返回列表 發帖
佢都幾傻豬
當時拎住筆錢移民去非洲咪好
有得住大屋食樹皮
jose 發表於 2018-3-19 00:45

chisin mean dou
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

如今終於捱出頭

好感動人心既故事 再聽很堅強會有另一番滋味
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

gin gin以前要住劏房咁慘慘豬
數彩虹 發表於 2018-3-19 01:38

如果當時無住劏房 今日我地唔會聽到咁有gin式風味既很堅強

煎LEE, 香港樂壇既邏輯係寧賣子宮都唔好賣唱功呀

比著我係煎lee 就會覺得好諷刺, 係馬拉讀幾年聲 ...
hkchart 發表於 2018-3-19 01:49

咁你快啲番去馬拉啦 好行唔送

Kay - 傑青
Kary - 耶青
Gin lee - well..., 隱青
jose 發表於 2018-3-19 17:49

以為你要話ginlee做椰青

日日食肥肉可以好肥。。
kk8733 發表於 2018-3-19 22:54

日日呼吸可以生存

唔知煎煎到時會唔會係台上面分享呢個感動人心既故仔呢