返回列表 發帖

51歲黎明親證做老竇:小生命帶我進入人生另一階段

恭喜,51歲嘅黎明即將做爸爸!

黎明剛在facebook宣布喜訊,承認與32歲,同樣離過婚嘅女助手阿Wing交往,且女方已懷有「明B」。黎明寫著﹕「兩個經歷過離婚的人,有機會走在一起已是一種缘份,有了的小生命更將令我成為父親,並帶我進入人生中另一階段。我作為父親必須保護好我自己的家人,更不願意讓家人隨便曝光,相信作為家長也會有同感。對於我們的將來,就交给時間去證明一切。2018年3月19日! Leon” 」。

黎明今日下午喺會展出席活動,貫徹佢對感情事低調作風,沒有接受傳媒訪問,但見他全程笑笑口,表現風騷,心情看來不俗,活動完結後他即返上水豪宅。

其實黎明向來好深閨,與樂基兒喺2012年離婚後亦鮮有緋聞,被封鑽石級筍盤。有指在A Music擔任營業部經理嘅阿Wing,加入A Music時已婚,其後因照顧的李治廷約滿離開,她有機會接觸黎明工作,至去年正式交往。

早前阿Wing被周刊影到腹大便便,到家品店挑選嬰兒床品,並由藍田公屋,十級跳進駐黎宅,入住6千萬、位於上水雙魚河St.Andrews Place三層獨立屋。據知,阿Wing目前懷孕6個多月,預產期在年中,唔知阿Wing幾時可以坐正做「黎明嫂」呢?!

LEON 覺好正。。。
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180319/57967251?_ga=2.32615166.1761460284.1520328535-713006198.1517931355

where is source link
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

恭喜恭喜...

恭喜恭喜...
lokben 發表於 2018-3-19 21:20

我唔會恭喜。。

同老闆上床

同老闆上床
Nathan 發表於 2018-3-20 00:36

真係夠哂yum賤
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

同老闆上床

黎明真係。。食豬排。。

痴線,咩年代,同邊個上床同邊個生仔要你管?

同過李治廷係咪堅架?
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

同過李治廷係咪堅架?
大唔透 發表於 2018-3-20 01:29

李治廷好似係HEHE LOR。。

同過李治廷係咪堅架?

假!

假!
electric 發表於 2018-3-20 08:11

你知咩野???  可以講下嗎???

同老闆上床

甘比第二

恭喜LEON, 當時人幸福就可以, 其他人講咩唔駛理
【This is MC】澳門見

同過李治廷係咪堅架?

李治廷同過黎明機會大D囉

恭喜LEON, 當時人幸福就可以, 其他人講咩唔駛理
lemontea1069 發表於 2018-3-20 12:49

你太愛LEON。

你太愛LEON。
kk8733 發表於 2018-3-20 13:39

愛足80年

以後開演唱會係咪要以,湊bb為藉口提前收工20首歌都唔使。

都唔算話好豬姐.......
普通正常人樣咯

都唔算話好豬姐.......
普通正常人樣咯
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-20 20:18

係豬樣。。

接受唔到。。