返回列表 發帖
恭喜何韻詩
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係重口味
hehehaha 發表於 2018-3-13 16:39

我覺得係形婚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

點解到今時今日都仲有人覺得用呢招sell演唱會係work
成份娛聞都讚到兩個人天上有地下無有幾咁委屈咁,想嘔 ...
sunnyay1231 發表於 2018-3-13 19:12

我覺得係sell容祖兒就嚟復出囉

希望係新貴2.0
hehehaha 發表於 2018-3-14 01:12

希望係何韻詩作曲,黃偉文填詞

呢D係攞景定贈慶

12/03/2018 Mon
0800-1000
在晴朗的一天出發

最後勝利(容祖兒) / 動物農莊(陳柏宇) /

日期: 2018.03.13
時間: 1200-1400
節目: 叱吒樂壇

很堅強 / 絕 / 當下的力量 / 忍 /
Feel So Right / 髒話阿七 (劉浩龍) / 不一定 (劉浩龍) /

日期: 2018.03.13
時間: 2100-2300
節目: 禮爺駕到

假期 (王菲) / k / 生命之花 (張繼聰) / 最好的時刻 (謝安琪) / 很堅強 /
他一個人 (陳奕迅) / 我想一個人 (張柏芝) / 孤單的人 孤單的我 (黎明) / 一個人回家 (盧凱彤) / 單人跨國漫遊 (余力機構) / 今天開始單調了 (Supper moment) /

蛇 (容祖兒) / 艷蛇出洞 (何韻詩) / 怪怪房 (盧巧音) / 神奇 (孫燕姿) / 奇怪 (林欣彤) /
沒聽過的歌 / e / Remember me / e / e / My Destiny (Lyn) /

14-3-2018
0100-0200
廣東爆谷

天又藍紀念中學 (Shine) /  感激我遇見(劇場版) ( 鄭伊健 feat 林珊珊) / 你是我的2份1 ( 郭富城) / 未完的小說(劇場版) ( 彭羚) / 這麼近那麼遠 (容祖兒) / 流淚眼望流淚眼 ( 容祖兒) / 雙冠軍 ( 容祖兒) / 愛一個上一課 ( 容祖兒) / 搜神記 ( 容祖兒) / Goodnight city! (Supper moment)

當事人咩都未講
由頭到尾得段新聞
咁都講到兩版仲引發咁熱烈討論
證明美容天后地位穩如泰山嘎 ...
hihi 發表於 2018-3-13 17:24

好可惜搵唔到當年祖祖生日,流膿搶阿菇女友個post,仲精彩

錯唔緊要 最緊要學到野 但容祖兒有無得到任何learning points ? 呢個先係重點 ...
tributehotel 發表於 2018-3-14 14:01

learning points咪就係事業為重,守業till2046囉

12年公開戀情唔係6年咩
JasOh103 發表於 2018-3-14 20:11

有5年係苦