返回列表 發帖
唔知原裝舊碟有無得炒呢
帥小寶` 發表於 2018-3-19 00:34

BMA時期除左HERE I COME 第二版之外街上面仲有好多賣唔哂...

原來今日出碟

BMA時期除左HERE I COME 第二版之外街上面仲有好多賣唔哂...
wewa1001 發表於 2018-3-20 11:07

BeGin出之前其實市面上斷哂,BMA見佢有番d人氣再翻印
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

BeGin出之前其實市面上斷哂,BMA見佢有番d人氣再翻印
fifty1205 發表於 2018-3-20 11:33

印黎都曬氣
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

有無會員已經買咗?幾錢隻?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

CD Warehouse $139
無海報送
二〇二三年度全女班投票

CD Warehouse $139
無海報送
616.1314 發表於 2018-3-20 15:59

堅粉呀 即出即買

隻碟最好就係冇收錄一加一同獨一無二

印黎都曬氣
帥小寶` 發表於 2018-3-20 14:37

咩意思?好多人想買

堅粉呀 即出即買
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:01

咁就梗係啦
我地呢啲真心㗎嘛
唔會好似某個女歌手啲偽 Fans 咁
不斷慫恿人買但自己其實無買
二〇二三年度全女班投票

咁就梗係啦  
我地呢啲真心㗎嘛
唔會好似某個女歌手啲偽 Fans 咁
不斷慫恿人買但自己其實無買 ...
616.1314 發表於 2018-3-20 16:10

或者不停推介某女歌手既新歌 但自己個榜上一星期榜尾就out

Gin粉最好 一陣買先

咩意思?好多人想買
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:02

你真係儲齊?
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Gin粉最好 一陣買先 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:17

同意 gin粉簡直係天使 個個都有一顆善良既心

呢個COVER 同演唱會poster比
大家點揀?
【This is MC】澳門見

Gin粉最好 一陣買先 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:17

Gin粉最true
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

大家點揀?
lemontea1069 發表於 2018-3-20 16:48

揀poster 起碼襯番佢咁紅先
呢張cover想懶係有feel但我剩係feel到娘同作狀
環球啲art team真係好失敗

換季生活好好聽

換季生活好好聽
HOTMAN 發表於 2018-3-21 20:56

每日都轉緊季 所以每日聽都咁有feel

大家點揀?
lemontea1069 發表於 2018-3-20 16:48

GIN最靚COVER係HERE I COME...靚女樣

Nathan 發表於 2018-3-21 21:15

樣黎講就幅幅都靚 不過個時港九新界巴士車身都會見到gingin 好懷念

Nathan 發表於 2018-3-21 21:15

Here I Come or Here I Come (Special Edition)? I like the first edition cover

樣黎講就幅幅都靚 不過個時港九新界巴士車身都會見到gingin 好懷念
HOTMAN 發表於 2018-3-21 21:18

BMA老闆對佢好好...比樓比車...

如果當年個老闆無GUT簽佢番黎..GIN無可能黎香港

Here I Come or Here I Come (Special Edition)? I like the first edition cover
boy4dudes 發表於 2018-3-21 21:18

THIS

BMA老闆對佢好好...比樓比車...

如果當年個老闆無GUT簽佢番黎..GIN無可能黎香港 ...
Nathan 發表於 2018-3-21 21:25

多謝羅生

不如環球以後幫佢plug bma舊歌算啦
啲新歌一聽就聞到成浸榴槤臭味

琴日去cwb hmv聽到播緊天變地變情不變
覺得hohotan

呢隻垃圾碟都有四版
隔離小肥Mastamic一版都冇

樂壇已死

呢隻垃圾碟都有四版
隔離小肥Mastamic一版都冇

樂壇已死
hehehaha 發表於 2018-3-23 20:53

CM人氣高嘅歌手通常都儲到比較多嘅留言

CM人氣高嘅歌手通常都儲到比較多嘅留言
星夢情真 發表於 2018-3-24 11:52

Cm共和榜人棄歌手

有冇人覺得佢同李卓庭條路好似
初出道個勢幾好 最高上到三線頭
叫做有一兩首hit songs
之後就銷聲匿跡
依家返出嚟只係間唔中唱福音歌/膠歌
其實都幾悲哀

之後就銷聲匿跡
依家 ...
jose 發表於 2018-3-24 13:26

同裕美條路似啲

之後就銷聲匿跡
依家 ...

同關家姐條路似啲

之後就銷聲匿跡
依家 ...

同鄭瘦文條路好似
一黎就二連銀
好多福音歌+一百毛膠歌

女金指日可待
Depression is coming for Gin Lee

同鄭瘦文條路好似
一黎就二連銀
好多福音歌+一百毛膠歌

女金指日可待
Depression is co ...
JasOh103 發表於 2018-3-24 13:56

擺明同容祖兒條路好似啦

入左三甲就冇跌過出黎

去唱片鋪就聽到falling同潛水熱播緊

擺明同容祖兒條路好似啦

入左三甲就冇跌過出黎
HOTMAN 發表於 2018-3-24 14:25

容老祖跌出三甲啦已經

點解樓下間唱片鋪搵唔到既 係咪賣斷左市

點解樓下間唱片鋪搵唔到既 係咪賣斷左市
HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:37

應該係 俾啲阿叔搶哂

wewa1001 發表於 2018-3-20 11:07

邊到有:/ ? 真心問

出呢隻碟只係為左到時演唱會多啲人識佢既歌
環球真係錫佢錫到

應該係 俾啲阿叔搶哂
帥小寶` 發表於 2018-3-24 23:53

演唱會飛已經多人搶 估唔到連碟都係咁

演唱會飛已經多人搶 估唔到連碟都係咁
HOTMAN 發表於 2018-3-25 00:27

Oh Please
Gin Gin 銷量一向都好好 OK?
你估係隔離姓吳嗰個歌手咩
無論係碟同演唱會都無人畀屎
二〇二三年度全女班投票

Oh Please
Gin Gin 銷量一向都好好 OK?
你估係隔離姓吳嗰個歌手咩
無論係碟同演唱會都無人畀屎 ...
616.1314 發表於 2018-3-25 02:09

咁又係丫 前排間唱片鋪播另一隻精選碟 人流勁少

而家狂播Prologue即刻多番d人

而家狂播Prologue即刻多番d人 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-25 14:58

想買但應該賣斷左 咁我唯有等下次

而家狂播Prologue即刻多番d人 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-25 14:58

你係咪有陰陽眼...

應該出番隻碟叫《鄉音精選》

邊到有:/ ? 真心問
俊仔 發表於 2018-3-24 23:55

信和或者女人街威威唱片都有 你可以去搵下

好似真係好賣得...我星期六去銅鑼灣HMV 買埋最後兩隻無貨了

琴日聽到有班廣場大媽播住呢隻碟跳老舞