續4屆最男,無提劉華,直頭無視劉華醫神,真超 ...
iamsingingwong 發表於 2018-5-8 17:39

仲要佢把口講出得校長同佢四連霸

阿mark 發表於 2018-5-8 23:56

入左eeg 係咁上下,學晒容女人同宋禮d衰野
不過我都會去睇佢

今次會唱逆時光 飄流教室 天才與白痴啊
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今次會唱逆時光 飄流教室 天才與白痴啊
fifty1205 發表於 2018-5-9 00:46

即刻睇左fb片 好期待

頭場雙英賣接近原價
flop到

面係人地俾,架自己...
連星期六晚10點半雞肋節目古巨基都要出現,幾時咁愛tvb? 睇完佢07年演唱會都怕怕 ...
iamsingingwong 發表於 2018-5-9 13:05

星期六十點半係咩節目

阿mark 發表於 2018-5-8 23:56

好肉酸吖,佢個四連霸同校長嘅四連霸有得比嗎?含金量都唔一樣

好肉酸吖,佢個四連霸同校長嘅四連霸有得比嗎?含金量都唔一樣
lightupmylight 發表於 2018-5-9 17:00

基基今次真係做多左, 之前12年有獎唔去拎之後絕跡4大頒獎禮其實好型, 而家上流行經典一鋪衰晒

社企達人ngo節目,仲有下午2點今日VIP,無處不在,無天王架子
iamsingingwong 發表於 2018-5-9 16:07

數下先~ 今日vip,勁歌金曲,流行經典50年,東張西望,開心速遞,佢自己個音樂特輯。

數下先~ 今日vip,勁歌金曲,流行經典50年,東張西望,開心速遞,佢自己個音樂特輯。 ...
阿mark 發表於 2018-5-9 17:11

佢有冇上MUSIC CAFE?

基基今次真係做多左, 之前12年有獎唔去拎之後絕跡4大頒獎禮其實好型, 而家上流行經典一鋪衰晒 ...
lemontea1069 發表於 2018-5-9 17:11

自己摞黎衰,為咗谷票房,蛋公司要求佢咁做

佢有冇上MUSIC CAFE?
lemontea1069 發表於 2018-5-9 17:19

應該冇啦,呢個節目咁cheap

基基今次真係做多左, 之前12年有獎唔去拎之後絕跡4大頒獎禮其實好型, 而家上流行經典一鋪衰晒 ...
lemontea1069 發表於 2018-5-9 17:11

如果12年佢出席,就可以5連霸啦!林峯就4連霸亞太男,唔使無端端塞俾果個咩棒棒糖組合

如果12年佢出席,就可以5連霸啦!林峯就4連霸亞太男,唔使無端端塞俾果個咩棒棒糖組合 ...
阿mark 發表於 2018-5-9 19:06

後面亦都應該唔會取消咗亞太同埋合併男女歌手獎。

英皇主頁可以睇出古巨基曾經擺喺容祖兒隔離,而家擺到第二排,張敬軒擺到第三排,論資排輩古巨基仲喺高過twins同埋張敬軒,話說幾時加咗D演員上去嘅,以前都冇噶
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

英皇主頁可以睇出古巨基曾經擺喺容祖兒隔離,而家擺到第二排,張敬軒擺到第三排,論資排輩古巨基仲喺高過tw ...
lightupmylight 發表於 2018-5-9 19:51

William大陸咁紅都要排咁後,慘lol

英皇主頁可以睇出古巨基曾經擺喺容祖兒隔離,而家擺到第二排,張敬軒擺到第三排,論資排輩古巨基仲喺高過tw ...
lightupmylight 發表於 2018-5-9 19:51

張敬軒慘慘,原來灰色底果輯相佢無份影仲用緊舊相
同埋加埋電影部之後個排位好怪,怪到連SaGill都排唔落同一行

William大陸咁紅都要排咁後,慘lol
Wing1211 發表於 2018-5-9 20:11

你都識話大陸啦,呢個排位係指香港掛,同埋泳兒洪卓立鍾舒漫吳浩康許靖韻去左邊?

佢第二行會唔會只係因為歌手排位得三個

反OT 聽日開show 好期待,希望聽到Shirley 心跳回憶

字母行都特價

字母行都特價
lemontea1069 發表於 2018-5-10 11:26

咁搞笑嘅,乜唔系售罄咗咩,睇黎今晚真係綠色紙埋單480咯

咁搞笑嘅,乜唔系售罄咗咩,睇黎今晚真係綠色紙埋單480咯
lightupmylight 發表於 2018-5-10 11:43

去現場搏下啦,我已正價支持左佢

城市售票網睇咗下,居然即場仲有九連坐

城市售票網睇咗下,居然即場仲有九連坐
lightupmylight 發表於 2018-5-10 16:25

你今晚會去現場嗎?

如果唔係撞五月天同母親節
佢會唔會無咁慘?

即管睇下開SHOW後會否食住集體回憶然後全城搶飛

我 prefer Hins, 不過過去十年都有聽下古巨基. 希望佢演唱會成功啦
古巨基英皇主頁第二排應該係因為要就D"影視"藝人 (click 演唱 or 影視 you'll see how it pans out)

Left 3 columns = singers
Right 3 columns = actors
Btw 林峯 is replaced by 翻版林峯 (麥子樂)

如果唔係撞五月天同母親節
佢會唔會無咁慘?
lemontea1069 發表於 2018-5-10 18:12

唔係撞mayday au話,我會入場睇基仔囉

Facebook有圖 現場都幾吉

royloyloy 發表於 2018-5-10 20:39

Pun 個場有無7成滿 lol
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

邊度有得睇

唔係咁陰功呀

Pun 個場有無7成滿 lol
fifty1205 發表於 2018-5-10 21:01

唉 都唔知呢場加黎做咩
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唉 都唔知呢場加黎做咩
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:14

為左唔好開得少過張敬軒

唉 都唔知呢場加黎做咩
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:14

趕走曬d黃牛,同埋當喺紅館綵排一次

邊度有得睇
HeithWong 發表於 2018-5-10 21:11

演唱會放飛group

為左唔好開得少過張敬軒
hehehaha 發表於 2018-5-10 21:17

地位資歷,古sir比張敬軒高幾個頭,但而家演唱會號召力差咁遠

邊度有得睇
HeithWong 發表於 2018-5-10 21:11
陰公

陰公
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:24

攝於8點?

陰公
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:24

都仲未開場,呢個圖喺咪19:55的時候影嘅?

攝於8點?
gooloo 發表於 2018-5-10 21:27

2020喎

2020喎
帥小寶` 發表於 2018-5-10 21:28

哇,咁慘,喺咪應該等下場外嘅黃牛散飛到2050先開場呢