返回列表 發帖
「環球重金收購GIN早期歌曲版權」
咁點解唔買返ginetic抽起未出個幾首歌,點都吸引過依家嘅track list
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

姐係 Ginetic 係大碟變 EP?  
真係未聽過呢件事... 願聞其詳
616.1314 發表於 2018-3-14 19:28

你可以上my903 search 2013聽不停
當時Gin講左,話抽起左幾首歌下一隻碟用
肥婆馬上收皮

有隻國語歌當時已經做咗廣告歌喇
jasonng 發表於 2018-3-15 21:25

呢首掂喎
肥婆馬上收皮

早幾年 Gin Lee 嘅 Facebook Fans Group 好似有發起過一齊網購 One N Only 嘅活動
或者你可以上去問吓? ...
616.1314 發表於 2018-3-17 17:54

依家無啦,前排見好多人徵,有人留言話ebay有人放但炒到勁貴
肥婆馬上收皮

如果收錄埋one n only 其中一兩首國語歌就有興趣
PEACH 發表於 2018-3-17 12:31

你可以去買返beGin and More,入面有一首
Btw Gin Lee之前親口話Live in the moment 音樂會 會出Live CD,又走咗數
如果抽其中d Live放落呢隻碟,其實吸引好多
我有齊Gin Lee之前咁多張碟,呢隻0誠意嘅精選真係無興趣買
肥婆馬上收皮

希望藉住呢隻碟,推介大家一首正到核爆既side track:
換季生活
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:21

十年如當日 / 默哀 sure
肥婆馬上收皮

BMA時期除左HERE I COME 第二版之外街上面仲有好多賣唔哂...
wewa1001 發表於 2018-3-20 11:07

BeGin出之前其實市面上斷哂,BMA見佢有番d人氣再翻印
肥婆馬上收皮

不知舊碟會否捱炒價,想買返Here i come 第一個版
TheOcean 發表於 2018-6-25 05:16

第一版BMA有翻印,市面上大把
反而第二版絕咗,炒到好貴
肥婆馬上收皮