返回列表 發帖
其實容祖兒都夠出一隻15首不知所謂嘅合輯
風見志郎 發表於 2018-3-15 15:22

點止一隻呀?祖祖求其出都一百隻啦

如果收錄埋one n only 其中一兩首國語歌就有興趣

今年Gin想佢班粉破產
Prologue>廣東碟>演唱會>演唱會DVD>國語碟(可能走數) ...
Nathan 發表於 2018-3-16 17:27

價格又唔公道.. 質素又唔高

唔知點解望住個封面會有陣榴槤味
hehehaha 發表於 2018-3-14 18:54

咁勁。臭定香。。

今年Gin想佢班粉破產
Prologue>廣東碟>演唱會>演唱會DVD>國語碟(可能走數) ...
Nathan 發表於 2018-3-16 17:27

希望各位 Gin 粉都會買齊佢!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

jose 發表於 2018-3-17 13:12

幾錢?

不過講真霏霏d碟價錢最公道

幾錢?

不過講真霏霏d碟價錢最公道
kayzzz 發表於 2018-3-17 14:37

你一句就秒殺人地 好衰

jose 發表於 2018-3-17 13:12

你唔買就唔好嘈啦
垃圾都大把水魚衝去買 吹呀?

PEACH 發表於 2018-3-17 12:31

Anyone know where to purchase one n only CD online??

你唔買就唔好嘈啦
垃圾都大把水魚衝去買 吹呀?
bagfgfcde 發表於 2018-3-17 15:29

得喇gin粉
我唔同你嘈
你慢慢護主啦

愛 Aga 愛 Gin 愛 Kary (alphabetical order)
當買隻 Gin Lee MV collection

Anyone know where to purchase one n only CD online??
boy4dudes 發表於 2018-3-17 16:10

早幾年 Gin Lee 嘅 Facebook Fans Group 好似有發起過一齊網購 One N Only 嘅活動
或者你可以上去問吓?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Universal is so transparent with their strategy. Eventually, people will be bored (if they are not already) of her releasing like 50 albums with the same songs per year. Poor Keeva...

唔知今次會有幾多頁精美相片小冊子呢

早幾年 Gin Lee 嘅 Facebook Fans Group 好似有發起過一齊網購 One N Only 嘅活動
或者你可以上去問吓? ...
616.1314 發表於 2018-3-17 17:54

我有買但只聽過一次就唔想再聽。

或者你可以上去問吓? ...
616.1314 發表於 2018-3-17 17:54

依家無啦,前排見好多人徵,有人留言話ebay有人放但炒到勁貴
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

PEACH 發表於 2018-3-17 12:31

你可以去買返beGin and More,入面有一首
Btw Gin Lee之前親口話Live in the moment 音樂會 會出Live CD,又走咗數
如果抽其中d Live放落呢隻碟,其實吸引好多
我有齊Gin Lee之前咁多張碟,呢隻0誠意嘅精選真係無興趣買
肥婆馬上收皮

Btw Gin Lee之前親口話Live in the moment 音樂會 ...
fifty1205 發表於 2018-3-18 01:45

咁都起碼有一首未出過碟嘅歌嘅

Btw Gin Lee之前親口話Live in the moment 音樂會 ...
fifty1205 發表於 2018-3-18 01:45

但有首次收錄人氣重唱單曲「天變地變情不變」喎 唔係唔買啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

依家無啦,前排見好多人徵,有人留言話ebay有人放但炒到勁貴
fifty1205 發表於 2018-3-18 01:41

網上平台無得買 真係已絕版
就算二手市場有都肯定炒到天價

網上平台無得買 真係已絕版
就算二手市場有都肯定炒到天價
PEACH 發表於 2018-3-18 16:53

呢隻好聽咩
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

環球會唔會簡約再新佢兩隻舊碟
DM多仔多到覆唔哂

mosesming 發表於 2018-3-18 21:19

過幾年可能有
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

mosesming 發表於 2018-3-18 21:19

已經三年11碟

beGin CD + DVD
beGin (Deluxe)
beGin (韓國版)
beGin SACD
beGin and More
Live in the moment (Deluxe)
Live in the moment CD +DVD
Live in the moment SACD
Live in the moment 黑膠
Live in the moment (聖誕慶功版)
Prologue

已經三年11碟

beGin (韓國版)
beGin SACD
Live ...
hehehaha 發表於 2018-3-18 22:51

倪倪好勁
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

學serrini話齋
this is 垃圾屎

學serrini話齋
this is 垃圾屎
jose 發表於 2018-3-19 00:05

好彩冇環球原創歌

唔知原裝舊碟有無得炒呢

好彩冇環球原創歌
John 發表於 2018-3-19 00:17

BMA既歌真係比較難loop 不過gin既歌聲已經將d歌發揮到極致

發現我不是你的觀賞魚唱得好差

邊有人會將首咁難唱既歌唱到咁輕鬆?完全都無掙扎感 有唱功大哂咩?

呢隻好聽咩
帥小寶` 發表於 2018-3-18 17:07

隻隻都好聽!

已經三年11碟

beGin (韓國版)
beGin SACD
Live ...
hehehaha 發表於 2018-3-18 22:51

Talent係咁任性架啦

邊有人會將首咁難唱既歌唱到咁輕鬆?完全都無掙扎感 有唱功大哂咩 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-19 08:08

好憎Gin Lee
Falling又係唱到咁
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

好憎Gin Lee
JasOh103 發表於 2018-3-19 08:13

佢明唔明咩叫falling

咁有power不如唱rising啦

BMA既歌真係比較難loop 不過gin既歌聲已經將d歌發揮到極致
HOTMAN 發表於 2018-3-19 08:06

好聽!
拍得住我唱靈魂獨舞

好憎Gin Lee
JasOh103 發表於 2018-3-19 08:13

Falling真係好好聽

Falling真係好好聽
John 發表於 2018-3-19 13:18

原來佢呢個live都係有鄉音
還用計較應不應該」
同「和尾天講再見」有異曲同工之妙

邊有人會將首咁難唱既歌唱到咁輕鬆?完全都無掙扎感 有唱功大哂咩 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-19 08:08

隻魚都就快死所以無乜氣唱 覺得煎煎將死魚演繹得好好

希望藉住呢隻碟,推介大家一首正到核爆既side track:
換季生活

希望藉住呢隻碟,推介大家一首正到核爆既side track:
換季生活
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:21

我想推介含蓄

我想推介含蓄
John 發表於 2018-3-19 17:25

呢隻碟無啊, bb你OT

呢隻碟無啊, bb你OT
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:25

想Bb你

換季生活

十年如當日 / 默哀 sure
肥婆馬上收皮

Tequila Sunrise
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Tequila Sunrise
JasOh103 發表於 2018-3-19 18:08

冇收錄呀
不如推介埋型人道好無?

越來越不懂

換季生活

呢首秋天個陣狂loop

原來煎粉真係好多,我都唔知原來有咁多西tracks
Talent 真係又win
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

換季生活

最近先留意到呢首,d轉音轉得好好聽

回復 117# fifty1205

可能live In the moment 仲有特別版未出,收錄live in the moment live
舞來舞去 不日內開始錄音。