返回列表 發帖
初熟時代
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

環球會唔會簡約再新佢兩隻舊碟
mosesming 發表於 2018-3-18 21:19

過幾年可能有
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

已經三年11碟

beGin CD + DVD
beGin (Deluxe)
beGin (韓國版)
beGin SACD
beGin and More
Live ...
hehehaha 發表於 2018-3-18 22:51

倪倪好勁

學serrini話齋
this is 垃圾屎
jose 發表於 2018-3-19 00:05

好彩冇環球原創歌

BMA既歌真係比較難loop 不過gin既歌聲已經將d歌發揮到極致
HOTMAN 發表於 2018-3-19 08:06

好聽!
拍得住我唱靈魂獨舞

好憎Gin Lee
Falling又係唱到咁
JasOh103 發表於 2018-3-19 08:13

Falling真係好好聽

Falling真係好好聽
John 發表於 2018-3-19 13:18

原來佢呢個live都係有鄉音
還用計較應不應該」
同「和尾天講再見」有異曲同工之妙

希望藉住呢隻碟,推介大家一首正到核爆既side track:
換季生活
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:21

我想推介含蓄

呢隻碟無啊, bb你OT
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:25

想Bb你

煎煎睇住我大 我又睇住煎煎大
帥小寶` 發表於 2018-3-28 21:15

我都聽住佢 越聽越大

自己就鍾意球記D 歌多D,不過BMA D歌也不錯
lblemon 發表於 2018-3-26 17:11

我最鍾意beGin