返回列表 發帖
其實好多side track慢歌都幾好聽,
Such as 重複犯錯,我自問,心跳回憶,逆時光,Shirley

好想佢唱告別我的戀人們全碟
帥小寶` 發表於 2018-3-12 22:06

宇宙大帝不了
其實佢啲快歌好有膠歌FEEL
周星呢、爆了

古巨基呢排要狂上tbb宣傳
係咪真係覺得自己係暗星?
東張西望客串主持+流行經典50年客串主持+愛回家客串角色+個人特輯+勁歌金曲無端端彈出黎……

樓下完全冇人排...
samxdxd 發表於 2018-4-4 07:58

霉成咁

係咪今日賣 我個邊都冇人排
屮SiU霖屮 發表於 2018-4-4 08:12

南亞人都唔show佢十線暗星

08年eason無新碟,擺明讓賽,可惜古巨基不爭氣,人氣不算好
iamsingingwong 發表於 2018-4-4 13:30

08年古巨基主打 下次再見 眼睛不能沒眼淚 都唔算好hit

過檔英皇之後真係無乜作為
帥小寶` 發表於 2018-4-4 18:51

佢自己仲要放棄嗰下先o嘴,12年有hit歌同比較好少少既大碟仲要宣佈唔去頒獎禮

kkk 好惨。。。成个post关注点系演唱会有无滞销。。
54320笨 發表於 2018-4-14 13:41

呢度所謂既一班支持香港樂壇既樂迷,咪就係唔會想比真金白銀去支持歌手囉!最好個個歌手都票房仆直,最好個個都跳樓飛唔洗錢派飛

Facebook有圖 現場都幾吉
royloyloy 發表於 2018-5-10 20:39

唔係咁陰功呀

今期流行嗰part想點。。。

喺咪冇一part喺全場企起身跳舞嘅快歌?有d悶喔
lightupmylight 發表於 2018-5-11 08:08

part part都跳舞我不如去睇大學聯校巡迴舞蹈匯演,
洗鬼比錢去紅館睇呀,而家開騷一定要跳舞咩

佢跌佐落台.........
屮SiU霖屮 發表於 2018-5-11 20:51

好驚嚇呀成件事,而家全場黑左好靜

見佢唱必殺技不停摸頸後面。。。唔知係咪出事

佢話背隻落地好心痛

周慧敏嘉賓

Cut左義海豪情已經好好多
艾石仔 發表於 2018-5-12 00:03

佢呢首唱得最好最有中氣

最尾個part又有大型props又有dancers都叫encore? Lol
721AXA 發表於 2018-5-12 00:29

假encore

多飄流教室
少左第二最愛 / 眼睛不能沒眼淚 / 天才與白癡
艾石仔 發表於 2018-5-12 00:26

其實最應該cut義海豪情

下?wyman同基仔原來不和嫁??
光頭佬有邊個唔不和呀?

佢肯幫手配自由行都有心啦
帥小寶` 發表於 2018-5-14 16:27

陰謀論:concert yy2開始之前要搵多啲大星撐場,咪同千嬋基仔friend返,仲有上次kelly生仔應承去又冇影,光頭應該又不和左kelly

真係唔該d歌手唔好痴住光頭y 又一定要佢填詞嘅歌派台 佢主理d concert (e.g. The Magical Teeter Too ...
HeithWong 發表於 2018-5-14 18:09

Concert佢搞親都死,除左自己個concert yy之外,美祖1314演唱會搞到變5354,軒之個騷迴旋壽司又極度低能

完全零期望咁去睇, 估唔到真係咁好睇! 後悔睇得一場咁小..
入場齋睇D animation/graphic/props已經好值!
但 ...
hehe 發表於 2018-5-15 10:40

同意佢個視覺效果做得好好,齋睇個3d裸視background都好多靚景,
致少年時代屋村景/歡樂今宵銀河景都好靚,
啲props全部都係大型野,又戰機又車仔又獅子,
仲有不停吊上吊落放煙花噴煙,
真係滿足曬視覺方面既野,
諗起某啲歌手開騷真係hea到爆