返回列表 發帖
佢係fb已經post左:Gone Too Soon,想說笑,自我安慰,愛恨交纏,苦浪漫,任天堂流淚同埋逆時光。。{:1_12 ...
nini 發表於 2018-3-14 10:03

任天堂流淚……

正確係04年頭到05年中係大紅,05年頭直頭最紅,05年中翻唱夢中人太難聽開始出事,直到06年中愛得太遲先無 ...
iamsingingwong 發表於 2018-4-4 16:51

2004其實已經係佢最高峰,果年除左903,其他台都唔敢俾最男佢

以為咁好死上流行益歌迷,原來上去重温勁歌係自high自己連續4屆最男,無提劉華,直頭無視劉華醫神,真超 ...
iamsingingwong 發表於 2018-5-8 17:39

仲要佢把口講出得校長同佢四連霸

面係人地俾,架自己...
連星期六晚10點半雞肋節目古巨基都要出現,幾時咁愛tvb? 睇完佢07年演唱會都怕怕 ...
iamsingingwong 發表於 2018-5-9 13:05

星期六十點半係咩節目

社企達人ngo節目,仲有下午2點今日VIP,無處不在,無天王架子
iamsingingwong 發表於 2018-5-9 16:07

數下先~ 今日vip,勁歌金曲,流行經典50年,東張西望,開心速遞,佢自己個音樂特輯。

佢有冇上MUSIC CAFE?
lemontea1069 發表於 2018-5-9 17:19

應該冇啦,呢個節目咁cheap

基基今次真係做多左, 之前12年有獎唔去拎之後絕跡4大頒獎禮其實好型, 而家上流行經典一鋪衰晒 ...
lemontea1069 發表於 2018-5-9 17:11

如果12年佢出席,就可以5連霸啦!林峯就4連霸亞太男,唔使無端端塞俾果個咩棒棒糖組合

William大陸咁紅都要排咁後,慘lol
Wing1211 發表於 2018-5-9 20:11

你都識話大陸啦,呢個排位係指香港掛,同埋泳兒洪卓立鍾舒漫吳浩康許靖韻去左邊?

古sir唱腔聽到有d厭
MiRi 發表於 2018-5-13 15:30

佢近呢十年唱歌都好造作

有, 齊晒5個人
mandy089 發表於 2018-5-13 22:55

竟然仲可以齊晒

叱咤五大獎都拎過
再拎都無特別意義,只會變另一個宋禮
開演唱會做好歌實際d ...
lemontea1069 發表於 2018-5-17 11:21

出翻隻全新廣東大碟啦,話時話致少年時代仲會出碟嗎?!