返回列表 發帖
即係華仔啦
l00540 發表於 2018-5-11 20:03

【This is MC】澳門見

跌左落台呀

好心痛

oh 收錯風 我自膠

送禮收錄左周玉女,會唔會古巨基都系收錄左佢入牒,唔使買版權
乐坛风云 發表於 2018-5-11 23:03

都唔需要期待

又周慧敏 悶唔悶吖
又唔係話唱得好
JayantL 發表於 2018-5-11 23:11

仲要唱黎唱去果兩首

今晚rundown有冇唔同?

飄流教室

唔知最後會唔會聽到逆時光

佢有冇可能唱一次TOUCH 呢

有fd 話今晚紅館外好多飛賣唔出
想50蚊入場係時候去試

今晚嘉賓新5虎
mandy089 發表於 2018-5-13 22:30

何遠恆都請到?

有, 齊晒5個人
mandy089 發表於 2018-5-13 22:55

咁都係一個經典時刻

今次古sir d嘉賓除左大V外都算有d 驚喜
唔知聽晚邊個

聽晚我要 巜告別我的戀人們》或者《初初》或者《鑽石敗犬》或者巜殉情記》 ...
ouyang 發表於 2018-5-13 23:36

鑽石唱live 會唔會好悶,同獨男一個case

Wyman竟然會去睇古巨基!!!
OMG
Wing1211 發表於 2018-5-13 23:45

以佢咁小器既性格真係好意外

最佳損友係寫比楊千嬅同古巨基

古巨基翻香港第一隻碟搵林夕包碟,黃偉文好失望wor ...
mychart- 發表於 2018-5-14 08:51

死肥佬真係煩膠
地球最小器填詞人

睇返尋晚五虎d對話好好笑

陰謀論:concert yy2開始之前要搵多啲大星撐場,咪同千嬋基仔friend返,仲有上次kelly生仔應承去又冇影, ...
stephybest 發表於 2018-5-14 18:07

唔會不和Kelly la
Kelly 小產過 ,醫生建議佢唔好去唱安全d
如果佢咁都嬲係咪要人小產多次先安樂呀
而且之後有寫其後
亦有去睇kelly 紅館, 所以應該冇不和

其實佢d詞真係冇以前咁好 膚淺咗好多 冇咩深度 係去到最近天才兒童同黑彩虹先好d ...
HeithWong 發表於 2018-5-14 19:39

回晒塘啦,成日玩食字又冇乜深度
以前寫俾hocc 果個wyman 都唔知去左邊
同陳詠謙鬥垃圾

完未?

羅馬假期係咪冇出現過

上一次2011年睇 今次以鐵粉抱住一個好久不見既心態去聽始終一個零月公佈賣飛準備得咁急又係三面台 以為短期 ...
KO03 發表於 2018-5-15 20:44

如果你睇頭場,感覺會差好遠
不過今次只要佢人無事已經咩都唔會計較了

希望 2年內有下一次嘅演唱會啦~~~同埋可以拎到多次男金/至尊歌就好LA
daniel1136 發表於 2018-5-17 10:33

叱咤五大獎都拎過
再拎都無特別意義,只會變另一個宋禮
開演唱會做好歌實際d

叱咤大满贯系咪得美神美基做到?美卷美千争至尊歌同喜爱歌曲,美k差女金,美轩拎埋至尊碟就大大满贯了(多 ...
54320笨 發表於 2018-5-17 18:41

上世紀Leon 學友都係叱咤大滿貫

評分人數

• hinz

劉華 阿王 差邊個獎?
乐坛风云 發表於 2018-5-17 19:47

最男最歌至尊碟都無

評分人數

• hinz