返回列表 發帖
好sad啊!
容祖兒怕唔怕之後無人要

為了媽媽。。可以放棄所有野。。
kk8733 發表於 2018-3-13 11:33

根本拍拖同孝順無衝突,唔洗每次拎媽咪做理由

大把人因為老豆老母阿爺阿麻阿公阿婆阿仔阿女唔鐘意另一半而分開啦
點會冇衝突呀????? ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 12:19

就知道你地會咁應
就呢單報導唔見佢媽媽有發表意見,所以點解又關佢媽媽事?
如果你有拍過拖,分手原因唔係人地幾句說話,實際你唔愛姐

上次幾位完全錯曬focus。
乜實際上叫唔到屋企人發言,你地就可以assume人地反對?
如果你另一伴同你分手,作出分手既決定推比照顧媽媽,你都覺得呢個理由係bullshit。

*據知,出名侍母至孝的祖兒,有感母親近年身體出毛病,她希望全副心思照顧媽咪,甘願將兒女私情放下。*

1. 「今年37歲的祖兒事業上早已名利雙收,但感情路上卻飽受波折,過去五年跟師兄雖然有快樂時光,但一直 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-13 13:06

簡單講..呢篇報道唔提照顧佢媽媽...都可以解釋到佢地點解分手..所以我唔明佢媽病左同要照顧佢媽...關分手有咩事?
如果將"佢媽媽反對"..replace "照顧佢媽"..我會理解....

而我講既孝順..係指照顧佢媽...因為我回緊兔兔會員同你...但你地(e.g.屮SiU霖屮) 強行假設孝順係"佢媽唔中意劉生"

LOL

係事實唔係強行假設
以前有報導過
616.1314 發表於 2018-3-13 14:11

而家唔係辯論比賽,或作文比賽
我已經表達我想表達既野,咪成日引我討論佢媽反唔反對,由頭到尾無諗住講呢樣

大家專注討論祖兒感情生活,謝謝!

我反而想知,如果佢地分手,咁祖兒同千嬅係咪會少左機會來往。
近排好多明星分手,祖兒同表哥2位我都覺得好可惜