返回列表 發帖
所有人都應該買
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

點解唔加埋入左環球之後嘅其他歌
加埋會更想買囉
hehemamama 發表於 2018-3-14 22:10

收哂點分拆上市賺錢

隻碟無很堅強 購買欲大減

天變地變情不變track 1
好明顯方便大家飛咗佢聽下面
好貼心呢個安排
Frankiekiekie 發表於 2018-3-15 12:26

最唔想聽反而係呢首

討論好熱烈啊 證明gingin係天后

你可以去買返beGin and More,入面有一首
Btw Gin Lee之前親口話Live in the moment 音樂會 ...
fifty1205 發表於 2018-3-18 01:45

但有首次收錄人氣重唱單曲「天變地變情不變」喎 唔係唔買啊

網上平台無得買 真係已絕版
就算二手市場有都肯定炒到天價
PEACH 發表於 2018-3-18 16:53

呢隻好聽咩

唔知原裝舊碟有無得炒呢

發現我不是你的觀賞魚唱得好差

邊有人會將首咁難唱既歌唱到咁輕鬆?完全都無掙扎感 有唱功大哂咩 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-19 08:08

隻魚都就快死所以無乜氣唱 覺得煎煎將死魚演繹得好好

希望藉住呢隻碟,推介大家一首正到核爆既side track:
換季生活
hehehaha 發表於 2018-3-19 17:21

呢首秋天個陣狂loop

BeGin出之前其實市面上斷哂,BMA見佢有番d人氣再翻印
fifty1205 發表於 2018-3-20 11:33

印黎都曬氣

咩意思?好多人想買
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:02

你真係儲齊?

或者不停推介某女歌手既新歌 但自己個榜上一星期榜尾就out

Gin粉最好 一陣買先 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-20 16:17

同意 gin粉簡直係天使 個個都有一顆善良既心

呢個COVER 同演唱會poster比
大家點揀?
lemontea1069 發表於 2018-3-20 16:48

揀poster 起碼襯番佢咁紅先
呢張cover想懶係有feel但我剩係feel到娘同作狀
環球啲art team真係好失敗

換季生活好好聽
HOTMAN 發表於 2018-3-21 20:56

每日都轉緊季 所以每日聽都咁有feel

BMA老闆對佢好好...比樓比車...

如果當年個老闆無GUT簽佢番黎..GIN無可能黎香港 ...
Nathan 發表於 2018-3-21 21:25

多謝羅生

琴日去cwb hmv聽到播緊天變地變情不變
覺得hohotan

點解樓下間唱片鋪搵唔到既 係咪賣斷左市
HOTMAN 發表於 2018-3-24 23:37

應該係 俾啲阿叔搶哂

出呢隻碟只係為左到時演唱會多啲人識佢既歌
環球真係錫佢錫到

咁又係丫 前排間唱片鋪播另一隻精選碟 人流勁少

而家狂播Prologue即刻多番d人 ...
HOTMAN 發表於 2018-3-25 14:58

想買但應該賣斷左 咁我唯有等下次

應該出番隻碟叫《鄉音精選》

環球捧佢好似倒米咁,唔續約都回唔到本
阿mark 發表於 2018-3-27 21:38

唯有用盡銀蛋捧起佢 捧唔起就玩完