返回列表 發帖
買了兩張$280
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

唱咗心跳回憶
fifty1205 發表於 2018-5-11 00:00

仲有小小《告別我的戀人們》、《重覆犯錯》
輝陽粉絲表示收貨

但唔好再唱《義海》⋯

寫比香港運動員既打氣歌
cathay1996 發表於 2018-5-11 00:20

我以為叫《獅子山精神》tim...

11:40 完場
點解可以咁多甩漏
唱心跳回憶真係好正
不過基仔忘詞忘得好誇張
之後應該會順暢d ...
lemontea1069 發表於 2018-5-11 00:35

《必殺技》、《心跳回憶》嘅假音有點失準
希望越唱越好!

幸運鈴聲有無唱過?

Mark Lui

跟住落黎有咩嘉賓?周慧敏應該就喺唔會當嘉賓噶啦,尋晚睇咗,我覺得會有鄭伊健,容祖兒,twins,或者方力 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-11 17:19

如果請GIGI合唱《許願》

我會睇多場

小道消息:今晚嘉賓係好紅既男歌手
lemontea1069 發表於 2018-5-11 19:44

黃子華?

正喎呢個
聽聞係前輩
lemontea1069 發表於 2018-5-11 20:01

即係華仔啦

好驚嚇呀成件事,而家全場黑左好靜
stephybest 發表於 2018-5-11 20:54

個窿太大?

希望無事

安全起見,應該要去醫院check吓