返回列表 發帖
好心痛
【This is MC】澳門見

佢話背隻落地好心痛

OMG 希望基仔無咩大礙喇

周慧敏嘉賓

oh 收錯風 我自膠

周慧敏好難聽下

周慧敏好難聽下
艾石仔 發表於 2018-5-11 22:47

唔係新聞啦
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

唔係新聞啦
hehe 發表於 2018-5-11 23:00

送禮收錄左周玉女,會唔會古巨基都系收錄左佢入牒,唔使買版權

送禮收錄左周玉女,會唔會古巨基都系收錄左佢入牒,唔使買版權
乐坛风云 發表於 2018-5-11 23:03

都唔需要期待

又周慧敏 悶唔悶吖
又唔係話唱得好
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

又周慧敏 悶唔悶吖
又唔係話唱得好
JayantL 發表於 2018-5-11 23:11

仲要唱黎唱去果兩首

Cut左義海豪情已經好好多

Cut左義海豪情已經好好多
艾石仔 發表於 2018-5-12 00:03

佢呢首唱得最好最有中氣

今晚rundown有冇唔同?

lemontea1069 發表於 2018-5-12 00:16

encore
勁揪(新歌)
義海豪情/任天堂流淚/飄流教室
重覆犯錯
愛與誠
友共情

lemontea1069 發表於 2018-5-12 00:16

多飄流教室
少左第二最愛 / 眼睛不能沒眼淚 / 天才與白癡

最尾個part又有大型props又有dancers都叫encore? Lol

点解好似无咩人讨论,cm无人去咩

飄流教室

跌左落台 嚇死

最尾個part又有大型props又有dancers都叫encore? Lol
721AXA 發表於 2018-5-12 00:29

假encore

多飄流教室
少左第二最愛 / 眼睛不能沒眼淚 / 天才與白癡
艾石仔 發表於 2018-5-12 00:26

其實最應該cut義海豪情

唔知最後會唔會聽到逆時光

古巨基去醫院check咗有冇咩問題?應該冇咩事吧

為左個演唱會同 TVB 行到咁埋,點會無《義海豪情》
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

為左個演唱會同 TVB 行到咁埋,點會無《義海豪情》
星勤 發表於 2018-5-12 12:28

但肥佬份人唔係好小氣咩 《義海豪情》係鄧智偉啲歌wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

今晚系咪劉華當嘉賓啊?甘靜咖?

合唱獨自去偷歡
劉華獨唱一起走過的日子

劉華出場,氣氛果然零舍唔同

今晚好正,又有劉華又唱咗笑說想/來年來日/飄流教室

聽晚如無意外有地球很危險
尾場就時代

華仔唱左咩歌?

聽晚如無意外有地球很危險
尾場就時代
hehe 發表於 2018-5-13 01:04

點解就算轉歌都仲係隻隻年度主打無限loop

點解就算轉歌都仲係隻隻年度主打無限loop
JayantL 發表於 2018-5-13 01:49

佢話佢啲碟無side track嘛

古sir唱腔聽到有d厭
初心傷過
重新再跳

呢幾日不停loop Shirley, 好入心
不過應該唔會唱啦

上場唱左來年來日

古sir唱腔聽到有d厭
MiRi 發表於 2018-5-13 15:30

佢近呢十年唱歌都好造作

上場唱左來年來日
艾石仔 發表於 2018-5-13 17:02

哩首真係好正, 冇諗過佢記得

佢有冇可能唱一次TOUCH 呢

有fd 話今晚紅館外好多飛賣唔出
想50蚊入場係時候去試

今晚個場應該係最少人睇 雖然我睇尾場
可能因為母親節 我下就上城市售票睇都仲有少量飛...

第七屆香港薩蘭托國際電影節今日喺圓方The Grand Cinema舉行活動,同時頒發香港傑出演員獎俾古天樂。

今日正值母親節,古仔話噚晚已經同媽咪食飯同送禮物,今晚會去擔任好朋友古巨基演唱會嘉賓,問到佢會唔會唱自己歌曲《今期流行》?古仔話:「我哋係會唱《當年情》,今晚仲有幾位嘉賓,但唔知係邊個。」提到基仔喺演唱會上又唱又跳古仔名曲《今期流行》,古仔知道即刻話:「係咩?真係㗎?佢整親唔好跳得咁犀利,當晚知道佢有事都好驚,即刻短訊佢,因為自己舊年拍科幻片時整傷脊椎骨,唔係休息咁簡單,係好辛苦,手同頸都傷到神經線,痛咗年幾先好啲,如果跌親頭兩晚都要敷冰,等神經線唔好發炎落去。」
係咪專登為咗基仔要提前同媽咪慶祝母親節?古仔話:「好早已經應承咗基仔太太,但佢本人當時唔知道。」今年連掃多個獎項,古仔冇因此特別買禮物獎勵自己,現時買衫都係為工作,連玩具都無買,等人送。

今晚嘉賓新5虎

今晚嘉賓新5虎
mandy089 發表於 2018-5-13 22:30

何遠恆都請到?

何遠恆都請到?
lemontea1069 發表於 2018-5-13 22:48

有, 齊晒5個人

有, 齊晒5個人
mandy089 發表於 2018-5-13 22:55

咁都係一個經典時刻

有, 齊晒5個人
mandy089 發表於 2018-5-13 22:55

竟然仲可以齊晒

今晚嘉賓新5虎
mandy089 發表於 2018-5-13 22:30

古巨基、古天樂、吳家樂、劉愷威同埋何遠恒?
nonkul

古巨基、古天樂、吳家樂、劉愷威同埋何遠恒?
SA弟林 發表於 2018-5-13 23:11

係