返回列表 發帖
佢都幾傻豬
當時拎住筆錢移民去非洲咪好
有得住大屋食樹皮
jose 發表於 2018-3-19 00:45

chisin mean dou
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

如今終於捱出頭

好感動人心既故事 再聽很堅強會有另一番滋味

gin gin以前要住劏房咁慘慘豬
數彩虹 發表於 2018-3-19 01:38

如果當時無住劏房 今日我地唔會聽到咁有gin式風味既很堅強

煎LEE, 香港樂壇既邏輯係寧賣子宮都唔好賣唱功呀

比著我係煎lee 就會覺得好諷刺, 係馬拉讀幾年聲 ...
hkchart 發表於 2018-3-19 01:49

咁你快啲番去馬拉啦 好行唔送

Kay - 傑青
Kary - 耶青
Gin lee - well..., 隱青
jose 發表於 2018-3-19 17:49

以為你要話ginlee做椰青

日日食肥肉可以好肥。。