返回列表 發帖
Gin Lee呢個資本主義下既產物到底仲要搶我幾多錢

早排到Kary,今次有Gin Lee,下個可能輪到AGA
PenguinMusic 發表於 2018-3-14 22:13

AGA既歌庫入面精選十五首真係好困難
不過gin就易好多啦 咁多sidetracks

demos lo when the rain is fall when the rain is fall~~
JasOh103 發表於 2018-3-15 00:54

Oh Falling~~~~

唔知係咪Falling呢首經典歌引發aga靈感

幾錢?

不過講真霏霏d碟價錢最公道
kayzzz 發表於 2018-3-17 14:37

你一句就秒殺人地 好衰

好彩冇環球原創歌
John 發表於 2018-3-19 00:17

BMA既歌真係比較難loop 不過gin既歌聲已經將d歌發揮到極致

發現我不是你的觀賞魚唱得好差

邊有人會將首咁難唱既歌唱到咁輕鬆?完全都無掙扎感 有唱功大哂咩?

呢隻好聽咩
帥小寶` 發表於 2018-3-18 17:07

隻隻都好聽!

已經三年11碟

beGin CD + DVD
beGin (Deluxe)
beGin (韓國版)
beGin SACD
beGin and More
Live ...
hehehaha 發表於 2018-3-18 22:51

Talent係咁任性架啦

好憎Gin Lee
Falling又係唱到咁
JasOh103 發表於 2018-3-19 08:13

佢明唔明咩叫falling

咁有power不如唱rising啦

CD Warehouse $139
無海報送
616.1314 發表於 2018-3-20 15:59

堅粉呀 即出即買

隻碟最好就係冇收錄一加一同獨一無二

印黎都曬氣
帥小寶` 發表於 2018-3-20 14:37

咩意思?好多人想買

咁就梗係啦  
我地呢啲真心㗎嘛
唔會好似某個女歌手啲偽 Fans 咁
不斷慫恿人買但自己其實無買 ...
616.1314 發表於 2018-3-20 16:10

或者不停推介某女歌手既新歌 但自己個榜上一星期榜尾就out

Gin粉最好 一陣買先

換季生活好好聽

GIN最靚COVER係HERE I COME...靚女樣
Nathan 發表於 2018-3-21 21:15

樣黎講就幅幅都靚 不過個時港九新界巴士車身都會見到gingin 好懷念

同鄭瘦文條路好似
一黎就二連銀
好多福音歌+一百毛膠歌

女金指日可待
Depression is co ...
JasOh103 發表於 2018-3-24 13:56

擺明同容祖兒條路好似啦

入左三甲就冇跌過出黎

點解樓下間唱片鋪搵唔到既 係咪賣斷左市

應該係 俾啲阿叔搶哂
帥小寶` 發表於 2018-3-24 23:53

演唱會飛已經多人搶 估唔到連碟都係咁

Oh Please
Gin Gin 銷量一向都好好 OK?
你估係隔離姓吳嗰個歌手咩
無論係碟同演唱會都無人畀屎 ...
616.1314 發表於 2018-3-25 02:09

咁又係丫 前排間唱片鋪播另一隻精選碟 人流勁少

而家狂播Prologue即刻多番d人

聽完隻碟感覺自己falling

好啦 其實呢隻碟真係好神 好好聽

Gin Lee教識左我乜叫真正既 #Donttexthim
多謝你呀 Gin Lee

#不要相信可以拯救上一位
#不要相信可以依靠下一位

發現Track 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15都好好聽
當中1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15好有個人風格
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15曲詞超級感人
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15編曲好細膩
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15唱到入心

好正

希望今既入場既人要識哂堆歌先比入