返回列表 發帖
根本拍拖同孝順無衝突,唔洗每次拎媽咪做理由
Nathan 發表於 2018-3-13 11:50

大把人因為老豆老母阿爺阿麻阿公阿婆阿仔阿女唔鐘意另一半而分開啦
點會冇衝突呀?????

So 離地
bagfgfcde 發表於 2018-3-13 12:25

拍拖就話有自由姐
結婚W0R大佬 兩個家庭唔離婚既話要對一世
有幾多人真係可以唔理上一代 照係埋一齊呀
真係SO NAIVE
建議可以聽下美祖既這種天真

你會不會一世無得結婚???
kk8733 發表於 2018-3-13 12:34

唔好向樹OT啦 依到唔係我管

就知道你地會咁應
就呢單報導唔見佢媽媽有發表意見,所以點解又關佢媽媽事?
如果你有拍過拖,分手原因唔 ...
Nathan 發表於 2018-3-13 12:37

攪笑w0r 佢媽媽又唔係圈中人點解要發表意見?
明明上面就寫佐有一班長輩的壓力
如果照你咁既道理 以後提屋企人都要搵佢地泥發表下意見先?
即係如果要臭個仔臭個女放棄工作 首先要訪問下佢個仔佢個女有幾需要爸爸媽媽?
即係如果要生仔 首先要去訪問下佢老公點解咁想有細路??

拍拖同結婚跟本就兩回事

哦哦  好多明星都單身 唔覺有咩問題
容祖兒肯定唔似得謝安琪初中就拍拖到結婚嘎  都係同一個男人嘎 ...
SA弟林 發表於 2018-3-13 12:46

唔好提謝安琪啦
唔提得嫁 佢地好惡嫁

一陣成班人又出泥話你攻擊佢嫁啦

佢冇公開發表意見就代表唔關佢事?

而且如果你有認真睇呢單新聞既話
「而師兄近年歌影兩忙,唱歌出身的 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-13 12:46

你估個個都係美霏可以咁幸福咁好彩
可以搵到個咁正既老公咩

擺到明戀愛 結婚 係謝安琪勝出嘎
SA弟林 發表於 2018-3-13 12:48

擺到明戀愛 生仔 結婚 係謝安琪勝出嘎

排名不分先後

簡單講..呢篇報道唔提照顧佢媽媽...都可以解釋到佢地點解分手..所以我唔明佢媽病左同要照顧佢媽...關分手 ...
Nathan 發表於 2018-3-13 13:19

先唔講孝順兩隻字明明咁大隻字寫住個順字 我唔明我咁樣get有咩問題

需要更加多時間照顧父母而分開
點都容易解釋過/重要過因為單單父母唔鐘意另一半而選擇分開啦....

講真我真係唔知原來你講既孝順反而係一個更firm其他人更容易明白既point w0r

安琪知道祖兒分手 。。對佢有咩影響??
kk8733 發表於 2018-3-13 12:59

美琪應該唱番首零時十分賀下美祖

真係想笑戀死人咩
講煲水新聞 講真假膠 點夠你地泥啊

成日講一大堆企吾住腳既point
每次比人講穿 一係就spin 一係就話懶吾care依到冇人理
今次就話人認真討論 真係鑊鑊新奇鑊鑊金
做人吾好咁無恥好

有過競爭 有過犧牲 被愛篩選過程
學會認真 學會忠誠 適者才能生存

希望祖祖進化成更好的人
點解 ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-14 13:09

TAYTAY食到咁多正仔邊到算坎坷

希望祖祖明白到
Where there is a flame, someone's bound to get burned
But just because it burns, doesn't mean you're gonna die
好希望祖祖gotta get up and try, and try, and try

希望龍龍可以GET OUTTA MY祖祖 WAY 嗄

#水都煲唔滾又要人點DEBUG呢? EXCEPTION已THROW~
#點解次次話冇人理冇興趣唔CARE既主題都可以吹咁耐
#SPIN得勁過SPINNING AROUND嗄
#KYLIE MINOGUE<333333