返回列表 發帖
就知道你地會咁應
就呢單報導唔見佢媽媽有發表意見,所以點解又關佢媽媽事?
如果你有拍過拖,分手原因唔 ...
Nathan 發表於 2018-3-13 12:37

你拍拖由自己把口講出嚟對大家好D啦  自己講點都好過媽咪親自講
唔通由媽咪開記者招待會嚟交代自己唔鍾意  所以要祖兒分手
nonkul

哈哈 師兄 咁怕 污槽 梗跳船喇 !
容天后就黎四張 預備終身單身啦 !
tributehotel 發表於 2018-3-13 11:46

哦哦  好多明星都單身 唔覺有咩問題
容祖兒肯定唔似得謝安琪初中就拍拖到結婚嘎  都係同一個男人嘎
nonkul

唔好提謝安琪啦
唔提得嫁 佢地好惡嫁

一陣成班人 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 12:47

擺到明戀愛 結婚 係謝安琪勝出嘎
連千嬅 陳慧琳 鄭秀文  梅艷芳  王菲  林憶蓮 都唔夠謝安琪咁好戀愛運
nonkul

拎過女金同最受歡迎女歌星既人戀愛運好似唔係幾好
好彩謝安琪都冇拎過
nonkul

係咪學阿嬌咁 ? 咁又係 求其搵個男人嫁就得啦 最多咪離婚 技術上都叫結過婚 有人認頭
再唔係掟舊錢出黎 ...
tributehotel 發表於 2018-3-13 22:00

下 阿嬌男朋友叫做求其既男人
可能你年薪過千萬 所以呢D男人都係求其男人
所以你覺得開醫院根本冇料冇錢

謝安琪既老公 一年賺既錢都冇阿嬌男朋友賺錢多
nonkul

阿嬌老公好正。。
kk8733 發表於 2018-3-13 23:47

你覺得正  
可能人地 樣 身材 有錢 過阿嬌男朋友

人地覺得係求其男人
nonkul

睇完某D 人回應  真係牽強到呢?

首先 唔係我夾硬用咩結婚果套放落容祖兒身上
係尋日好多報導都提返容小姐 ...
tributehotel 發表於 2018-3-14 08:02

從嚟冇報道過前妻話阿嬌未婚夫D衰野
仲有空姐係佢前妻 唔係女友

嘩 你講野好毒  人地求婚成功咗 就咒人結得成婚先講啦
咒人地結婚失敗
nonkul

好簡單 係容祖兒 自己上年恨嫁 話要40 歲前結婚 點知臨門分手
    我咪賽後檢討佢為人唔成熟 唔識支 ...
tributehotel 發表於 2018-3-14 12:10

我見王菲   林憶蓮 仲有惠英紅  而家離婚后生活或者單身過得好幸福
唔似你係咁詛咒人地就嚟40歲未結婚淒涼
祖兒大把錢  就算唔結婚 靠唱歌都可以幸福快樂 一輩子
唔似謝安琪啦  又要驚仔 到時候會唔會冇錢買樓  冇錢結婚
又要擔心女 識咗 渣男

又要繼續賺錢  養兒女到99歲
nonkul

好毒咩?  我無咒喎 我只係話 結左婚先講
tributehotel 發表於 2018-3-14 12:54

唔毒? 求婚而家等結婚 結咗婚先講  仲唔係咒人地 結婚唔成阿

我都識講一句  

你冇錢買樓,等你有錢咗先講樓

咁我係咪好毒睇你唔起冇錢買樓
nonkul

哈哈 咪攬住D 錢過世 第日佢阿媽百年歸老 細佬又有自己家庭
    萬一有病有痛 又未死得 到時希望佢 ...
tributehotel 發表於 2018-3-14 13:00

你又知謝安琪老咗唔會病  你又知張繼聰老咗唔會有風濕痛你又知謝安琪仔女大咗會養謝安琪兩夫妻養老
你又知佢而家賺錢夠錢曬養到仔女22歲
未卜先知?? 未來既野 咁樂觀睇
咁樂觀 謝安琪就唔會3千萬簽 啦

我而家先知3千萬夠養仔女 買樓買車都唔夠
點夠結婚
nonkul

等我教你啦 咩叫 necessary/ sufficient condition
     Necessary 係先決條件 Sufficient 係充足條 ...
tributehotel 發表於 2018-3-14 13:22

所以你咁樣 係因為你爸媽同爺爺奶奶都係
你爸媽平時冇時就話人地 所以你有野學野
咁我明白啦
你既推論

難怪祖兒咁慘 因為爸爸問題
nonkul